BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ



ΚΡΙΟΣ

Από τις αρχές του μήνα θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση για να προλάβεις όλες τις υποθέσεις που θα έχεις. Ο Άρης (κυβερνήτης σου από τις 5 στον Καρκίνο)θα σε κάνει να έχεις πολλές συζητήσεις για να λύσεις θέματα που μέχρι τώρα είναι προβληματικά. Η Πανσέληνος στις 9 στον Τοξότη θα φέρει πολλές ιδέες σε θέματα που σε αγχώνουν. Από τις 24 που γίνεται η Νέα σελήνη στον Καρκίνο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Ετοιμάσου να απολαύσεις πράγματα που ούτε καν τα έχεις σκεφτεί. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα περνάς πολύ καλά. Πρόσεξε αρκετά γιατί θα σε ωθήσει να παίρνεις γρήγορες αποφάσεις για θέματα που τις περισσότερες φορές θα χρειάζονται αρκετή σκέψη. Στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να τους πετύχεις με επιτυχία.


Ταύρος 


Θα μπορέσεις από τις αρχές του μήνα να πάρεις πολλές καλές ανάσες για τα θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Από τις αρχές του μήνα θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε έχουν καθυστερήσει μέχρι τώρα. Φρόντισε να έχεις κάνεις πολύ καλή οργάνωση και δεν θα κάνεις τίποτε καινούργιο που δεν το γνωρίζεις. Μην λες παραπάνω από αυτά που πρέπει και είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να σε επηρεάσει τίποτε αρνητικό. Από τις 6 του μήνα με την Αφροδίτη που θα μπει στο ζώδιο σου θα αρχίσουν πολλές καταστάσεις να σου στρώνουν έτσι όπως τις θέλεις εσύ και θα μπορείς να υλοποιήσεις πολλά σχέδια που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις καταφέρει τόσα που στο πρώτο μισό του μήνα δεν μπόρεσες.

Δίδυμος


Από τις 7 και μέχρι τις 20 του μήνα που ο Ερμής (κυβερνήτης σου) θα είναι στο ζώδιο σου θα φέρει πολλές ευκαιρίες που δεν τις περίμενες. Στις 9 που γίνεται η Πανσέληνος στον Τοξότη πολλές καταστάσεις θα τις γλυκαίνει και θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σου. Θέματα που θέλεις θα τελειώνουν και η επικοινωνία σου με τους άλλους θα είναι πολύ καλή και θα μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Ταξίδια που δεν περίμενες θα δεις ότι θα γίνουν και την τελευταία στιγμή θα λυθούν πολλά οικογενειακά προβλήματα. Την δραστηριότητα την έχεις μέσα σου και οι υποχρεώσεις σου πολλές. Αυτό που έχω να σου πω είναι ότι όλα θα έρθουν έτσι όπως τα θέλεις. Είναι στο χέρι σου μέχρι τέλος του μήνα να κινήσεις έτσι να νήματα για να φτάσεις για άλλη μια φορά στην επιτυχία.

Καρκίνος 


Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ άγχος και ένταση στην καθημερινότητα σου. Ο Άρης από τις 5 στο ζώδιο σου θα σε κάνει να μην μπορείς να κάτσεις λεπτό και θα θέλεις να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει μέχρι σήμερα. Από τις 21 που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σου και θα αρχίσεις να βλέπεις κάποιο φως στις υποθέσεις σου. Στις 24 που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον περίγυρο σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις που νομίζεις ότι μπορεί να σε προβληματίζουν. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες να καταφέρεις αλλά τόσα από αυτά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.

Λέων


Από τις αρχές του μήνα πρόσεξε την επικοινωνία σου γιατί θα βλέπεις ότι οι άλλοι δεν θα μπορούν να πιάσουν το πνεύμα σου και θα νευριάζεις την κάθε στιγμή. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και πρόσεχε αυτά που σου λένε για να μην πάρεις αποφάσεις που δεν είναι καλές για εσένα. Από τις 9 με την Πανσέληνο στον Τοξότη η καθημερινή σου ζωή θα είναι πολύ καλή και η γοητεία που θα έχεις θα κάνει τους άλλους να πέφτουν στα πόδια σου. Μπορείς να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της ζωής σου και να διώξεις μακριά καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σταματούν την πορεία σου στους τομείς που θέλεις να έχεις επιτυχία. Μέχρι το τέλος του μήνα δεν πρόκειται να κάτσεις λεπτό γιατί τα θέματα που θα σε απασχολούν θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και θα περνάς πολύ καλά.

Παρθένος 


Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα δεις ότι πολλές καταστάσεις θα είναι αρκετά μπερδεμένες και για άλλη μια φορά εσύ θα πρέπει να λύνεις τα άλυτα. Ο Ερμής που στις 7 του μήνα θα μπει στους Διδύμους θα φτιάξει την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις υποθέσεις που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα. Στις 9 με την Πανσέληνο που γίνεται στον Τοξότη θα έχεις παραπάνω προγραμματισμό και επιτυχία. Και με την σχολαστικότητα που έχεις και με την λίγο παραπάνω προσοχή που θα δείξεις δεν πρόκειται να κάνεις το χατίρι κανενός για την μεγάλη σου επιτυχία. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου γλυκάνει τόσο την ζωή όσο δεν μπορείς να το φανταστείς και όλα θα πάνε καλά.

