BREAKING NEWS

Ο «Caveman» ξαναχτυπά για 10η χρονιά με το Θανάση Βισκαδουράκη!



Η επιτυχία της δεκαετίας επιστρέφει στο Θέατρο Coronet και ο «Caveman» παίρνει 10 με τόνο. Από τις 4 Φεβρουαρίου θα υποδέχεται τους χιλιάδες θαυμαστές του και πάλι με γενική είσοδο 10 ευρώ! Στον ρόλο του Caveman,  σε έναν από τους πιο επιτυχημένους θεατρικούς ρόλους, θα βρίσκεται ο Θανάσης Βισκαδουράκης. 
Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, μάλιστα, η γενική δοκιμή της παράστασης θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Αργυρούπολης -  Ηλιούπολης και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους κοινωνικούς σκοπούς του ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ. 
Όσον αφορά στο έργο; Ο Caveman είναι πλέον ένα σύμβολο και ήταν η αιτία να αναπροσδιοριστούν οι σχέσεις των ζευγαριών και να αντιληφθούν ότι το μυστικό της συμβίωσης κρύβεται στην κατανόηση της διαφορετικότητας μεταξύ των ανδρών και των γυναικών.
Όλοι μέσα μας κρύβουμε έναν Caveman και αυτός είναι ο λόγος της απόλυτης ταύτισης με τον ήρωα. Μέσα από τα δικά του μάτια συνειδητοποιήσαμε αυτά που ήταν μπροστά στα δικά μας μάτια. Ο Caveman είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας και για αυτό παραμένει εδώ και μια δεκαετία πρώτος στην αγάπη των θεατών...  
ΠΗΓΗ : koolnews.gr

Δημοσίευση σχολίου