BREAKING NEWS

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ



imoi-news.gr


Το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) διοργανώνει σεμινάρια που απευθύνονται σε σε αιρετές ή σε γυναίκες που επιθυμούν να πάρουν μέρος στις εθνικές ή τις ευρωεκλογές, και πραγματοποιούνται σε δύο κύκλους στην πρωτεύουσα κάθε Περιφέρειας της χώρας.
Περιλαμβάνουν: α)παρουσιάσεις που αφορούν σε ζητήματα εθνικών & ευρωπαϊκών πολιτικών ισότητας των φύλων, σχετικής νομοθεσίας, θεωρητικού πλαισίου και επιχειρηματολογίας σχετικά με τη συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική, καλές πρακτικές από χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης κ.ά., και β) βιωματικά εργαστήρια για την ανάπτυξη επικοινωνιακών δεξιοτήτων, παρουσίασης εαυτού, ηγεσίας, ανάπτυξης συναφών δεξιοτήτων, κ.λπ.
Το περιεχόμενο της επιμόρφωσης βασίζεται σε εκπαιδευτικό υλικό σχεδιασμένο για τις ανάγκες του Έργου, ενώ οι εκπαιδευτές/τριες λαμβάνουν ειδικής εκπαίδευσης, προκειμένου να διασφαλίζεται η ποιότητα της επιμόρφωσης σύμφωνα πάντα με τους στόχους του Έργου.
Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015,
Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015
Ξενοδοχείο Arcadia (Πλ. Κολοκοτρώνη 1, Τρίπολη),
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Έργου www.gynaikes-politiki.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την κ. Κατσαργύρη στο 2103898009

Δημοσίευση σχολίου