BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΛΙΟΥ






ΚΡΙΟΣ

Από την αρχή του μήνα φρόντισε να τελειώνεις εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Στις 13 που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο πρόσεχε τι λες. Μπερδέματα και κάποια προβλήματα με την οικογένεια και παρεξηγήσεις σε σχέσεις θα δεις να γίνονται όλα άνω κάτω. Από τις 26 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα φέρει καθυστερήσεις και θα βγουν στην επιφάνεια κάποια θέματα που δεν τα περίμενες. Στις 27 η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο θα σε επηρεάσει αρκετά θα έχεις αρκετό εκνευρισμό και θα αντιμετωπίσεις προβλήματα με δικά σου άτομα. Η συμβουλή μου είναι να φροντίσεις να κινείσαι δυναμικά αφού αυτή είναι η φύση του ζωδίου σου και να μην νευριάζεις με το παραμικρό. Αν φερθείς έξυπνα και λογικά δεν πρόκειται να σε επηρεάσει καμιά εξέλιξη και όλα θα πάνε πολύ καλά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η συμβουλή μου για αυτό τον μήνα θα είναι να προσέχεις πως συμπεριφέρεσαι. Οι δύο Εκλείψεις στις 13 Ηλιακή στον Καρκίνο και η δεύτερη Σεληνιακή στις 27 στον Υδροχόο και ο ανάδρομος Ερμής από τις 26 του μήνα συνωμοτούν να αλλάξουν πολλά πράγματα που μέχρι τώρα τα είχες τακτοποιήσει να φέρουν καθυστερήσεις πολλά μετακινήσεις που δεν θέλεις και ξαφνικές αλλαγές που δεν τις περίμενες. Με τον προγραμματισμό που έχεις και την σχολαστικότητα και με την λίγο παραπάνω προσοχή που θα δείξεις δεν πρόκειται να σε βγάλει τίποτε από τα σχέδια σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να βάλεις πολλά πράγματα σε καλή σειρά και θα δεις ότι τελικά για εσένα θα βγει κάτι καλό που θα φανεί στην πορεία η θετική πλευρά των πραγμάτων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό τον μήνα πρέπει να έχεις αρκετή ψυχραιμία για ότι θα γίνει. Στις 13, με την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο κινήσου με προγραμματισμό χωρίς να κάνεις κινήσεις που δεν τις σκέπτεσαι. Πριν μιλήσεις σκέψου καλά τι θα πεις ώστε να αποφύγεις αντιθέσεις με δικά σου άτομα. Από τις 26 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος καθυστερήσεις και αναβολές θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Στις 27 η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα φέρει σημαντικές αλλαγές ώστε να κινείσαι σε κλίμα που θα θέλεις να έχεις ασφάλεια. Την περίοδο που γίνονται οι Εκλείψεις θα γίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα στην ζωή σου ώστε αυτή να γίνει καλύτερη. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις για την ζωή σου. Είναι στο χέρι σου να κινήσεις έτσι να νήματα για να φτάσεις για άλλη μια φορά στην επιτυχία που σου αξίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 13 με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου θα θελήσεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και γενικότητα στην δουλειά σου. Πρόσεξε αρκετά το φιλικό σου περιβάλλον γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα που δεν θα τα ήθελες. Από τις 26 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα έχεις πολύ άγχος και ένταση στην καθημερινότητα σου. Θα θέλεις να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει μέχρι σήμερα. Από τις 27 που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο φρόντισε να μπορέσει να ηρεμήσει και το νευρικό σου σύστημα. Θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις που νομίζεις ότι μπορεί να σε προβληματίζουν. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες να καταφέρεις αλλά τόσα από αυτά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας σου θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις. Με την Ηλιακή Έκλειψη στις 13 στον Καρκίνο θα έχεις πολλά νεύρα και θα τα βάζεις με όλα τα άτομα γύρω σου που μπορεί να μην φταίνε σε τίποτε. Πρόσεξε αρκετά το φιλικό σου περιβάλλον γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα που δεν θα τα ήθελες. Από τις 26 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα φέρει τις προβλεπόμενες καθυστερήσεις. Στις 27 του μήνα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα σε ωθήσει να δεις με άλλο τρόπο τα πράγματα μέσα στην οικογένεια και πως να τα αντιμετωπίσεις. Θα καταλάβεις πολύ καλά πως αν δεν κινηθείς εσύ σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα μπορούν να δοθούν οι λύσεις που θέλεις. Μπορείς να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της ζωής σου και να διώξεις μακριά άτομα και καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σταματούν την πορεία σου στους τομείς που θέλεις να έχεις επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 13 του μήνα η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο θα φέρει στην επιφάνεια κάποια οικογενειακά προβλήματα. Φρόντισε να έχεις μεγάλη διαλλακτικότητα να μειώσεις τον εκνευρισμό σου να μην οξύνεις καθόλου τις καταστάσεις και είναι σίγουρο ότι μέχρι τέλος του μήνα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου θα μπορέσεις να τα πετύχεις με πολύ επιτυχία. Ο Ερμής από τις 26 του μήνα θα είναι ανάδρομος θα φέρει κάποια μικρή ασυνεννοησία. Μπορείς να αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις ποιο ξεκάθαρα και θα θέλεις να πάρεις αποφάσεις για να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ζωή σου. Θα έχεις αρκετό δυναμισμό θα ομορφύνει την καθημερινότητα σου και η γοητεία σου δεν θα μπορέσει να περάσει απαρατήρητη από τον περίγυρό σου.

