BREAKING NEWS

ΔΝΤ – «Sorry που σας καταστρέψαμε, αλλά συνεχίζουμε»



Δεν χρειάζεται να πούμε ότι το ΔΝΤ μας κατέστρεψε και ότι η Σκληρή Επιτήρηση (με τα Μνημόνια), εξουθένωσε τα νοικοκυριά. Το χειρότερο είναι ότι τα προβλήματα δεν έχουν εκλείψει.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, με μια κυνική δήλωση, αναγνώρισε την αλήθεια που ξέρουμε όλοι.

Διαβάζουμε μεταξύ άλλων, στην έκθεση του Ταμείου: «Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια άρχισαν να μειώνονται μόνο μετά το τέλος του προγράμματος για την Ιρλανδία και την Πορτογαλία, ενώ μέχρι στιγμής παραμένουν αυξημένα για την Κύπρο και την Ελλάδα, εμποδίζοντας την επανάληψη της πιστωτικής επέκτασης. Η εμπειρία από αυτές τις χώρες αντικατοπτρίζει την πρόκληση της μείωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων κατά την περίοδο των προγραμμάτων»

Το ελληνικό στοιχείο έχει τιμωρηθεί. Αν αναλογιστεί κανείς πόσοι Έλληνες αυτοκτόνησαν κατά την διάρκεια της κρίσης, θα καταλάβει τι ακριβώς συνέβη. Κάνανε ένα μεγάλο πείραμα στην Ελλάδα. Σε έναν άναρχο λαό, επέβαλαν ότι ήθελαν και ουσιαστικές αντιδράσεις δεν υπήρξαν. Αν οι Έλληνες έκατσαν ήσυχοι και τα δέχτηκαν όλα, οι υπόλοιποι λαοί τι θα κάνουν;


Η αλήθεια είναι πικρή και μας πονάει αλλά δεν μπορούμε να μην την λέμε. Το ΔΝΤ λοιπόν, παραδέχτηκε την πραγματικότητα που όλοι γνωρίζουμε.


Τα σχόλια δικά σας!



Δημοσίευση σχολίου