BREAKING NEWS

5 θέσεις εργασίας στο Δήμο Παιονίας

5 θέσεις εργασίας στο Δήμο Παιονίας


Ανακοίνωση για την πρόσληψη , με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προσωπικού, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗΣ» της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παιονίας,


 που εδρεύει στον Ευρωπό- Ν. Κιλκίς και συγκεκριμένα του εξής, ανά ειδικότητα, αριθμό ατόμων και διάρκεια σύμβασης με τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα /δικαιολογητικά

1 Νηπιαγωγών ΠΕ
1 Διδάσκοντες Ζωγραφικής ΔΕ
1 Διδάσκοντες Μοντέρνου Χορού ΔΕ
1 Διδάσκοντες Μουσικής ΔΕ (Μουσική Προπαιδεία)
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά και τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
2. Φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών.
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 στην οποία να δηλώνεται:
• Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άντρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προσδιορίζεται, ιδιαίτερα εάν έχει καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα.
• Όλα τα στοιχεία της αίτησής του είναι ακριβή και αληθή και κατέχει όλα τα απαιτούμενα προσόντα για κάθε επιδιωκόμενο κωδικό θέσης, όπως αυτά αναφέρονται στην ανακοίνωση και αναγράφονται στην παρούσα αίτηση. Σε περίπτωση ανακρίβειας γνωρίζει ότι θα έχει τις συνέπειες που προβλέπονται από τις διατάξεις του Ν.1599/1986.
• Πληροί τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται.
• Έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής καθότι δεν έχει κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο δεν μπορεί να επιλεγεί όποιος: α) έχει καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ' υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής•

β) είναι υπόδικος και έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε• γ)έχει, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή• δ) τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση.
• Έχει / δεν έχει απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία τους τελευταίους δώδεκα μήνες ως εποχιακώς εργαζόμενος.
• Τυχόν απασχόληση σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (παράλληλη απασχόληση).
5. Βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας στο αντίστοιχο αντικείμενο.
Ως διδακτική εμπειρία για τους μουσικούς νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα σε αναγνωρισμένα μουσικά ιδρύματα.
Για τις υπόλοιπες ειδικότητες νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα σε καθήκοντα της ειδικότητας.
6. Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.
7. Για την καλλιτεχνική παρουσία, πλήρη φάκελο με παραστατικά για τη συμμετοχή σε καλλιτεχνικές δράσεις, καθώς και cd με έργα προσωπικά και έργα μαθητών.
8. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας για όσους έχουν εντοπιότητα.
9. Βιογραφικό Σημείωμα.
Δειτε την προκηρυξη εδω
dikaiologitika.gr




Δημοσίευση σχολίου