BREAKING NEWS

«Ψάχνουμε σφαίρες για τον… λαγό»: Νέο απειλητικό μήνυμα στον αδερφό της Ειρήνης Λαγούδη




«Ψάχνουμε σφαίρες για τον… λαγό» ανέφερε το νέο απειλητικό μήνυμα που έλαβε ο αδερφός της αδικοχαμένης Ειρήνης Λαγούδη.

Ο άγνωστος αποστολέας του μηνύματος προειδοποίησε επίσης τον αδερφό της Ειρήνης, να μην προχωρήσει σε μηνύσεις κατά τεσσάρων ατόμων, όπως είχε αποφασίσει η οικογένεια προ λίγων ημερών.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τα άτομα που στέλνουν τα απειλητικά μηνύματα. Μάλιστα η οικογένειά της ζητά την προστασία των Αρχών, αφού όπως λένε έχουν φτάσει στο σημείο να καταγράφουν και τηλεφωνικές συνομιλίες. Όλα αυτά με έναν στόχο, όπως υποστηρίζει η οικογένεια: να σταματήσει η έρευνα για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη.


«Οι απειλές δε μας τρομάζουν» δηλώνει η οικογένεια της Ειρήνης, τονίζοντας πως αυτό που θέλουν είναι να σταματήσουν να προσβάλλουν τη μνήμη της. «Θα προχωρήσουμε στις μηνύσεις ό,τι κι αν κάνουν» είναι το μήνυμα που στέλνει ο αδερφός της.

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Λαγούδη, μητέρα τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 μέσα στο αυτοκίνητό της, σε απόμερο σημείο, στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας. Η 44χρονη βρέθηκε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και είχε εγκαύματα στο σώμα της, κυρίως στα χέρια.




Δημοσίευση σχολίου