ΖΥΓΟΣ

Στις 13 του μήνα η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο συνωμοτεί να τεντώσει το νευρικό σου σύστημα, να φέρει καθυστερήσεις, μετακινήσεις που δεν θέλεις και ξαφνικές αλλαγές που δεν τις περίμενες. Από τις 26 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα φέρει έντονη ασυνεννοησία. Στις 27 του μήνα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ευχάριστες αλλά και κάποιες δοκιμασίες που δεν θα σου αρέσουν και θα πρέπει να περιμένεις συγκεκριμένες αντιπαραθέσεις ή συγκρούσεις με κάποια άτομα. Βέβαια οτιδήποτε σε υποβάλλει σε όλες αυτές τις δοκιμασίες ίσως προέρχονται από κάποιες ενέργειες του παρελθόντος. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις κάνει πολύ καλή οργάνωση και δεν θα κάνεις τίποτε καινούργιο που δεν το γνωρίζεις. Γεγονότα και ευχάριστες καταστάσεις θα μονοπωλούν την καθημερινότητα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας σου ξεκινάει με ευχάριστες εξελίξεις στα θέματα που μέχρι τώρα σε απασχολούν. Στις 13 η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο θα φέρει αρκετή ανασφάλεια και καχυποψία. Ο Ερμής από τις 26 του μήνα θα είναι ανάδρομος και θα φέρει καθυστερήσεις και έντονη ασυνεννοησία. Στις 27 η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα φέρει κούραση και πολύ εκνευρισμό. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον τα προβλήματα συνεχίζονται να υπάρχουν και για να λυθούν θα πρέπει να δείξεις λίγο παραπάνω διαλλακτικότητα. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις έντονη δυναμικότητα και ενέργεια για να ξεπεράσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σταματούν την πορεία σου προς στους στόχους σου στην επιτυχία. Κάνε τα πλάνα σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε γιατί η επιτυχία είναι σίγουρα δική σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τις 13 με την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο θα έχεις κάποιες τάσεις απαισιοδοξίας. Από τις 26 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος πρόσεξε αρκετά την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου. Θα έχεις αρκετό δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Στις 27 του μήνα με την Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο πρέπει να προσέξεις αρκετά άτομα που είναι δίπλα σου γιατί θα υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις. Θα δοκιμαστεί πολλές φορές το νευρικό σου σύστημα. Θα σου φέρει έντονη αναστάτωση στις σχέσεις σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις ότι δεν σου αρέσει μέχρι τώρα. Μέχρι τέλος του μήνα δείξε αρκετή αγάπη στο φιλικό σου περιβάλλον να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να προσέχεις τις επιλογές σου.

ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ

Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 13 στον Καρκίνο φέρνει παρασκηνιακές καταστάσεις. Από τις 26 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα είναι αρκετά επεισοδιακές οι μέρες σου και θα έρχονται καλά γεγονότα που δεν τα περιμένεις. Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στις 27 στον Υδροχόο θα φέρει πολλά νεύρα και άγχος. Η συμβουλή μου που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο είναι ψυχραιμία. Πριν κάνεις κάποια κίνηση πριν πεις κάτι και προπάντων μην αλλάξεις τίποτε που δεν σου αρέσει. Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο δεν θα μπορείς να κάνεις λάθη. Είσαι από τα ζώδια που αναζητούν την αρμονία και αυτό το κλίμα δεν σου αρέσει καθόλου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έρθουν πολύ καλές ευκαιρίες που δεν τις περιμένεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στις 13 του μήνα με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στον Καρκίνο πρόσεξε τι στόχους βάζεις και πως θα τους υλοποιήσεις γιατί χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Από τις 26 μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα έχεις αρκετή ασυνεννοησία με τον περίγυρό σου. Στις 27 του μήνα με την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο σου θα έχεις έντονο άγχος και εκνευρισμό και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Πριν αρχίζεις να νευριάζεις θα πρέπει να σκεφτείς πριν μιλήσεις και προπάντων να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση μέσα στον παρορμητισμό σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε άγχωναν και σε έβαζαν σε σκέψεις.

ΙΧΘΥΣ

Στις 13 η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στον Καρκίνο η καθημερινότητα σου θα είναι καλή παρόλο που το άγχος δεν θα σου λείπει. Αυτό τον μήνα το σύμπαν μερικά πράγματα δεν θα έρθουν όπως τα θέλεις. Ο Ερμής από τις 26 του μήνα θα είναι ανάδρομος θα φέρει έντονη ασυνεννοησία. Στις 27 του μήνα με την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νομίζεις ότι μερικά σχέδια σου σταματούν. Με Αφροδίτη από τις 9 που θα είναι στην Παρθένο μπορώ να σου πω ότι τα πράγματα θα είναι ιδανικά για εσένα. Η έντονη καθημερινότητα σου και η επικοινωνία που θα έχεις θα τα φέρνουν όλα έτσι όπως τα θέλεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορείς να απολαμβάνεις τις καλές καταστάσεις που θα υπάρχουν γύρω στην ζωή σου.

Δημοσίευση σχολίου