BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ



ΚΡΙΟΣ

Από τις 13 του μήνα που ο Ερμής θα είναι στον Καρκίνο και στις 29 θα μπει στον Λέοντα οι συνθήκες θα σε κάνουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου που θα είναι καθοριστικές ώστε να μπορέσεις να κινηθείς με τον πολύ ωραίο τρόπο τον δικό σου. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα έρθουν για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που την προηγούμενη περίοδο δεν μπορούσες. Θα αναθεωρήσεις αποφάσεις που είχες πάρει που μπορεί να ήταν και λάθος. Στις 28 που γίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα αρχίσεις να κινείσαι με τον κυριαρχικό και δυναμικό τρόπο τον δικό σου και ότι θέλεις θα το κερδίζεις με ευκολία. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου δοθούν ευκαιρίες να τακτοποιήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε άγχωναν μέχρι τώρα αλλά δεν μπορούσες να κάνεις κάτι να τις αλλάξεις γιατί θα τα έκανες χειρότερα τα πράγματα.


ΤΑΥΡΟΣ

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα θέλεις να είσαι κοντά σε αγαπημένα και φιλικά σου πρόσωπα και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Το έχεις αρκετή ανάγκη γιατί την τελευταία περίοδο είχες κλειστεί αρκετά στον εαυτό σου. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα ύψη της και επιτέλους θα θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα στην ζωή σου που δεν σου αρέσουν. Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από άλλη οπτική γωνία πάντα για το καλό του εαυτού σου. Από τις 29(που θα μπει ο Ερμής στον Λέοντα)θα κάνεις την αυτογνωσία σου και θα θέλεις να αλλάξεις πολλές καταστάσεις γύρω σου. Μέχρι το τέλος του μήνα όλα αυτά που θα σχεδιάσεις θα τα πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτός ο μήνας που είναι η αρχή του καλοκαιριού θα είναι πολύ καλός. Θα μπορείς να κάνεις τις επαφές σου και τις συναντήσεις σου χωρίς δυσκολίες και κολλήματα και επιτέλους θα μπορούν οι άλλοι να πιάσουν το τόσο γρήγορο μυαλό σου. Από τις 13 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θέματα που καθυστερούσαν θα πάρουν τέλος και θα έχεις πολλές ιδέες να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που καθυστερούν τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Οικογενειακά προβλήματα που είχες εδώ και πολύ καιρό αυτό τον μήνα θα ανήκουν πια στο παρελθόν. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και τόσο καλή διάθεση να αλλάξεις όλα αυτά που μέχρι σήμερα μπορεί να στάθηκαν εμπόδιο στον δρόμο σου που δεν θα μπορεί να σε σταματήσει κανένας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ καλός. Από τις 13 που θα μπει ο Ερμής στο ζώδιο σου θα μπορείς να κάνεις τις επαφές σου και τις συναντήσεις σου χωρίς δυσκολίες και κολλήματα και επιτέλους θα μπορούν οι άλλοι να πιάσουν το τόσο γρήγορο μυαλό σου. Οικογενειακά προβλήματα που είχες εδώ και πολύ καιρό αυτό τον μήνα θα ανήκουν πια στο παρελθόν. Από τις 28 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θέματα που καθυστερούσαν θα πάρουν τέλος και θα έχεις πολλές ιδέες να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που καθυστερούν τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και τόσο καλή διάθεση να αλλάξεις όλα αυτά που μέχρι σήμερα μπορεί να στάθηκαν εμπόδιο στον δρόμο σου που δεν θα μπορεί να σε σταματήσει κανένας.

ΛΕΩΝ

Από τις πρώτες μέρες του μήνα η επικοινωνία σου αλλά και τα σχέδια που έχουν καθυστερήσει, τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται στο σημείο που θέλεις εσύ. Μέρα με την μέρα θα δεις ότι πολλά πράγματα γύρω σου θα αλλάζουν προς το καλύτερο. Σχέδια που έχεις κάνει από παλιά θα αρχίσουν να υλοποιούνται από εκεί που δεν το περίμενες. Από τις 13 που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φρόντισε να κινηθείς όπως πρέπει για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Από τις 29 που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σου θέματα που σε προβλημάτιζαν τώρα θα δεις ότι θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις κάνει όλα τα ξεκαθαρίσματα σου και θα μπορείς χωρίς ενοχλήσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τις πρώτες μέρες του μήνα η επικοινωνία σου αλλά και τα σχέδια που έχουν καθυστερήσει τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται στο σημείο που θέλεις εσύ. Μέρα με την μέρα θα δεις ότι πολλά πράγματα γύρω σου θα αλλάζουν προς το καλύτερο. Από τις 13 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θέματα που σε προβλημάτιζαν τώρα θα δεις ότι θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ. Σχέδια που έχεις κάνει από παλιά θα αρχίσουν να υλοποιούνται από εκεί που δεν το περίμενες. Στο τέλος του μήνα φρόντισε να κινηθείς όπως πρέπει για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις κάνει όλα τα ξεκαθαρίσματα σου και θα μπορείς χωρίς ενοχλήσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου.

