BREAKING NEWS

29 προσλήψεις στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης

29 προσλήψεις στο Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης

Ανακοίνωση για την πρόσληψη 29 Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών με ωριαία αποζημίωση,

για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2017-2018, για τις εξής ειδικότητες:

ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 2
ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 2
ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 1
ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 2
ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 1
ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 3
ΠΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 3
ΠΕ 2 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 
ΠΕ 5 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 
ΠΕ 1 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ 
ΠΕ 7 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Απαραίτητα δικαιολογητικά:
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Αίτηση - έντυπο με κριτήρια επιλογής
2. Φωτοτυπία πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α., ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου από την Ελλάδα με την ανάλογη ειδικότητα.
3. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πρόσφατης έκδοσης .
5. Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας πρόσφατης έκδοσης.
6. Έγγραφα που αποδεικνύουν την προϋπηρεσία, όπως: βεβαιώσεις προϋπηρεσίας σε προγράμματα
άθλησης για όλους όπου εμφανίζονται ξεκάθαρα οι μήνες και οι ώρες απασχόλησης ανά μήνα.
7. Βιογραφικό σημείωμα όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία στα προγράμματα της ΓΓΑ, ή επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, ή απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.τ.λ.

8. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι: Α) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό είναι αληθή, ότι θα απασχοληθεί σε οποιαδήποτε Δημοτική ενότητα (Δημοτικές ενότητες Αμπελοκήπων, Μενεμένης),σύμφωνα με το ωράριο και το πρόγραμμα που θα του υποδειχθεί και σε αντικείμενο το οποίο συμπεριλαμβάνει ενεργή συμμετοχή σε προγράμματα άσκησης όπως αεροβική γυμναστική, γυμναστική με όργανα και εξοπλισμό , κλπ. Β) ο υποψήφιος δηλώνει ότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).
9. Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος
10. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή τέκνου πολύτεκνης οικογένειας ή γονέα μονογονεϊκής οικογένειας( να υπάρχει γονική μέριμνα του ιδίου).
Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την προκήρυξη από την ιστοσελίδα του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης (www.ampelokipi-menemeni.gr) και να υποβάλλουν αίτηση στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 157, Αμπελόκηποι, εντός Δημοτικού Σταδίου «Κ. Καραμανλής», τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 725775, από 14-10-2017 και για (10) δέκα ημερολογιακές ημέρες έως και 23-10-2017 , κατά τις ώρες 9:00'- 13:30'. Περίληψη της παρούσας δημοσιεύεται σε (2) εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, ενώ το πλήρες τεύχος αυτής στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Κ.Δ.Ε.Δ.Α.Μ και στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης.
Η προκηρυξη εδω
dikaiologitika.gr




Δημοσίευση σχολίου