BREAKING NEWS

Κοντά σε Μόλινς ο Παναθηναϊκός!



Ο 29χρονος Σουηδός διεθνής επιθετικός, Γκιγιέρμο Μόλινς που έμεινε ελεύθερος από κινέζικη ομάδα, αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά και αν είναι «οκ» να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός ψάχνει την τρίτη του μεταγραφική κίνηση αυτόν τον χειμώνα και είναι σε συζητήσεις με τον 29χρονο επιθετικό, Γκιγιέρμο Μόλινς! Πρόκειται για Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στην Εθνική Σουηδίας(6 συμμετοχές, 1 γκολ) και ξεκίνησε την καριέρα του από την Μάλμε. Από το 2006 μέχρι το 2011, έχοντας 106 συμμετοχές και 15 γκολ. Πήρε μεταγραφή στην Άντερλεχτ , όπου δεν μπόρεσε να γίνει βασικός, όπως και στην Μπέτις.
Το 2013 επέστρεψε στην Μάλμε, έκανε καλές σεζόν με 19 τέρματα συνολικά και το 2016 προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα. Τον Ιανουάριο έμεινε ελεύθερος από την κινέζικη Ρενέ Πεκίνου, προτάθηκε στο «τριφύλλι» και η περίπτωσή του εξετάζεται «ζεστά» από τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Οι δύο πλευρές είναι σε επαφή, έχουν βρει σημείο επαφής και άμεσα αναμένεται στην Αθήνα ο παίκτης για τις τελικές συζητήσεις.
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Μόλινς αν και αρκετά ποιοτικός στράικερ, δεν κατάφερε να κάνει σημαντική καριέρα πέρα από την Μάλμε, καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά από σοβαρούς τραυματισμούς! Την σεζόν 2010/2011 υπέστη ρήξη χιαστών και έμεινε εκτός 265 μέρες! Τα άσχημα δεν τελείωσαν εκεί, καθώς την σεζόν 2013/2014 υπέστη ξανά την ίδια ζημιά και απουσίασε από τους αγωνιστικούς χώρους για 276 ημέρες! Για αυτό τον λόγο θα περάσει από εξονυχιστικό ιατρικό έλεγχο και θα υπογράψει συμβόλαιο μόνο αν αποδειχθεί πως δεν υπάρχει το παραμικρό ρίσκο για την απόκτησή του.

Δημοσίευση σχολίου