BREAKING NEWS

Θεσσαλονίκη- Συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων την Κυριακή








Πρόκειται για την τρίτη συνεχή φορά που οι δυο μεγάλοι φορείς, που διακρίνονται για την κοινωνική τους ευαισθησία και προσφορά, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση και τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Κοινωνικού Φαρμακείου του δήμου μας.
Το μεγάλο ραντεβού θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, έξω από τη ΘΥΡΑ 3 στο γήπεδο της Τούμπας. Από τις 9 το πρωί στελέχη των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Νεάπολης-Συκεών θα βρίσκονται εκεί και θα υποδέχονται τους φιλάθλους και όλους τους πολίτες προκειμένου να δεχθούν τη δική τους προσφορά σε τρόφιμα και φάρμακα. Η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνεται έως την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Πανιώνιος στις 3 μ.μ., με την ΠΑΕ να επιβραβεύει δέκα άτομα για την προσφορά τους με ελεύθερη είσοδο σε αγώνα ποδοσφαίρου της ομάδας που θα ανακοινωθεί μετά την κλήρωση.
«Πρόκειται για άλλη μια κοινή μεγάλη προσπάθεια ευαισθησίας και κοινωνικής αλληλεγγύης. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αποδείξει με τη στάση της ότι είναι ένας μεγάλος κοινωνικός εταίρος με ευαισθησία και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπό μας που αντιμετωπίζει πρόβλημα ακόμη και επιβίωσης. Στη διοίκηση της ΠΑΕ και όλο το δυναμικό της, που στηρίζουν τον αγώνα μας, αξίζουν συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες. Ο σκοπός της σύμπραξης είναι ιερός και πρέπει να συμμετάσχουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι. Καμιά προσφορά δεν πάει χαμένη. Πολύ περισσότερο τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων κι έχουμε βάλει στόχο να μη λείψει από κανένα σπιτικό το χαμόγελο και η ελπίδα», δηλώνει ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης.

Δημοσίευση σχολίου