BREAKING NEWS

ΜΗΝΙΑΙΑ ΜΑΪΟΥ



ΚΡΙΟΣ

Τόσο η Νέα Σελήνη στις 5/5, όσο και η Πανσέληνος στις 19/5αναφέρονται στην κάλυψη των αναγκών σου και στις οικονομικές προοπτικές σου, ενώ όμως η πρώτη είναι «τσουρούτικη», η δεύτερη θα σε αναβαθμίσει μέχρι εκεί που δεν πάει!
Ωστόσο, ιδιαίτερα σημαντικά ζητήματα για σένα απορρέουν από το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, που τον Απρίλιο σε «απειλεί» με μια σειρά λαθών αλλά και… εξαφανίσεων εγγράφων, αρχείων ή συσκευών που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου. Στην περίπτωση, δε, που ταξιδέψεις, τα λάθη και οι αστοχίες θα πολλαπλασιαστούν, ενώ αν οδηγείς, πρόσεξε τα… λάδια στον δρόμο. Τέλος, όντας επιρρεπής σε ιώσεις, αλλεργίες ή δηλητηριάσεις, προνόησε, ώστε να μην περάσεις το Πάσχα ξάπλα στο κρεβάτι!
Ουσιαστικά, το κλίμα θα αρχίσει να γίνεται της απόλυτης αρεσκείας σου μετά τις 10/5, όπου πλέον μπορείς να φορτσάρεις, ξέροντας ότι έχεις την τύχη με το μέρος σου. Με την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο, δε, (16/5),θα τεθεί επί τάπητος και ένα ζήτημα σπιτιού-διαμονής σου, με μια νέα αρχή να είναι «στα σπάργανα».

Οικονομικά
Τον Απρίλιο ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από αβαρίες και ζημιές στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, ενώ δεν αποκλείεται να χαθεί ή να κλαπεί κάτι που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητά σου, επιφέροντας αναπόφευκτα και κάποιες αρνητικές συνέπειες στο πορτοφόλι σου.
Παρότι όμως οι γιορτές και το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου θα είναι της… υπομονής, τόσο στα οικονομικά όσο και στα εργασιακά σου, άπαξ και η Αφροδίτη πατήσει το πόδι της στον Ταύρο (15/5), όλα εκείνα που σε πίεσαν ή σε στενοχώρησαν θα γίνουν παρελθόν κι εσύ πλέον θα μπορείς να ξοδεύεις κατά το δοκούν! Ίσως, μάλιστα, να λάβεις ένα απρόσμενο μπόνους, κάτι βέβαια που… κατ’ εξαίρεση μπορεί να συμβεί και στην «κακή» περίοδό σου, δηλαδή γύρω στις 23/4.
Ερωτικά
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου είναι βέβαια ένα πολύ καλό «χαρτί» για τις σχέσεις σου, τον Απρίλιο, μάλιστα ,φαίνεται πως υπάρχουν οι προοπτικές για κάτι αρκετά… αγαπησιάρικο, που μπορεί να καταλήξει και σε γάμο ή συμβίωση. Ωστόσο, από την Πρωτομαγιά και μέχρι τις 11/5, μάλλον «τραβάς» το πρόβλημα και τα «μαντάτα» δεν θα είναι και τόσο της αρεσκείας σου. Σε κάποιες περιπτώσεις, δε, θα αναγκαστείς να τερματίσεις μια κατάσταση, αλλά το πιο σημαντικό είναι να μην την… ξεκινήσεις!




ΤΑΥΡΟΣ
Κάθε πράγμα στην ώρα του
Γενικά
Η μεν Νέα Σελήνη στις 5/5 σου συστήνει να… κάτσεις στα αβγά σου και πρακτικά υποστηρίζει τις πιο συντηρητικές πλευρές σου, η δε Πανσέληνος στις 19/5 επιχειρεί να σε μυήσει σε «νέα κόλπα» κι εσύ δεν έχεις παρά να προσαρμοστείς στην πραγματικότητά της, ανταποκρινόμενος/η στις προκλήσεις και δοκιμάζοντας νέα πράγματα, στο σύνολο των επιλογών σου, αφού τα παλιά και «δοκιμασμένα» δεν… φτουράνε πια! Αυτό φυσικά αναφέρεται και στα προσωπικά σου…
Κατά τα άλλα, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα τον Απρίλιο εγκυμονεί κινδύνους για τα οικονομικά σου, ενώ θέτει κι ένα ζήτημα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και ιδιαίτερα τις φιλικές. Επιπλέον, τα τετράγωνα της Αφροδίτης στον Κριό με Κρόνο και Πλούτωνα το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου σε θέλουν πιο εγκρατή και προσεκτικό/η σε θέματα υγείας ή διατροφής.
Οικονομικά
Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός κι αυτό βάλε το καλά στο μυαλό σου τον Απρίλιο, για να μην πέσεις θύμα μιας μεγάλης απάτης! Ακόμη την Μεγάλη Εβδομάδα μπορεί να γίνεις στόχος κλεφτών και δεν είναι σκόπιμο να κυκλοφορείς με πολλά μετρητά επάνω σου. Εννοείται το ότι θα πρέπει να μείνεις μακριά από σημαντικές αγορές ή επενδύσεις. Η συνέχεια όμως σου… ανήκει ολοκληρωτικά, με την αντίθεση Άρη-Δία (αρχές Μαΐου) να πριμοδοτεί μια σημαντική νίκη στον οικονομικό τομέα, ικανή να σε κάνει να ξεχάσεις τις όποιες απώλειές σου.
Το μόνο «σκοτεινό» σημείο αυτής της περιόδου είναι κάποια αναγκαία έξοδα για την υγεία σου ή την περίθαλψη ενός δικού σου ανθρώπου κι αυτό όμως θα γίνει σύντομα παρελθόν με την συνδρομή της Αφροδίτης, που περνώντας στο ζώδιό σου (15/5) θα κάνει… σεφτέ με ένα απρόσμενο κέρδος ή δώρο.
Ερωτικά
Αν θέλεις να αλλάξεις κάτι στα προσωπικά σου, μπορείς να το πράξεις είτε γύρω στις 23/4, είτε κοντά στην Πανσέληνο της 19ης Μαΐου, η οποία έχει και το μπόνους της παρουσίας της Αφροδίτης στο ζώδιό σου (μετά τις 15/5). Ίσως, μάλιστα, σου τύχει κάτι που δεν έχεις… ματαδεί, αλλά μην διστάσεις να ενδώσεις στην πρόκληση, ξεπερνώντας προκαταλήψεις και ταμπού. Νωρίτερα δε, τον Απρίλιο φαίνεται να αναπτύσσεται κάτι «ζεστό» αλλά κρυφό σε πρώτη φάση, ενώ το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, τα πράγματα… ζορίζουν αρκετά με τους κρυφούς καημούς να περισσεύουν!



