BREAKING NEWS

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΕΩΝ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ





Τη δυνατότητα σε νέους και νέες ηλικίας18 έως 35 ετών να συμμετάσχουν στις εργασίες του σεμιναρίου με θέμα: "New qualities - Better results!" που θα πραγματοποιηθεί στο Torosgyugh της Αρμενίας από τις 20 έως 27 Οκτωβρίου 2015, δίνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου.

Το σεμινάριο διοργανώνει το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. "YIC'  και πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Erasmus+»

Στόχος της δράσης είναι η εκμάθηση τεχνικών προκειμένου να αντιμετωπίζονται  καταστάσεις συγκρούσεων στα προγράμματα νεολαίας.

Η διαμονή και η διατροφή κατά την διάρκεια του σεμιναρίου καλύπτεται 100% και τα έξοδα ταξιδιού καλύπτονται βάση χιλιομετρικής απόστασης από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Erasmus+».

Η γλώσσα εργασίας είναι τα Αγγλικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου στο τηλέφωνο:  2310 703 702 και ηλεκτρονικά στο infocenter@kordelio-evosmos.gr, καθώς και στο Facebook:  http://www.facebook.com/kpn.evosmos.

Δημοσίευση σχολίου