BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ





ΚΡΙΟΣ

Και μετά από ένα και καθόλου αδιάφορο προηγούμενο μήνα έφτασες και στον Νοέμβριο με καλές συνθήκες. Σου επιφυλάσσει πολλά καλά αλλά και απρόοπτα που πάλι θα λες δεν προλαβαίνω αγχώνομαι πως να το κάνω αυτό και εκείνο. Η μυστική λέξη του μήνα για να πάνε όλα καλά είναι καλός προγραμματισμός. Προβλήματα οικογενειακά που μπορεί να είχες αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Από τις 17 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα έχεις πολύ πάθος για ότι κάνεις που όλα γύρω σου θα σου φαίνονται τόσο λίγα που δεν θα σε χωράει ο τόπος. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είσαι σε μια συνεχή κίνηση χωρίς να αφήνεις κανένα παραπονεμένο. Και πολλά θέματα που σε έκαναν και είχες απομακρυνθεί από πολύ κόσμο θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Νοέμβριος θα είναι γεμάτος εκπλήξεις και ευχάριστα γεγονότα που δεν θα πιστεύεις από τις εξελίξεις έτσι όπως θα έρθουν. Από τις 7 (που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό) θα έχεις περισσότερες ευθύνες στην καθημερινότητα σου. Με τον Άρη στον Υδροχόο μέχρι τις 15 θα είσαι δίπλα στην οικογένεια σου γιατί τον τελευταίο καιρό σε έχουν πολύ ανάγκη. Έχουν κάποια προβλήματα που μόνο εσύ είσαι το κατάλληλο άτομο που θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις. Από τις 19 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα βλέπεις τις διάφορες καταστάσεις γύρω σου με τελείως διαφορετικό τρόπο από ότι τις έβλεπες πριν. Μέχρι τέλος του μήνα θα δεις ότι θα έχεις βάλει πολλά θέματα στην σειρά τους και θα έχεις δίπλα σου άτομα που θα σε κάνουν να περνάς πολύ όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία και κανένας δεν θα μπορεί να σου πει όχι σε ότι ζητήσεις. Με τον Ερμή που είναι στον Τοξότη σε ευνοεί (από τις 19 θα είναι ανάδρομος) θα υπάρχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις και θα μπορείς να χαλαρώσεις ωστόσο θα έχεις τόσο δυναμισμό και ενεργητικότητα που θα νομίζεις ότι θα μπορέσεις να σηκώσεις όλη την γη με τα χέρια σου. Από τις 23(που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου) και μέχρι τέλος του μήνα θα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και θα έχεις καλή διάθεση τόσο πολύ που οι φίλοι δεν θα ξεκολλάνε από το σπίτι σου. Θέματα που καθυστερούσαν θα πάρουν την σειρά τους και θα μπορείς πια να κάνεις τα σχέδια σου που έχεις για το μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αρχίσεις την μουρμούρα με το καλημέρα του μήνα ότι δεν μου πάνε καλά τα πράγματα και τι ατυχία είναι αυτή και τι να κάνω. Από τις πρώτες μέρες του μήνα και ειδικότερα από τις 7 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στην ζωή σου που δεν σου αρέσουν. Από τις 17 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος κάτσε και σκέψου τι είναι αυτά που θα σου δώσουν χαρά και ευτυχία και να βάλεις πρόγραμμα για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Θα έχεις ατελείωτες συζητήσεις θα θέλεις να λύσεις υποθέσεις που σε προβληματίζουν. Απόφυγε να το κάνεις αυτό γιατί τελικά δεν θα μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα και μπορεί να στεναχωρήσεις άτομα που μετά μπορεί να το μετανιώσεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα έρθουν τέτοιες ευκαιρίες που θα αλλάξουν ριζικά την ζωή σου προς το καλύτερο.

ΛΕΩΝ

Από τις αρχές του μήνα που ο Ερμής θα είναι στον Τοξότη(σε ευνοεί) έτσι όπως θα είναι οι συνθήκες θα σε κάνουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου που θα είναι καθοριστικές ώστε να μπορέσεις να κινηθείς με τον πολύ ωραίο τρόπο τον δικό σου. Από τις 7 (που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό) θα αρχίσεις να κινείσαι με τον κυριαρχικό και δυναμικό τρόπο τον δικό σου και ότι θέλεις θα το κερδίζεις με ευκολία. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα έρθουν για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που την προηγούμενη περίοδο δεν μπορούσες. Από τις 19 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα αναθεωρήσεις αποφάσεις που είχες πάρει που μπορεί να ήταν και λάθος. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου δοθούν ευκαιρίες να τακτοποιήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε άγχωναν μέχρι τώρα αλλά δεν μπορούσες να κάνεις κάτι να τις αλλάξεις γιατί θα τα έκανες χειρότερα τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα μιλήσεις με δικά σου άτομα για να μπορέσεις να τελειώνεις διάφορα θέματα που έχεις βαρεθεί πια και να τα σκέφτεσαι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Από τις 16 που ο Άρης θα μπει στους Ιχθείς πρέπει να προσέξεις αρκετά την συμπεριφορά σου γιατί θα έχεις πολλά νεύρα. Ότι είναι δίπλα σου και δεν σου κάθεται καλά ή σε στεναχωρεί και ειδικότερα μπορεί να θέλει να σταματήσει τα σχέδια σου τον έχεις ήδη στείλει από εκεί που ήρθε. Από τις 17 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές για να νιώσεις εσύ καλά ψυχικά. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά αν διώξεις την προσωπική ένταση που έχεις και βάλεις πολύ προγραμματισμό.

ΖΥΓΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα να σε ευνοεί και με την Αφροδίτη που στις 16 θα έρθει στην ορθή φορά της στο ζώδιο σου θα αρχίσουν να φαίνονται οι πρώτες ακτίνες επιτυχίας που θα έχεις στην ζωή σου. Θα πάρει τέλος ότι σε άγχωνε και σε προβλημάτιζε γιατί τώρα αρχίζει μια καινούργια περίοδος που θα είναι αρκετά ευχάριστη. Θα έχεις αυτοπεποίθηση δυναμισμό και σιγουριά για το δρόμο που θέλεις να τραβήξεις από εδώ και πέρα. Στις 17 που ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις αλλά εσένα δεν θα σε πτοήσουν. Θα σου ανοίξουν καινούργιοι ορίζοντες με καινούργιες δραστηριότητες. Όπως κατάλαβες προβλέπεται ένας υπέροχος μήνας και μέχρι το τέλος του θα έχεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση από την εξέλιξη των καταστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα θέλεις να είσαι κοντά σε αγαπημένα και φιλικά σου πρόσωπα και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Το έχεις αρκετή ανάγκη γιατί την τελευταία περίοδο είχες κλειστεί αρκετά στον εαυτό σου. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα ύψη της και επιτέλους θα θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα στην ζωή σου που δεν σου αρέσουν. Από τις 7(που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου)θα κάνεις την αυτογνωσία σου και θα θέλεις να αλλάξεις πολλές καταστάσεις γύρω σου. Και από τις 19 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος πρόσεξε όλα αυτά που θέλεις να σχεδιάσεις ώστε να τα πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι τέλος του μήνα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από άλλη οπτική γωνία πάντα για το καλό του εαυτού σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Νοέμβριος με τον Ερμή στο ζώδιο σου θα είναι πολύ καλός. Από τις 16 που ο Άρης θα μπει στους Ιχθείς θα μπορείς να κάνεις τις επαφές σου και τις συναντήσεις σου χωρίς δυσκολίες και κολλήματα και επιτέλους θα μπορούν οι άλλοι να πιάσουν το τόσο γρήγορο μυαλό σου. Οικογενειακά προβλήματα που είχες εδώ και πολύ καιρό αυτό τον μήνα θα ανήκουν πια στο παρελθόν. Από τις 17 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μερικά θέματα θα καθυστερούν. Από τις 23 που γίνεται η Πανσέληνος σους Διδύμους θα έχεις πολλές ιδέες να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που καθυστερούν για σχέδια που έχεις για το μέλλον. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και τόσο καλή διάθεση να αλλάξεις όλα αυτά που μέχρι σήμερα μπορεί να στάθηκαν εμπόδιο στον δρόμο σου που δεν θα μπορεί να σε σταματήσει κανένας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τις αρχές του μήνα θα θέλεις να τελειώνεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα και σε προβληματίζουν ακόμη. Θα μπεις σε σκέψεις για το πώς γίνονται μερικά πράγματα και θα θέλεις να αλλάξεις όλες τις καταστάσεις που μπορεί να σταματούν την πορεία σου. Από τις 16 (με την Αφροδίτη που θα έρθει στην ορθή φορά της στον Ζυγό) πολλές καταστάσεις θα έχουν στρώσει και θα μπορείς να ξαναβρείς τους παλιούς ρυθμούς σου ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Από τις 17 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα φέρει λίγο ασυνεννοησία. Θα έχεις πολύ δυναμικότητα και θα επικοινωνείς με το περιβάλλον σου με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι από τα ζώδια που έχουν καλή επικοινωνία με τον περίγυρό τους αλλά αυτό τον μήνα όλοι θα κρέμονται από τα χείλια σου. Στις 7 (που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό) θα θέλεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στην οικογένεια σου και να πάρεις αποφάσεις για το καλό όλων. Πριν πάρεις κάποιες αποφάσεις σκέψου πολύ καλά από πριν. Από τις 17 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος και θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Θα έχεις τόσο καλές ιδέες που για άλλη μία φορά θα αποδεικνύεις ότι έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Οι υποχρεώσεις και το τρέξιμο δεν θα λείψουν. Σε καταστάσεις που δεν προχωρούσαν θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τόσες ευκαιρίες να φτιάξεις τα πάντα τέλεια και ιδανικά που δεν θα το πιστεύεις ούτε και εσύ.

ΙΧΘΥΣ

Από τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου η επικοινωνία σου αλλά και τα σχέδια που έχουν καθυστερήσει τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται στο σημείο που θέλεις εσύ. Με τον Άρη από τις 16 στο ζώδιο σου θα δεις ότι πολλά πράγματα γύρω σου θα αλλάζουν προς το καλύτερο. Σχέδια που έχεις κάνει από παλιά θα αρχίσουν να υλοποιούνται από εκεί που δεν το περίμενες. Ο Ερμής από τις 19 θα είναι ανάδρομος για αυτό φρόντισε να έχεις κάνει όλα τα ξεκαθαρίσματα σου και θα μπορείς χωρίς ενοχλήσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Στις 23 (που γίνεται η Πανσέληνος στους Διδύμους) φρόντισε να κινηθείς όπως πρέπει για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Μέχρι τέλος του μήνα θέματα που σε προβλημάτιζαν τώρα θα δεις ότι θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ.

Δημοσίευση σχολίου