BREAKING NEWS

Κύπρος: Εθνοφρουρός το έσκασε για να δει τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Κύπρος: Εθνοφρουρός το έσκασε για να δει τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

που διεξήχθει στον Βόλο φαίνεται πως ήθελε να παρακολουθήσει ο 19χρονος εθνοφρουρός, γι' αυτό και το έσκασε.
Ο 19χρονος που είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Παρασκευή, επέστρεψε αργά χθες βράδυ στο σπίτι του στη Λεμεσό, ταξιδεύοντας με πτήση από Θεσσαλονίκη για Πάφο.
Οι γονείς του ειδοποίησαν την Αστυνομία ότι επέστρεψε. 
Όπως εξήγησε ο ίδιος στους αστυνομικούς που επισκέφθηκαν το σπίτι του, ήθελε να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Βόλο για να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας του.

Ανέφερε ότι χρησιμοποίησε το κατεχόμενο αεροδρόμιο της Τύμπου επειδή δεν μπορούσε να αναχωρήσει από τα αεροδρόμια της Δημοκρατίας χωρίς σχετική άδεια εξωτερικού από το στρατό και στη συνέχεια μέσω Κωνσταντινούπολης μετέβη αεροπορικώς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα κι από εκεί μετάβη οδικώς στο Βόλο. Στη συνέχεια, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, μετάβη στη Θεσσαλονίκη, από όπου και επέστρεψε στην Κύπρο χθες βράδυ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τους γονείς του γιατί το κινητό του τηλέφωνο είχε χαλάσει.
Για την Αστυνομία η υπόθεση θεωρείται λήξασα κι από τη στιγμή που διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος είναι καλά στην υγεία του δεν αναμένεται να συνεχιστούν οι έρευνες. Ωστόσο, η υπόθεση του εθνοφρουρού θα έχει συνέχεια καθώς θα πρέπει να λογοδοτήσει στην Εθνική Φρουρά.
Πηγή: philenews



Δημοσίευση σχολίου