ΔΙΔΥΜΟΣ

«Ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή»!
Γενικά
Μέχρι τις 16/5 ο Άρης είναι για σένα ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, αφού κινείται στο ζώδιό σου κι ανάλογα με τις… παρέες που κάνει θα είναι και τα αποτελέσματα των ενεργειών σου. Κατ’ αρχάς, λοιπόν, ξεκινά με μια έντονη αντιπαράθεση που μπορεί να φτάσει και μέχρι τα δικαστήρια, συνεχίζει με δόλιες, «προδοτικές» ή εντελώς άστοχες ενέργειες που μπορεί να σε κάνουν να χάσεις τον μπούσουλα αλλά το καλύτερο στο φυλάει για το τέλος. Γιατί η αντίθεσή του με τον Δία (κλείνει με ακρίβεια στις 6/5) σου δίνει το δικαίωμα να ελπίζεις βάσιμα σε ένα γύρισμα της τύχης που θα σε φέρει «από πάνω»!
Κατά τα άλλα, αμφότερες οι Σεληνιακές φάσεις του μήνα αναφέρονται είτε στα εργασιακά, είτε στην υγεία σου, με την Νέα Σελήνη στις 5/5 να σε θέλει εγκρατή και προσεκτικό/η αλλά με την Πανσέληνο στις 19/5 να θέτει τις βάσεις μιας αλλαγής ή ανατροπής που θα δημιουργήσει μια εντελώς νέα κατάσταση για σένα.

Οικονομικά
Τον Απρίλιο, μάλλον κάτι κάνεις λάθος ή δεν ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι, με συνέπεια να υπάρξουν… διαρροές κερδών και χαμένες ευκαιρίες. Επιπλέον, το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου αναμένονται έξοδα που δεν μπορείς να αποφύγεις γι’ αυτό κάνε κράτει και φύλαξε για να έχεις.
Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, μπορεί να σε ξελασπώσουν οι άλλοι ή κάποιος συνεργάτης σου αλλά δεν χρειάζεται να το… τερματίσεις στις γκάφες, επειδή έχεις «πλάτες»! Τα καλά και τα συμφέροντα πάντως για σένα έρχονται μετά τις 15/5, αφού η Αφροδίτη περνώντας στον Ταύροευνοεί και ανανεώνει τις προοπτικές στα εργασιακά σου, ενώ ο Άρης από τον Καρκίνο πλέον, σου δίνει κίνητρο και στόχευση για να μην «κυνηγάς» το χρήμα στα κουτουρού και να το μαζέψεις σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Από εκεί και ύστερα το πόσα θα ξοδέψεις είναι δικό σου θέμα.
Ερωτικά
Μέχρι τις 16/5, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει ικανό/η για… όλα και με την ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό, είναι πιθανό να προκύψουν καταστάσεις «απείρου κάλλους», καθώς… περίπου φιλικές και πρώην σχέσεις θα έχουν την μερίδα του λέοντος στις επιλογές σου. Φυσικά ουδείς λόγος να γίνεται περί πίστης και αφοσίωσης, ιδιαίτερα τον Απρίλιο, που το δίπολο Άρη-Ποσειδώνα, παραπέμπει σε «όργια» απιστίας! Ζήσε λοιπόν το σήμερα, αφήνοντας κατά μέρος τις υψηλές προσδοκίες. Μετά τις 15/5, δε, είναι «στα σκαριά» μια κρυφή κατάσταση αλλά ενδέχεται να υπάρξουν και αποκαλύψεις για τεκταινόμενα του παρασκηνίου, με όλες τις συνέπειες!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πέτα το παλιό και πιάσε το καινούριο!
Γενικά
Αμφότερες οι Σεληνιακές φάσεις του μήνα αναφέρονται στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με την διαφορά πως η Νέα Σελήνη στις 5/5κινείται σε μια μάλλον συντηρητική και… αποτρεπτική κατεύθυνση, θέτοντας πρωτίστως ένα ζήτημα αξιολόγησης και κλεισίματος λογαριασμών, ενώ η Πανσέληνος στις 19/5 σου ζητά να ανανεωθείς μέσα από νέες παρέες και γνωριμίες που έρχονται για να σε μυήσουν σε κάτι πολύ διαφορετικό από όσα γνώριζες μέχρι σήμερα. Θα τολμήσεις λοιπόν ή θα γαντζωθείς στα ίδια και στα όμοια, από φόβο και ανασφάλεια;
Γενικά πάντως, ισχύει το «ό,τι φοβάσαι το παθαίνεις», οπότε μην μπαίνεις σε… τζάμπα κόπο! Κατά τα άλλα, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα που δεσπόζει στους ουρανούς τον Απρίλιο ενισχύει την πιθανότητα να ταλαιπωρηθεί η υγεία σου, αλλά και να πέσεις θύμα μιας μηχανορραφίας, γι’ αυτό έχε μάτια και στην πλάτη. Την ίδια περίοδο, ωστόσο, οι σύνοδοι του Χείρωνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη καλύπτουν 100% τις συναισθηματικές ανάγκες σου, οπότε… όλα καλά! 

