BREAKING NEWS

Πρόγραμμα δράσης «Ανοιχτό Σχολείο για όλους»







Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.

Σας κοινοποιώ το πρόγραμμα του ΛΕΩ ΝΑΙ «Ανοιχτό Σχολείο για όλους», υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου. Οι διαλέξεις αυτές θα γίνουν στον πολυχώρο που λειτουργεί στα κεντρικά γραφεία του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στη οδό Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος  και σας παρακαλώ πολύ να το κοινοποιήσετε.

Το ΛΕΩ ΝΑΙ συστήθηκε με στόχο να ενεργοποιήσει τις έμφυτες αναλλοίωτες Αρχές και Αξίες, να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει τους ανθρώπους προς την κατεύθυνση της προσωπικής ανάπτυξης και της ανιδιοτελούς κοινωνικής συνεισφοράς, μέσα από τα προγράμματα «Ενάρετη Αγωγή του Πολίτη» και «Ομάδες αλληλεγγύης της Γειτονιάς».  

Οι δράσεις που τρέχουν αυτή τη στιγμή στο ΛΕΩ ΝΑΙ είναι: α) κάθε Δευτέρα από 5/10/15 έως 8/2/16 το «ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ για ΟΛΟΥΣ»,  β) κάθε Τετάρτη από 21/10/15 έως  15/6/2016 τα προγράμματα «ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ»  γ) και άλλες μέρες τρέχουν «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ» και άλλα προγράμματα.

Οι συναντήσεις του ΛΕΩ ΝΑΙ  τις Τετάρτες είναι ανοιχτές για το κοινό,  θα γίνονται  στο πνευματικό κέντρο στην οδό Ηχούς 26 - 17564 στο Παλαιό Φάληρο  για να  διοργανώσουμε από κοινού ανιδιοτελείς δράσεις, να αναπτύξουμε τις αρετές, τις σχέσεις  μεταξύ μας και με την κοινωνία, μέσα από καλλιτεχνικά, εορταστικά, προσωπικής ανάπτυξης και άλλα προγράμματα, όπως «Τίποτα δεν είναι Άχρηστο» «CINE-Ευρέσεις»  και άλλα σχέδια δράσης που θα προκύψουν.

Στο ΛΕΩ ΝΑΙ δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην «Ανιδιοτελή - Ενάρετη Δράση», γιατί πιστεύουμε, ότι αν απλωθεί ένα κύμα ανιδιοτελούς υπηρεσίας στην Ελλάδα, θα σαρώσει τα βουνά τις απληστίας, της κακίας και του μίσους και θα  φέρει Δικαιοσύνη, Ευημερία και Αρμονία στα μέλη της Πολιτείας.

                                                  Πρόσβαση στην οδό Τερψιχόρης 51, για το «Ανοιχτό Σχολείο για όλους», με συγκοινωνίες :
Από μετρό ΣΥΓΓΡΟΥ-ΦΙΞ με το λεωφορείο 126 κατεβαίνετε στη στάση ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ (μπροστά από το Δήμο).


Με το ΤΡΑΜ Τ4 ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΒΟΥΛΑ και Τ3 ΣΥΝΤΑΓΜΑ -ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ,  κατεβαίνετε στη στάση ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ επί της οδού ΑΧΙΛΛΕΩΣ και παίρνετε την οδό ΝΑΙΑΔΩΝ και στο τέταρτο στενό δεξιά είναι η οδός Τερψιχόρης.

Με τα λεωφορεία Α2, 106 ,229 κατεβαίνετε επί της οδού Αμφιθέας στη στάση ΑΧΙΛΛΕΩΣ, παίρνετε την οδό ΣΕΙΡΗΝΩΝ και το τέταρτο στενό είναι η Τερψιχόρης.

Με τα λεωφορεία 101, 217, Α1, Β1, Β2 κατεβαίνετε στη στάση ΜΠΑΤΗΣ επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος και βρίσκετε κάθετα την οδό Τερψιχόρης (το 51 είναι 7 τετράγωνα από την παραλιακή).

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείστε στο 11185 που θα σας δώσουν όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες που χρειάζεστε.

Για το ΛΕΩ ΝΑΙ
Η Πρόεδρος του ΔΣ
Δέσποινα Τριτοπούλου
Τηλ. επικοινωνίας 210-9232876, 6970-233390
Email: sai@hol.gr
Site: www.leonai.gr

Δημοσίευση σχολίου