BREAKING NEWS

Τραμπ για την οικονομία: Παρέλαβα ένα χάος!


Τονίζει ότι θα απαιτηθεί χρόνος για να διορθωθεί η κατάσταση.

Για την φάση που βρίσκεται η αμερικανική οικονομία στην μετά-Ομπάμα εποχή μίλησε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, αναφέροντας το χάος που επικρατεί στα οικονομικά των ΗΠΑ.
Υποσχέθηκε στη νέα παρέμβασή του σε γενναίες μεταρρυθμίσεις που ως στόχο θα έχουν την μείωση του υπέρογκου χρέους της χώρας, το οποίο κατά την 8ετία Ομπάμα διπλασιάστηκε.
"Δυστυχώς, ο προϋπολογισμός που κληρονομήσαμε είναι άνω κάτω. Τα οικονομικά της χώρας μας είναι χάος. Πρέπει να κάνουμε πολλά περισσότερα με λιγότερα".
Ο ίδιος συναντήθηκε με τους υπουργό Οικονομικών Στίβεν Μνούτσιν και τον διευθυντή του Γραφείου Διαχείρισης και Προϋπολογισμού Μικ Μολβέινι, προκειμένου να συζητήσουν την κατάσταση που βρίσκεται η αμερικανική οικονομία, η οποία όπως αποδείχθηκε δέχθηκε βάναυσα χτυπήματα από την "πράσινη ανάπτυξη" του Μπαράκ Ομπάμα.
Εδώ και βδομάδες ο πρόεδρος Τραμπ έχει υποσχεθεί και υπογράψει σχετικό διάταγμα που προβλέπει τη δραστική μείωση των παράλογων φόρων αλλά και τις γραφειοκρατίας στις ΗΠΑ, δύο μέτρα που θα αποτελέσουν την κινητήριος δύναμη για την πραγματική ανάπτυξη στις ΗΠΑ. 


Δημοσίευση σχολίου