BREAKING NEWS

Προσλήψεις στην εφορεία αρχαιοτήτων Εύβοιας

Προσλήψεις στην εφορεία αρχαιοτήτων Εύβοιας


Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Εφορείας Αρχαιοτήτων Εύβοιας που εδρεύει στη Χαλκίδα του Νομού Ευβοίας και συγκεκριμένα ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα, διάρκεια σύμβασης και αριθμού ατόμων ειδικότητες, με αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

2 ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Α.ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 ετών έως 65 ετών-(παρ.6, άρθρο Ν2190/1994 σε συνδυασμό με την παρ. 11, άρθρο 10 του Ν.3051/2002).
2. Να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3. Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση)




ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ και να την υποβάλλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εφορεία Αρχαιοτήτων Εύβοιας, Αρεθούσης και Ι. Κιαπέκου, Χαλκίδα 34 100, τηλ. επικοινωνίας: 22210-22402.
Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης [μαζί με τα Παραρτήματα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ)»] με σήμανση έκδοσης «30-3-2017» και το Ειδικό Παράρτημα (Α2 ) Απόδειξης Γλωσσοομάθειας με σήμανση έκδοσης «14-3-2018», θα γίνει στα παραρτήματα αυτής (Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας και Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα»), καθώς και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Χαλκιδέων.

Η προκηρυξη εδω

dikaiologitika.gr



Δημοσίευση σχολίου