BREAKING NEWS

Αυτό δεν το περίμεναν οι αρτοποιοί στην Βενεζουέλα



Τι αποφάσισε το κράτος για τα γλυκά

Σε ανοιχτό μέτωπο με τους αρτοποιούς της Βενεζουέλας βρίσκεται η κυβέρνηση της χώρας.
Σύμφωνα με το BBC, οι σοβαρές ελλείψεις σε βασικά αγαθά έχουν ως αποτέλεσμα να περιμένουν επί ώρες σε ουρές οι κάτοικοι της χώρας, προκειμένου να αγοράσουν τα υπάρχοντα.
Η κομμουνιστική κυβέρνηση Maduro κατηγορεί, μεταξύ άλλων, τους αρτοποιούς για τις ελλείψεις στο ψωμί, αναφέροντας ότι χρησιμοποιούν το αλεύρι για να φτιάχνουν γλυκά αντί για ψωμί, σε μια προσπάθεια κερδοφορίας εις βάρος των πολιτών.
Ναι πολύ καλά ακούσατε! Το κράτος παρεμβαίνει στις επιχειρήσεις των Βενεζουελάνων και τους υποδεικνύει να φτιάχνουν μόνο ψωμί, γιατί ειδάλλως προκαλούν το κοινό αίσθημα!
Άραγε η ελληνική κυβέρνηση, η οποία θαυμάζει, κατά ομολογία των στελεχών της, την αριστερή αυτή χώρα, θα πράξει αναλόγως, επικαλούμενη το κοινό αίσθημα των πολιτών, οι οποίοι συνεχώς φτωχαίνουν.
Σύμφωνα με νέους κρατικούς κανομισμούς, οι αρτοποιοί της Βενεζουέλας υποχρεούνται να διαθέτουν το 90% του αλευριού τους για να παράγουν ψωμί και μόλις το 10% για γλυκίσματα!!!
Επιπλέον, τα αρτοποιεία θα πρέπει να πουλούν ψωμί από τις 07:00 ως τις 19:00 (ώρα Βενεζουέλας), ενώ οι αρτοποιοί υποχρεούνται να έχουν διασφαλίσει την επάρκεια της επόμενης ημέρας από την προηγούμενη.


Δημοσίευση σχολίου