Οικονομικά
Όσες μεταβολές υπάρξουν σε αυτόν τον τομέα συνδέονται με τα εργασιακά σου και ξεκινώντας από τα δύσκολα πρόσεξε μήπως τον Απρίλιο σου τάξουν πράγματα με σκοπό να σε εκμεταλλευτούν, ενώ δεν αποκλείεται να ξεσπάσει μεγάλος σαματάς σε σχέση με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του καθενός, με την δικαιοσύνη να έχει τον τελευταίο λόγο.
«Παίζει» ακόμη το ενδεχόμενο να ξοδευτείς για θέματα υγείας. Επιπλέον, μετά το Πάσχα μια συνεργασία μπορεί να σε «κάψει», γι’ αυτό ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το μόνος/η σου και δεν είναι ότι με αυτόν τον τρόπο θα παρακάμψεις τους σκοπέλους και θα βρεις «γιατρειά» στα προβλήματά σου, αλλά θα «απογειώσεις» κιόλας τις προοπτικές σου. «Ο τολμών νικά» λοιπόν αλλά στην… ώρα του!
Ερωτικά
Από τις 20 έως τις 25/4 θα σου δοθεί η ευκαιρία να βιώσεις κάτι πολύ όμορφο, όσο και πλούσιο σε συναισθήματα κι αν στοχεύεις στην «αποκατάστασή» σου, η ευχή σου μπορεί να πιάσει. Από εκεί και ύστερα όμως μην προσδοκάς πολλά, τουλάχιστον μέχρι τις 15-16 Μαΐου, όταν δηλαδή η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιό σου και της Αφροδίτης στον Ταύρο θα ανοίξει έναν νέο κύκλο εξελίξεων, όχι κατ’ ανάγκη «ασφαλών» αλλά σίγουρα με ενδιαφέρον. Εξ άλλου, κάποια στιγμή πρέπει να «ξεκολλήσεις» από τα ίδια και τα όμοια, ιδιαίτερα αν έχεις συνειδητοποιήσει ότι το «πάγιο» σύστημά σου δεν αποδίδει πια! Επιπλέον, στις αρχές Μαΐου οι καταστάσεις σου πάνε κόντρα και δεν είναι σοφό εκ μέρους σου να ξεκινήσεις κάτι.

ΛΕΩΝ

Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς!
Γενικά
Τόσο η Νέα Σελήνη στις 5/5, όσο και η Πανσέληνος στις 19/5«στοχοποιούν» την καριέρα σου και τους βασικούς στόχους της ζωής σου, με τη διαφορά πως η πρώτη «απαιτεί» να κλείσεις τους λογαριασμούς του παρελθόντος και να σταθείς συμβιβαστικά ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου, ενώ η δεύτερη λειτουργεί απελευθερωτικά και ανανεωτικά, στηρίζοντας κάθε πρόθεσή σου να «φύγεις» προς τα εμπρός και μακριά από τις κακοδαιμονίες ή τα λάθη που σε συντρόφευσαν ως τώρα.
Παράλληλα, βέβαια, τον Απρίλιο, με το τετράγωνο Άρη Ποσειδώνα να είσαι πολύ προσεκτικός/η τόσο σε οικονομικά ζητήματα, όσο και στις φιλίες σου, αφού κάποιος/α σου παίζει παιχνίδι με σκοπό να σε «ρίξει» ή να σε εκμεταλλευτεί. Φυσικά, στο πλάνο είναι και τα προσωπικά σου με τα θέματα εμπιστοσύνης να κυριαρχούν είτε από σένα είτε από την άλλη πλευρά και η αλήθεια είναι πως σε πρώτη φάση δεν θέλει και πολύ για να… τους δώσεις μια και να πάνε πέρα! 

Οικονομικά
Τον Απρίλιο απαιτείται προσοχή από την πλευρά σου, αφού ό,τι «κυκλοφορεί» στον περίγυρό σου σχετικά με οικονομικές προοπτικές είναι απλά… fake news, ενώ την ίδια στιγμή κάποιοι/ες επιδιώκουν να σε «μαδήσουν» ποντάροντας είτε στην γενναιοδωρία σου είτε στην απροσεξία σου. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να μην προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση, αν όμως επιθυμείς να χαρίσεις το οτιδήποτε, τότε έχεις το ελεύθερο!
Τον Μάιο πάλι αναμένονται έκτακτα έξοδα για την αποκατάσταση ζημιών, ενώ και στα εργασιακά σου το κλίμα είναι σχετικά άγονο με πολλές επιπρόσθετες υποχρεώσεις και ελάχιστη ανταμοιβή. Κι όλο αυτό το σκηνικό βέβαια είναι προοίμιο των αλλαγών που έρχονται με το πιο επιθυμητό να είναι το να τις επιδιώξεις-προκαλέσεις εσύ. Ίσως, μάλιστα, λάβεις μια απρόσμενη στήριξη στα σχέδιά σου, όταν θα περάσει η Αφροδίτη στον Ταύρο (15/5). Εκεί όμως που η τύχη σου «τα σπάει» τον Μάιο είναι στα τυχερά παιχνίδια κι αν σου δοθεί η ευκαιρία, μην αμελήσεις να τη δοκιμάσεις, αφού έτσι μπορεί να καλύψεις όλα εκείνα που θυσιάστηκαν στον βωμό της ανάγκης.
Ερωτικά
Η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό σου δίνει το πλεονέκτημα σε ταξίδια και εξόδους, φρόντισε όμως να το αξιοποιήσεις μέχρι την Πρωτομαγιά, αφού μετά κάποιες καταστάσεις θα σου «κάτσουν» άσχημα. Κατά τα άλλα, μέχρι τις 16/5, η παρουσία του Άρη στους Διδύμους θα φέρει μπερδέματα και «σκάνδαλα» με την συμμετοχή φίλων και… αυλικών και ιδιαίτερα τον Απρίλιο πρόσεξε, μην προδοθείς από ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι «τυφλά». Αν πάλι κάνεις εσύ κάτι το «πονηρό», θα δημιουργηθεί ηθικό ζήτημα μέσα σου, ανεξάρτητα με το αν θα μαθευτεί ή όχι.
Ωστόσο, τον Μάιο το «τοπίο» καθαρίζει αρκετά, ενώ δεν αποκλείεται να… του δώσεις να καταλάβει ερωτικά, αν έχεις τα περιθώρια και ελευθερία κινήσεων.Επιπλέον, το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο (15/5) θα συνδυαστεί με μια εντυπωσιακή αλλαγή στο look σου, κάτι που άμεσα ή λίγο αργότερα θα τραβήξει το ενδιαφέρον και ενός προσώπου που κατέχει μια υψηλή θέση. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι»!
Γενικά
Τον Απρίλιο, το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σου λέει απλά να μην εμπιστεύεσαι τίποτε και κανένα, αφού μια συνεργασία μπορεί να σε αποπροσανατολίσει ή ακόμη και να σε παρασύρει σε παγίδα. Στην συνέχεια, βέβαια, τα πράγματα θα αλλάξουν υπέρ σου, αλλά «αν έχεις καεί στο χυλό, θα φυσάς και το γιαούρτι», με συνέπεια να χάσεις κάποιες σημαντικές ευκαιρίες καριέρας.
Κατά τα άλλα, τόσο η Νέα Σελήνη στις 5/5, όσο και η Πανσέληνος στις 19/5 πριμοδοτούν ταξίδια και επιμορφωτικές δραστηριότητες, η πρώτη όμως το κάνει σε μια πιο επαγγελματική κατεύθυνση, αφήνοντας στην άκρη κάθε τι το ψυχαγωγικό, ενώ η δεύτερη επιχειρεί να σε μυήσει σε νέα ενδιαφέροντα και να σου γνωρίσει διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς. Αξιοποίησε, λοιπόν, την κάθε μια όπως της… πρέπει και δεν θα χάσεις! 