ΖΥΓΟΣ

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ δυναμικότητα και θα έχεις μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία και κανένας δεν θα μπορεί να σου πει όχι σε ότι ζητήσεις. Στις 13 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο θα μπορείς πλέον να χαλαρώσεις θα είναι πολύ καλύτερη η επικοινωνία σου και θα έχεις τόσο δυναμισμό και ενεργητικότητα που θα νομίζεις ότι θα μπορέσεις να σηκώσεις όλη την γη με τα χέρια σου. Από τις 28(που γίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω) θα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και θα έχεις καλή διάθεση τόσο πολύ που οι φίλοι δεν θα ξεκολλάνε από το σπίτι σου. Θέματα που καθυστερούσαν θα πάρουν την σειρά τους και θα μπορείς πια να κάνεις τα σχέδια σου που έχεις για το μέλλον.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα αρχίσουν να φαίνονται οι πρώτες ακτίνες επιτυχίας που θα έχεις στην ζωή σου. Θα έχεις αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και σιγουριά για το δρόμο που θέλεις να τραβήξεις από εδώ και πέρα. Ότι έχεις σκεφτεί να κάνεις μέχρι τώρα θα μπορείς να το πετύχεις με απόλυτη επιτυχία. Θα σου ανοίξουν καινούργιοι ορίζοντες με καινούργιες δραστηριότητες. Οι δημόσιες σχέσεις που έχεις κάνει μέχρι σήμερα θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Από τις 29 που ο Ερμής θα μπει στον Λέοντα θα πάρει τέλος ότι σε άγχωνε και σε προβλημάτιζε γιατί τώρα αρχίζει μια καινούργια περίοδος που θα είναι αρκετά ευχάριστη. Όπως κατάλαβες προβλέπεται ένας υπέροχος μήνας και μέχρι το τέλος του θα έχεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση από την εξέλιξη των καταστάσεων.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα μιλήσεις με δικά σου άτομα για να μπορέσεις να τελειώνεις διάφορα θέματα που έχεις βαρεθεί πια και να τα σκέφτεσαι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Στις 13 που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ότι μπορεί να ήταν σε στασιμότητα θα μπει σε καλή σειρά. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά αν διώξεις την προσωπική ένταση που έχεις και βάλεις πολύ προγραμματισμό. Από τις 29 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Λέοντα σε προειδοποιεί ότι πρέπει να το ρίξεις λίγο έξω και να χαλαρώσεις όσο πρέπει. Θα θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές για να νιώσεις εσύ καλά ψυχικά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 


Ο μήνας αυτός θα είναι γεμάτος εκπλήξεις και ευχάριστα γεγονότα που δεν θα πιστεύεις από τις εξελίξεις έτσι όπως θα έρθουν. Από τις 13 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο θα είσαι δίπλα στην οικογένεια σου γιατί τον τελευταίο καιρό σε έχουν πολύ ανάγκη. Έχουν κάποια προβλήματα που μόνο εσύ είσαι το κατάλληλο άτομο που θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις. Από τις 28(που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου) θα έχεις περισσότερες ευθύνες στην καθημερινότητα σου αλλά θα βλέπεις τις διάφορες καταστάσεις γύρω σου με τελείως διαφορετικό τρόπο από ότι τις έβλεπες πριν. Μέχρι τέλος του μήνα θα δεις ότι θα έχεις βάλει πολλά θέματα στην σειρά τους και θα έχεις δίπλα σου άτομα που θα σε κάνουν να περνάς πολύ όμορφα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι από τα ζώδια που έχουν καλή επικοινωνία με τον περίγυρό τους αλλά αυτό τον μήνα όλοι θα κρέμονται από τα χείλια σου. Θα έχεις τόσο καλές ιδέες που για άλλη μία φορά θα αποδεικνύεις ότι έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Οι υποχρεώσεις και το τρέξιμο δεν θα λείψουν. Πριν πάρεις κάποιες αποφάσεις σκέψου πολύ καλά από πριν. Σε καταστάσεις που δεν προχωρούσαν θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Θα θέλεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στην οικογένεια σου και να πάρεις αποφάσεις για το καλό όλων. Ο Ερμής στις 29 θα μπει στον Λέοντα και σε ευνοεί αρκετά. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τόσες ευκαιρίες να φτιάξεις τα πάντα τέλεια και ιδανικά που δεν θα το πιστεύεις ούτε και εσύ.


ΙΧΘΥΣ

Και μετά από ένα τρικυμιώδη και καθόλου αδιάφορο προηγούμενο μήνα αυτός ο μήνας σου επιφυλάσσει πολλά καλά αλλά και απρόοπτα που πάλι θα λες ότι οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές. Η μυστική λέξη του μήνα για να πάνε όλα καλά είναι καλός προγραμματισμός. Προβλήματα οικογενειακά που μπορεί να είχες αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Στις 13 που ο Ερμής θα μπει στον Καρκίνο η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ αυξημένη. Από τις αρχές του μήνα θα έχεις πολύ πάθος για ότι κάνεις που όλα γύρω σου θα σου φαίνονται τόσο λίγα που δεν θα σε χωράει ο τόπος. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είσαι σε μια συνεχή κίνηση χωρίς να αφήνεις κανένα παραπονεμένο. Και πολλά θέματα που σε έκαναν και είχες απομακρυνθεί από πολύ κόσμο θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου