BREAKING NEWS

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΚΡΑΤΕΡΟ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ



Τα σενάρια, του τελευταίου διαστήματος, που ήθελαν την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη να σταματούν τη συνεργασία τους με το σταθμό βγήκαν αληθινά.
Το Epsilon «κόβει» την εκπομπή του ζευγαριού «Έτοιμο το Πρωινό» με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν τους ιθύνοντες ιδιαίτερα δυσαρεστημένους από τα ποσοστά τηλεθέασης στους πίνακες της Nielsen. Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί ότι πίσω από όλο αυτό υπάρχει έντονο παρασκήνιο, αφού είναι γνωστό ότι δεν ήταν η μόνη εκπομπή που δεν σημείωνε επιτυχία. Η Κατερίνα Καινούργιου, για παράδειγμα, κάνει επίσης μονοψήφια νούμερα.
Σε κάθε περίπτωση, η Κατερίνα και ο Κρατερός αποτελούν παρελθόν από το σταθμό, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από επίσημη ανακοίνωση. «Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τους παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη, στους οποίους εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα και καλή συνέχεια» ανέφερε το δελτίο τύπου.
Όσον αφορά στο πρόγραμμα; Αύριο, η εκπομπή θα προβληθεί σε επανάληψη ενώ από Δευτέρα, το «Φτιάξε Καφέ να στα πω» με την Κατερίνα Καινούργιου θα ξεκινά στις 07:45 και θα ολοκληρώνεται στις 11:45. Η Χριστίνα Λαμπίρη θα ακολουθεί στις 11:45 με την εκπομπή «La Biri Biri» και θα μένει στον αέρα έως τις 15:30.

Δημοσίευση σχολίου