Οικονομικά
Τον Απρίλιο κινδυνεύεις να εκτεθείς από μια συνεργασία, γι’ αυτό μην εμπιστεύεσαι κανέναν. Την ίδια περίοδο όμως είναι πιθανό να λάβεις μια κληρονομιά ή αποζημίωση, ενώ στην χειρότερη περίπτωση θα σε… τρέφουν άλλοι, χωρίς να έχεις κάποια υποχρέωση. Το σκηνικό, ωστόσο, αλλάζει μετά την Πρωτομαγιά και είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις μια πολιτική λιτότητας και πρόνοιας για την εξασφάλιση των αναγκαίων. Επιπλέον, μη δανείσεις χρήματα, ούτε και να προβείς σε σημαντικές αγορές-επενδύσεις, αφού δεν θα σου βγουν.
Ο «συναγερμός» πάντως λήγει στις 11/5 κι από εκεί και ύστερα η τάξη αποκαθίσταται και δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. Όσο για τα εργασιακά σου θα έχεις ευκαιρίες ανέλιξης και μάλιστα ραγδαίας, με μια προαγωγή ή μια μεγάλη νίκη να «είναι στα σκαριά» τον Μάιο, λίγο νωρίτερα όμως θα «παιχτούν» πολλά στο παρασκήνιο κι αν δεν συμβεί κάτι που προσδοκάς, σίγουρα υπάρχει κάποιος «δάκτυλος» από πίσω!
Ερωτικά
Τον Απρίλιο, δικαιούσαι μεν να απολαύσεις μια τουλάχιστον ζεστή αγκαλιά, ωστόσο, περί εμπιστοσύνης… ουδείς λόγος να γίνεται κι αν έχεις τέτοιες προσδοκίες, το πιθανότερο είναι να διαψευστούν. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση και τα πράγματα είναι πολύ πιο αρμονικά και ειδυλλιακά, μάλλον κάτι… άλλο τρέχει και δεν είναι σκόπιμο να εφησυχάζεις!
Στην συνέχεια, το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, μπορεί να αποδειχθεί σχετικά «σκληρό» ή άγονο για τις ερωτικές βλέψεις σου κι αν ελπίζεις σε κάτι το διαφορετικό που θα σε ανανεώσει, δεν έχεις παρά να περιμένεις το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο (15/5), ίσως, μάλιστα, το «καλό» να συμβεί αναπάντεχα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εκδρομής. Επιπλέον, είναι πιθανό να γίνει κάτι… συναρπαστικό με έναν φίλο ή μια φίλη, ωστόσο, το σχεδόν ταυτόχρονο πέρασμα του Άρη στον Καρκίνομπορεί να συνοδευτεί και με μια «φαγωμάρα» στο φιλικό σου περιβάλλον, με αφορμή κι αιτία ένα ερωτικό ζήτημα. 


ΖΥΓΟΣ

Δώσαμε, δώσαμε!
Γενικά
Αμφότερες, οι Σεληνιακές φάσεις του μήνα προδιαθέτουν σε εξελίξεις στα οικονομικά σου και ειδικότερα σε δάνεια, αποζημιώσεις και ρυθμίσεις χρεών, έχουν όμως όλως διόλου διαφορετική χροιά. Η μεν Νέα Σελήνη στις 5/5 σε θέλει προσανατολισμένο/η σε μια συμβιβαστική πολιτική και μια λελογισμένη διαχείριση των πραγμάτων, αφού μόνο έτσι θα βγάλεις κάποια άκρη. Εξ άλλου, πάντα κάτι δίνεις και κάτι παίρνεις, το κατέχεις καλά αυτό…
Αντίθετα η Πανσέληνος στις 19/5 υποστηρίζει πιο ρηξικέλευθες λύσεις στα πλαίσια μιας συνολικής απελευθέρωσής σου από δεσμεύσεις κι εδώ όσο πιο «παράτολμα» φερθείς, τόσο περισσότερο θα ωφεληθείς. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορείς να εκμεταλλευτείς την περίσταση, αρκεί να μην κάνεις ακριβώς το… ανάποδο από αυτό που πρέπει ως προς το timing!
Κατά τα άλλα, το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, που δείχνει τα «δόντια» του τον Απρίλιο σε θέλει πιο υποψιασμένο/η σε εργασιακά και νομικά θέματα, αφού στα παρασκήνια γίνεται «χαμός», ενώ συνάμα οφείλεις να προνοήσεις και για την προστασία της υγείας σου από ιώσεις και αλλεργίες. 

Οικονομικά
Τα μεγάλα και σπουδαία για σένα αναμένονται μετά τις 15/5, ίσως, μάλιστα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο να συνδυαστεί και με ένα αξιοσημείωτο, όσο και απρόβλεπτο κέρδος ή δώρο. Μια ανάλογη ανατροπή των δεδομένων μπορεί να υπάρξει και γύρω στις 23/4 με το «μότο» να είναι ό,τι (ή από όπου) περιμένεις, δε θα έρθει κι ό,τι δεν περιμένεις, θα το πάρεις. Κατά τα άλλα όμως, δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις, εκτός ίσως από κάποια έξοδα για την κάλυψη αναγκών άλλων ή της οικογενείας σου.
Μια κάποια προσοχή, ωστόσο, απαιτείται στα εργασιακά σου, όπου τον Απρίλιο γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη σου και μπορεί να βρεθείς ξαφνικά εκτεθειμένος/η. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν έξοδα για την υγεία σου.
Ερωτικά
Τον Απρίλιο, με την Αφροδίτη απέναντί σου να κρατά τα κλειδιά της ευτυχίας, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα και γιατί όχι σε μια μελλοντική αποκατάσταση! Τον Μάιο, ωστόσο, το κλίμα αλλάζει προς το… χειρότερο κι είναι πιθανό να βρεθείς σε δίλημμα για το τι θα πράξεις με μια κατάσταση που δεν «περπατάει», αλλά είναι και δύσκολο να τελειώσει έτσι… απλά! Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην ξεκινήσεις κάτι μέχρι τις 10/5, αφού μόνον προβλήματα θα σου δημιουργήσει. Στην συνέχεια, τον λόγο έχει η ερωτική απόλαυσή σου, ίσως μάλιστα με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο (15/5) να γευθείς κάτι… μοναδικό!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι άλλοι κάνουν κουμάντο
Γενικά
Αμφότερες οι Σεληνιακές φάσεις του μήνα βάζουν στο πλάνο τους «άλλους», που σε κάποιες περιπτώσεις θα ανταποκριθούν απέναντί σου με τη δέουσα σοβαρότητα ή υπευθυνότητα, κάποιες άλλες όμως θα σε… τρελάνουν με τα καμώματά τους, εισάγοντας «καινά δαιμόνια» στη ζωή σου.
Οι πρώτοι θα εμφανιστούν με την Νέα Σελήνη στις 5/5 και το μόνο που μπορεί να σε προβληματίσει είναι μια σχετική καθυστέρηση, λόγω τυπικότητας ή κάποιων ελλείψεων σε προϋποθέσεις και χαρτιά, αλλά ξέρεις καλά πως «το καλό πράγμα αργεί να γίνει». Υπάρχουν όμως και οι… Σεληνιασμένοι της δεύτερης κατηγορίας, που θα αναλάβουν δράση με την Πανσέληνο στις 19/5, απειλώντας να σε κάνουν να ξεχάσεις κι αυτά που ήξερες! Κι αν κάποιος πει ότι η κάθε πλευρά έχει τα δίκια της, εσύ μπορείς να ανταπαντήσεις «σωστά, αλλά να πάνε να το βρουν αλλού»!
Κατά τα άλλα, το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα ρίχνει την… ομίχλη του τόσο στα οικονομικά σου, όσο και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με τον κοινό παρονομαστή να υπογραμμίζει ότι «άλλο είναι κι άλλο φαίνεται». Κι επειδή τον Απρίλιο μπορεί να «την πατήσεις» ακόμη κι εσύ με τις τρομερές διαισθήσεις σου, άφησε τα σημαντικά για λίγο αργότερα που θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. 

Οικονομικά
Τον Απρίλιο φαίνεται να «κυνηγάς», μέσα από μια νομική οδό αυτά που δικαιούσαι και το πιθανότερο είναι να τα πάρεις. Παράλληλα όμως, ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας «καραμπινάτης» εξαπάτησης και το πρώτο που καλείσαι να κάνεις είναι το να μην εμπλέκεις τα προσωπικά σου με τα συμφέροντά σου, αφού θα χάσεις και στα δύο! Επιπλέον, διατήρησε τις σοβαρές επιφυλάξεις σου απέναντι σε κάθε τι που σου εμφανίζεται ως προσοδοφόρο, αφού η πραγματικότητα είναι όλως διόλου διαφορετική, ενώ πρόσεξε και όταν διασκεδάζεις, αποκαλύπτοντας ίσως το διαθέσιμο ρευστό σου.
Στην συνέχεια, σε περιμένει ένας ακόμη μικρός… Γολγοθάς με αναπόφευκτα έξοδα για την αποκατάσταση ζημιών, όπως επίσης κι ένας αυξημένος φόρτος εργασιών χωρίς αντίκρισμα, όμως… γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος και τα κέρδη που θα αποκομίσεις την ίδια περίπου περίοδο θα σου αφήσουν τελικά και περίσσευμα!
Ερωτικά
Τον Απρίλιο κυριαρχούν οι φαντασιώσεις αλλά και οι… απιστίες κάτι βέβαια που αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αναπόφευκτα θα την «τορπιλίσει». Αν όμως έχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων, τότε είναι πιθανό να περάσεις μια… σούπερ Πασχαλιά επί κλίνης! Αυτά για τους βιαστικούς και τις βιαστικές, αφού κάποιες πολύ πιο σημαντικές εξελίξεις αναμένονται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο (15/5), ανεξάρτητα με το αν καλείσαι να ανταποκριθείς σε «πρωτοφανείς» για σένα προκλήσεις και να δεις την ζωή και τις σχέσεις σου με… άλλο μάτι! Εξ άλλου, ο Ουρανός δεν θα πάψει να σε εκπλήσσει με τα καμώματά του μέσα στα επόμενα χρόνια και είναι προς το συμφέρον σου να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα, που σου φέρνει, αλλά πολύ περισσότερο να τα… επιδιώξεις! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το πιθανότερο είναι να… τελειώσει «μετά Βαΐων και κλάδων».


