BREAKING NEWS

4 θέσεις εργασίας στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

4 θέσεις εργασίας στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών πυρασφάλειας, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων, διάρκειας έως και τριών (3) μηνών ως εξής:

-    Δύο (2) Δενδροκηπουρών (ΔΕ).
-    Ενός (2) Οδηγού (ΔΕ).
ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1. Να είναι Έλληνες Πολίτες 2. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 μέχρι 65 ετών 3. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν 4. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση, κ.τ.λ.).
AdTech Ad
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
Η απόδειξη εμπειρίας, της ειδικότητας ΔΕ Δενδροκηπουρών, εφόσον απαιτείται, αποδεικνύεται με βεβαίωση προϋπηρεσίας από τον ασφαλιστικό φορέα και υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου, στην οποία θα δηλώνεται το διάστημα και το σχετικό είδος εμπειρίας.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος (Γραφείο Πρωτοκόλλου) επί της Λ. Μεσογείων 415-417. Πληροφορίες κ. Φ. Φράγκος - κα. Ε. Μάνδρου (τηλ. 213 2004 562).
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 03/07/2017 έως 07/07/2017 και ώρες 8.30 έως 15.30.
dikaiologitika.gr


Δημοσίευση σχολίου