BREAKING NEWS

Νέα συνάντηση Τσίπρα - Αναστασιάδη

Νέα συνάντηση Τσίπρα - Αναστασιάδη

Τη δεύτερη εντός της ημέρας συνάντησή τους ενδέχεται να έχουν απόψε στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ανακοίνωσε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαρακτήρισε την συνάντηση, η οποία διήρκεσε πέραν της μιάμισης ώρας, «εποικοδομητική». Ανέφερε δε ότι «υπάρχει μεγάλη πιθανότητα» πραγματοποίησης νέας συνάντησης Αναστασιάδη Τσίπρα το βράδυ, μετά την ενημέρωση του Προέδρου Αναστασιάδη προς το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για τις εξελίξεις.

Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε, επίσης, ότι μεσολαβούν σήμερα και αύριο σημαντικές συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Έλληνα Πρωθυπουργού με Ευρωπαίους ομολόγους τους που σχετίζονται κατά κύριο λόγο με τις συζητήσεις που αναμένεται να γίνουν στην Ελβετία.
AdTech Ad
Στην πρωινή συνάντηση, όπως είχε μεταδώσει το ΑΠΕ-ΜΠΕ- έγινε αξιολόγηση του προσχεδίου του εγγράφου Άιντε ενόψει της διάσκεψης για το Κυπριακό, που θα αρχίσει στις 28 Ιουνίου στο θέρετρο Κρανς Μοντάνα της Ελβετίας.
Εκτός από το έγγραφο Άιντε, στο πλαίσιο της συνάντησης έγινε ενημέρωση από τον Έλληνα πρωθυπουργό σε σχέση με το περιεχόμενο των επαφών του με τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ, την περασμένη Δευτέρα στην Αθήνα.
dikaiologitika.gr



Δημοσίευση σχολίου