ΤΟΞΟΤΗΣ

Σιγά μην μάθεις από τα λάθη σου…
Γενικά
Το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου είναι για σένα σπαρμένο με κάθε λογής παγίδες και οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου, αν και το τέλειο θα ήταν να μην κάνεις τίποτε και απλά να «φυλάς καραούλι», μπας και πιάσεις τους «κακούς» με την γίδα στην πλάτη! Γιατί τα καλύτερα έρχονται κι είναι κρίμα να χάσεις το πάρτι, επειδή κάποιος/α σου «την έστησε» ή σε κορόιδεψε. Κατά τα άλλα, τόσο η Νέα Σελήνη στις 5/5, όσο και η Πανσέληνος στις 19/5
πριμοδοτούν εξελίξεις στα εργασιακά σου, κάτω όμως από ένα πολύ διαφορετικό… σκεπτικό! Γιατί η πρώτη ορίζει περισσότερο συμβιβασμούς και πράγματα που πρέπει να γίνουν, ώστε να χάσεις όσο το δυνατόν λιγότερα σε δικαιώματα ή αποδοχές, ενώ η δεύτερη σου λέει απλά να τα βροντήξεις όλα χάμω και να φύγεις, αφού -διατί να το κρύψωμεν άλλωστε- ένας Τοξότης είναι περιζήτητος/η παντού! Η αλήθεια πάντως είναι ότι όπως και να κινηθείς κι όσες «γκάφες» κι αν κάνεις, ο μπάρμπας σου, ο Δίας, θα φροντίσει να πέσεις στα μαλακά, χώρια που θα σε πληρώσουν κι από πάνω…

Οικονομικά
Τον Απρίλιο πρόσεξε, μήπως «σου την κάνει» ένας συνεργάτης σου κι εκεί που πας για τα πολλά, χάσεις και τα λίγα. Επιπλέον, αναμένοντα αυξημένα έξοδα… παραστάσεως, αφού οι απαιτήσεις σου σε διασκέδαση και καλοπέραση θα είναι ουκ ολίγες, από την άλλη πλευρά όμως πάντα ισχύει το «μια ζωή την έχουμε κι αν δεν την γλεντήσουμε, τι θα καταλάβουμε…»!
Ενώ όμως έως την Πρωτομαγιά θα υπάρχει ανταποδοτική σχέση εξόδων και ικανοποιήσεων, στην συνέχεια και μέχρι τις 10/5 δεν συμβαίνει το ίδιο, γι’ αυτό… κόψε ταχύτητα και περιόρισε τις απαιτήσεις σου. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να συνδράμεις για τις ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου.
Τα καλά νέα πάντως αργούν κάπως, αλλά έρχονται και αφορούν στα εργασιακά σου, που μετά τις 15/5 εξελίσσονται προς την επιθυμητή κατεύθυνση κι ακόμη πιο καλά, αφήνοντας περιθώριο για περισσότερα κέρδη. Αλλά και το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο (16/5) θα σου δώσει το έναυσμα για να κυνηγήσεις το χρήμα, όπου κι αυτό… κρύβεται!
Ερωτικά
Μέχρι τις 15-16 Μαΐου, με την Αφροδίτη στον Κριό και τον Άρη απέναντί σου, είναι μάλλον… δύσκολο να «κάτσεις φρόνιμα», κάτι βέβαια που θα σου προσφέρει πολλές και πλούσιες συγκινήσεις, όμως από την άλλη πλευρά δεν συνηγορεί σε σταθερές ή αξιόπιστες καταστάσεις. Μόνον τον Απρίλιο υπάρχουν κάποιες τέτοιες προδιαγραφές, αλλά και πάλι όλα θα προκύψουν μέσα από μια διαδικασία απιστίας είτε δικής σου είτε της άλλης πλευράς.
Αντίθετα, το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, τα πράγματα απέχουν πολύ από το να είναι ειδυλλιακά, αφού σε «κυνηγά» το πρόβλημα και προέχει το να πάρεις τις αποφάσεις σου για το πώς θα πορευτείς στην συνέχεια. Ενδέχεται πάντως να συνάψεις μια σχέση με διαφορά ηλικίας που θα σου καλύψει πολλές ανασφάλειες και «θα δείξει» στην πορεία.


ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ

Κι ύστερα ήρθε ο έρωτας
Γενικά
Τα προσωπικά σου βγαίνουν «στον αφρό» κάτι που πραγματικά το αξίζεις, αφού σχεδόν ένδεκα μήνες τον χρόνο ασχολείσαι με δουλειές και μόνο! Όχι πως θα πάψεις να το κάνεις, ίσα-ίσα που τον Απρίλιο επιβάλλεται, μπας και προλάβεις να ξεμπροστιάσεις όλους/ες εκείνους/ες που «στήνουν» καταστάσεις στην πλάτη σου. Και ναι μεν ο Δίας στον Τοξότηθα σου τις αποκαλύψει, αλλά όταν πια θα είναι πολύ αργά. Τα ξέρεις εξ άλλου τα χαΐρια του, δεν χρειάζεται να σου θυμίσω εγώ πόσο τσαπατσούλης είναι… Επιπλέον, καλό είναι να τσεκάρεις, όσο και να προστατέψεις την υγεία σου από ενδεχόμενες προσβολές.
Στο θέμα μας όμως τώρα…
Κατ’ αρχάς, η Νέα Σελήνη στις 5/5 εναρμονίζεται με την νοοτροπία σου και την comme il faut συμπεριφορά σου, κάτι που σημαίνει πως απέναντι ή δίπλα σου θα βρεθεί ένα πρόσωπο που πρώτον θα μπορείς να το… κυκλοφορήσεις και δεν θα ντρέπεσαι για αυτό και δεύτερον ότι το πράγμα θα πάει αργά, χωρίς περιττούς ενθουσιασμούς και επιπολαιότητες. Αντίθετα όμως, η Πανσέληνος στις 19/5 θα σε… ταράξει με πρόσωπα και καταστάσεις που κινούνται σε ένα εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από το δικό σου κι εδώ το κακό είναι πως δεν μπορείς να τα διατάξεις να κάτσουν σούζα, όπως κάνεις στον στρατό και τις δουλειές σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, υπάρχει και ο έρωτας που όχι μόνον δεν κοιτά χρόνια, αλλά ούτε και συμβάσεις κι άντε να δούμε πώς θα ξεμπλέξεις. 