Ζυγός


Από τις 5(που ο Άρης θα μπει στον Καρκίνο) η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και θα έχεις πολύ όρεξη για να φτιάξεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα δεν σου αρέσουν. Από τις 21 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο σε ευνοεί και θα σε βοηθήσει αρκετά στην επικοινωνία με τους άλλους και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Στις 24 με την Νέα Σελήνη που γίνεται στον Καρκίνο κινήσου με πολύ προγραμματισμό εκείνη την περίοδο χωρίς παρορμητικότητα για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορείς να αλλάξεις πολλά στην ζωή σου και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα σε τομείς που εσύ νομίζεις ότι είναι προβληματικοί. Θα μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τους στόχους σου και θα βλέπεις τα σχέδια σου να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο.

Σκορπιός


Από τις αρχές του μήνα θα έχεις πολλές συζητήσεις με άτομα της οικογένειας σου και η ασυνεννοησία θα έχει τον κυρίαρχο λόγο. Η Αφροδίτη από τις 6 του μήνα που θα μπει στον Ταύρο θα σε κάνει να είσαι κοντά σε φιλικά σου πρόσωπα και θα μπορούν να σου συμπαρασταθούν σε οτιδήποτε θέλεις αρκεί να τους το ζητήσεις. Ο Ερμής που στις 7 του μήνα θα μπει στους Διδύμους θα φέρει ευκαιρίες που δεν τις περίμενες. Μετά η επικοινωνία με τον περίγυρο σου θα είναι αρκετά καλή και θα κάνεις πολλές δημόσιες σχέσεις. Από τις 24 με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο το πλανητικό σκηνικό αλλάζει και έρχονται και ευχάριστες εξελίξεις στην ζωή σου. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλύτερη και θα αποκτήσεις και πάλι την αισιοδοξία που έχεις για την εξέλιξη των καταστάσεων που αφορούν την ζωή σου.

Τοξότης


Από τις 7 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στους Διδύμους θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σου και θα μπορέσεις να λύσεις πολλές υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα. Η Πανσέληνος στις 9 του μήνα που γίνεται στο ζώδιο σου δίνει πολύ καλές επιρροές. Στο οικογενειακό περιβάλλον τα προβλήματα συνεχίζονται να υπάρχουν και για να λυθούν θα πρέπει να δείξεις λίγο παραπάνω διαλλακτικότητα. Στις 24 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σου τονώσει το ηθικό και θα αλλάξει όλα αυτά που δεν σου αρέσουν μέχρι τώρα. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να ξαναφτιάξεις τις σχέσεις σου με αγαπημένα άτομα αλλά και η διάθεση σου θα είναι πολύ καλύτερη. Μέχρι τέλος του μήνα κάνε τα πλάνα σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε γιατί η επιτυχία είναι σίγουρα δική σου.

Αιγόκερως


Στις 5 (που θα μπει ο Άρης στον Καρκίνο) σε ευνοεί και οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλύτερες και η δυναμικότητα σου στα ύψη. Από τις 9 του μήνα με την Πανσέληνο στις 9 στον Τοξότη οι καταστάσεις στην ζωή σου θα δεις να αλλάζουν ριζικά και θα έχεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση από τις εξελίξεις που θα έχεις. Ο Ερμής που θα μπει στις 21 του μήνα στον Καρκίνο η επικοινωνία με τον περίγυρό σου θα είναι άριστη και θα έχεις πολλές επαφές με φιλικά σου πρόσωπα. Στις 24 που γίνεται η Νέα σελήνη στον Καρκίνο θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε άγχωναν και σε έβαζαν σε σκέψεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να κάνεις καινούργια πράγματα που σε ευχαριστούν.

Υδροχόος



Αυτό τον μήνα και ειδικότερα από τις 7 που ο Ερμής θα μπει στους Διδύμους μπορώ να σου πω ότι τα πράγματα θα είναι πολύ στρωτά. Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον περίγυρό σου και θα λύσεις πολλές υποθέσεις που ήταν σε στασιμότητα. Θα συμβούν κάποια μικρά γεγονότα που σε συμβουλεύω να μην δώσεις καμιά σημασία γιατί θα είναι τελείως προσωρινά. Η Αφροδίτη από τις 6 του μήνα που θα μπει στον Ταύρο σου δίνει καλές επιρροές. Θα γλυκάνει κάποια πράγματα και οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι καλές. Η Πανσέληνος στις 9 στον Τοξότη θα σου δώσει καλές ιδέες. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς γιατί θα φέρουν πολύ καλά αποτελέσματα στην πορεία. Η διάθεση σου θα είναι καλύτερη και θα έχεις την ψυχραιμία να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

 Ιχθύς


Από την αρχή του μήνα θα ξεκινήσεις με την τακτοποίηση οικογενειακών υποθέσεων και την εξομάλυνση των σχέσεων σου. Ο Άρης από τις 5 που θα μπει στον Καρκίνο σου δίνει μεγάλη ενεργητικότητα και δυναμικότητα ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις. Ο Ερμής που στις 7 θα μπει στους Διδύμους και από τις 21 στον Καρκίνο θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου με τον περίγυρο σου και θα σε ευνοήσει σε θέματα που θέλεις να ξεκινήσεις. Από τις 24 του μήνα με την Νέα Σελήνη που γίνεται στον Καρκίνο θα αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις ποιο ξεκάθαρα και θα θέλεις να πάρεις αποφάσεις για να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ζωή σου. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμα σου και είναι σίγουρο ότι αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου θα μπορέσεις να τα πετύχεις με πολύ επιτυχία.



Δημοσίευση σχολίου