BREAKING NEWS

ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΕΒΑ







Η διανομή γίνεται υποχρεωτικά, σε κλειστούς χώρους οι οποίοι έχουν πινακίδα,με την επικοινωνιακή ταυτότητα του προγράμματος,αναρτημένη σε εμφανές σημείο.
1) Η κοινωνική σύμπραξη, πρέπει να μεριμνά, ώστε η διανομή να γίνεται με διακριτικότητα και να αποφεύγετε ο συνωστισμός των οφελειμένων.
Για το λόγο αυτό συνιστάται,να ανακοινώνεται στους ωφειλούμενους ωράριο εξυπηρέτησης για τουλάχιστον 2 ώρες ανάλογα με το πλήθος των εξυπηρετούμενων.
2) Η διανομή των προϊόντων γίνεται μόνο σε σακούλες που διατίθενται αποκλειστηκά από την διαχειρηστική αρχή.
3)

Οι ποσότητες κάθε είδους που διανέμεται διαμορφώνονται κατά την κρίση της κοινωνικής σύμπραξης, ανάλογα με το είδος του προϊόντος και τον αριθμό των μελών.
4) Οι ωφελούμενοι ενημερόνονται από την κοινωνική σύμπραξη για τον ακριβή τόπο και χρόνο διανομής των προϊόντων.
5) Η παράδοση των προϊόντων στον ωφελούμενο γίνεται με την επίδειξη του βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου απ' όπου προκύπτει το ΑΜΚΑ του.
6) Αν ο ωφελούμενος δεν δυνάται να προσέλθει αυτοπροσώπος στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. Στους ωφελουμενους που για αντικειμενικούς λόγους (πχ. Υγείας, ηλικίας, αναπηρίας κλπ) δεν δυνάται να μεταβούν στο σημείο διανομής, τα προϊόντα τους παραδίδονται κατ' οίκον με επιμέλεια της κοινωνικής σύμπραξης.
7) Σε περίπτωση κάποιος ωφελούμενος, αν και καταβλήθηκαν προσπάθειες να κλήθεί ή δέν κλήθηκε, δέν βρέθηκε ή δέν προσήλθε να παραλάβει τα προϊόντα που του αναλογούν.

- Αν πρόκειτε για νωπά προϊόντα, καταβάλλεται προσπάθεια να κληθεί να παραλάβει την επόμενη μέρα. Σε περίπτωση που και τότε δεν προσέλθει, η σακούλα του προωθείται αυθημερών σε δομή συσίτιων.
- Αν πρόκειτε για προϊόντα μακράς διάρκειας, η βασική υλική συνδρομή, ωφελούμενος δυνάται να τα παραλάβει μετά από συνεννόηση με την κοινωνική σύμπραξη έως και την επόμενη διανομή βασικής υλικής συνδρομής. Αν τα προϊόντα δεν παραληφθούν μέχρι τότε, προστίθενται στις ποσότητες ομοειδών προϊόντων της επόμενης διανομής και ωφελούμενος δεν έχει δικαίωμα λήψης αυτών.

Δημοσίευση σχολίου