Οικονομικά
Με εξαίρεση την δυσλειτουργία ή απώλεια συσκευών και μεταφορικών μέσων τον Απρίλιο, που όσο να ‘ναι θα σε επιβαρύνουν οικονομικά και κάποια έξοδα για το σπίτι το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, δεν αναμένεται κάτι το πολύ σημαντικό, με την έννοια πως δεν θα αλλάξει το status σου. Υπάρχουν ωστόσο και καλά νέα, αφού μετά τις 15/5, είναι πιθανό να κερδίσεις κάτι εκτός προγράμματος, με την βοήθεια της τύχης.
Εκεί βέβαια που γίνεται το… έλα να δεις είναι στα εργασιακά σου, που τα έχουν όλα: Ίντριγκες και νομικές διεκδικήσεις τον Απρίλιο και μάλλον παράτολμα «ανοίγματα» τον Μάιο, συνθέτουν ένα μεταβαλλόμενο σκηνικό, με την τελική κατάληξη όμως να αποβαίνει υπέρ σου, κάτι που μπορεί να έχει και θετικές συνέπειες στο εισόδημά σου.
Ερωτικά
Τον Απρίλιο τα πράγματα είναι «βατά» και θα γίνουν ακόμη περισσότερο, αν επιλέξεις να περάσεις μια «οικογενειακή» κατάσταση με το ταίρι σου, ίσως, μάλιστα, συνειδητοποιήσεις τους ισχυρούς δεσμούς που σας συνδέουν. Κι αν βέβαια ξεκινήσεις κάτι, έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε γάμο ή συμβίωση.
Από εκεί και ύστερα, αν… χάσεις την ευκαιρία σου, μπορείς να ποντάρεις πολλά στο σχεδόν ταυτόχρονη «αλλαγή φρουράς» της Αφροδίτης και του Άρη, που από τις 15 και 16/5 θα βρίσκονται αντίστοιχα στον Ταύρο και τον Καρκίνο. Τότε είναι που αρχίζει για σένα η ερωτική περιπέτεια με τα «πάνω» και τα «κάτω» της βέβαια αλλά -τι στο καλό- κάτι τέτοιες συγκινήσεις είναι που σε κάνουν να νοιώθεις πιο ζωντανός/η! 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φύγε εσύ, έλα εσύ!

Γενικά
Αμφότερες οι Σεληνιακές φάσεις του μήνα παραπέμπουν σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένειά σου και η αλήθεια είναι πως η Νέα Σελήνη στις 5/5 περιορίζει κάπως τους ορίζοντές σου και την διάθεσή σου για «τρέλες», βάζοντας μπροστά αυτά που πρέπει να γίνουν και κυρίως εκείνα που ΔΕΝ μπορείς να υλοποιήσεις άμεσα, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων ή επειδή «δεν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες», όπως λένε κι οι ειδικοί.
Ωστόσο, μην ανησυχείς, αφού σύντομα θα πάρεις την ρεβάνς με τη βοήθεια της Πανσελήνου, που σε ωθεί να αλλάξεις τα πάντα μέσα σε μια στιγμή, αν είναι δυνατόν. Νέες αφίξεις έρχονται, λοιπόν, στον χώρο σου, μπορείς όμως κι εσύ να μετακομίσεις εκεί που νοιώθεις πως θα συναντήσεις τα όνειρά σου!
Κατά τα άλλα βέβαια, τον Απρίλιο με το τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, στα οικονομικά σου ισχύει το «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν», που σημαίνει ότι θα χάσεις τα (πασχαλινά) αβγά και τα καλάθια μέρες που είναι. Απάτες και ουτοπίες σε πολιορκούν, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να αφήσεις τα πιο σημαντικά για αργότερα που θα πιάσει βάρδια ο Δίας και θα σου ρίξει και κάνα κοψίδι. Ανάλογα χαοτική προμηνύεται η κατάσταση και στα προσωπικά σου, αλλά εκεί δεν σε φοβάμαι, αφού ξέρεις από αυτά. Εξ άλλου το (καλό) πράγμα έχει και συνέχεια τον Μάιο!

Οικονομικά
Τον Απρίλιο δεν έχεις μια σωστή εικόνα για τα τεκταινόμενα, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια εντελώς λανθασμένη διαχείριση. Επιπλέον, υπάρχει αυξημένος ο κίνδυνος εξαπάτησης ή κλοπής, γι’ αυτό λάβε τα δέοντα μέτρα πρόληψης και μην «τσιμπάς» σε υποσχέσεις, αφού αποσκοπούν στην απομύζησή σου, ούτε σε υποτιθέμενες ευκαιρίες-προσφορές, καθώς είναι όλες κάλπικες. Εννοείται δε πως θα πρέπει να έχεις τον νου σου και για πλαστά χαρτονομίσματα και λαθραία προϊόντα κλεπταποδοχής. Το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, πάλι, αναμένονται αναγκαία έξοδα, είτε για την ρύθμιση εκκρεμών υποθέσεών σου είτε για λόγους υγείας, ενώ και στα εργασιακά σου μπορεί να υπάρξει άγριο «στρίμωγμα».
Η «άνοιξη» για σένα έρχεται ή πιο σωστά… ξανάρχεται μετά τις 10/5, όπου η τύχη σου «γυρίζει» και μπορεί να καρπωθείς διάφορα «εξτραδάκια» αλλά και δώρα, με το μόνο ζητούμενο να είναι το να μην ξοδέψεις μονομιάς το περίσσευμά σου. Στον, δε, εργασιακό τομέα θα έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα σε «ξελασπώσουν», ορίζοντας ενδεχομένως κι έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων.
Ερωτικά
Μέχρι να φύγει ο Άρης από τους Διδύμους (16/5) έχεις κάθε… δικαίωμα να «παίξεις» προς κάθε κατεύθυνση, ίσως, μάλιστα, βρεθείς και σε «παράλληλους δρόμους», είτε είσαι ήδη σε μια σχέση είτε μπεις σε μια νέα διαδικασία. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να πιεις το «πικρό ποτήρι» της απιστίας, στην περίπτωση που δεν επιλέξεις να αναλάβεις δράση και τα αφήσεις όλα στο ταίρι σου, αφού κάποιος θα την κάνει την «κουτσουκέλα»!
Αν, πάντως, έχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων, σε συμφέρει να «εξέλθεις» ή να αναζητήσεις το ταίρι σου σε μια εκδρομή, όλα αυτά όμως μέχρι την Πρωτομαγιά, αφού μετά πέρα από τις «ατυχείς» καταστάσεις που θα σου τύχουν στο συναισθηματικό πεδίο, ενδέχεται να «κολλήσεις» και κάτι. Ωστόσο, αν είσαι μόνος/η και το… σκέφτεσαι σοβαρά να μονιμοποιήσεις έναν δεσμό, τότε η Πανσέληνος της 19ης Μαΐου θα λειτουργήσει καταλυτικά, αλλάζοντας τα δεδομένα στο σπίτι σου και είτε εσύ θα πας να μείνεις αλλού είτε θα φιλοξενήσεις επί μακρόν μια καινούρια σου αγάπη.



ΙΧΘΥΣ

Ποιος δουλεύει ποιον;
Γενικά
Μπορεί το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα να αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα για τους περισσότερους εκπροσώπους των ζωδίων, εσύ όμως έχεις τον τρόπο σου να το «δουλεύεις»… δουλεύοντας τους άλλους και εμφανίζοντας τα πράγματα όπως σε συμφέρει. Καλή βέβαια «η απόκρυψη και παραλλαγή», μην ξεχνάς όμως ότι με τον Δία στην κορυφή του ωροσκοπίου σου λίγα πράγματα θα μείνουν τελικά κρυφά κι όλοι θα έχουν να λένε «για τον μπαγάσα τον Ιχθύ, που τους ανακάτεψε όλους»!
Είναι προτιμητέο, λοιπόν, να εντρυφήσεις σε πιο δημιουργικές ή καλλιτεχνικές δράσεις, αποφεύγοντας πάντα να πιεις από εκείνα τα «μαγικά φίλτρα» που ξέρεις. Είπαμε, εσύ έπεσες στην μαρμίτα μικρός/η και δεν τα χρειάζεσαι… Κατά τα άλλα, τόσο η Νέα Σελήνη στις 5/5, όσο και η Πανσέληνος στις 19/5 ενισχύουν την πιθανότητα να ταξιδέψεις, αλλά και να μάθεις νέα πράγματα, με την πρώτη να τονίζει περισσότερο εκείνα που πρέπει να γίνουν -με τις δέουσες καθυστερήσεις φυσικά- και την δεύτερη να λειτουργεί απελευθερωτικά, ανοίγοντάς σου νέους ορίζοντες. Άντε και καλά να περνάς!

Οικονομικά
Με την Αφροδίτη στον Κριό, ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει για την κάλυψη των αναγκών σου μέχρι την Πρωτομαγιά, το πιθανότερο μάλιστα είναι να σου μείνει και περίσσευμα. Αντίθετα όμως, τον Μάιο θα αρχίσουν να… σφίγγουν τα πράγματα και τουλάχιστον για τις πρώτες δέκα ημέρες του μήνα θα πρέπει να γίνεις πιο… λιτοδίαιτος/η! Ίσως, μάλιστα, οι πιέσεις να μην έχουν να κάνουν με δικές σου ανάγκες, αλλά με εκείνες ενός αγαπημένου σου προσώπου. 
Σε κάθε περίπτωση πάντως, την συγκεκριμένη περίοδο είναι σκόπιμο να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις. Όσο για τα εργασιακά σου, συνεχίζεις μεν να έχεις την στήριξη ενός ισχυρού προσώπου, αλλά τον Απρίλιο θα υπάρξουν και κάποιες παρασκηνιακές ή δόλιες ενέργειες που μπορεί να μην σου βγουν σε καλό, είτε είσαι το θύμα είτε ο/η θύτης!
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα συμβίωσης, τότε ο Άρης στους Διδύμους (μέχρι τις 16/5) μπορεί να σου επιφυλάσσει αναταραχές κι εντάσεις που θα σε ωθήσουν να αναζητήσεις τρόπους διαφυγής, ένας εκ των οποίων είναι και μια… άλλη αγκαλιά! Ίσως όμως και να πάθεις εσύ μια ανάλογη «ζημιά» με τη φυγή του/της συντρόφου σου… Επιπλέον, το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου αναμένονται πιέσεις και στενοχώριες, είτε δικές σου είτε των φίλων σου.
Αν πάλι είσαι μόνος/η, τα πιο ενδιαφέροντα για σένα έρχονται μετά τις 16/5, όταν πια ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο, «φουντώνοντας» τις επιθυμίες, τόσο τις δικές σου, όσο και των άλλων απέναντί σου, κάτι που αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε «εμπλοκή» με την… καλή έννοια!



Δημοσίευση σχολίου