BREAKING NEWS

Η Nike κυκλοφόρησε νέα sneakers για τον Κόμπι Μπράιαν



Το νέο μοντέλο αθλητικών παπουτσιών που αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη έχει το όνομα Nike Mamba Fury, προς τιμήν του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ.

Ένα νέο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια προς τιμήν του αδικοχαμένου αστέρα του NBA Κόμπι Μπράιαντ κυκλοφόρησε η Nike.

Συγκεκριμένα το WearTesters έκανε τα αποκαλυπτήρια την περασμένη Πέμπτη, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το νέα αθλητικά με το όνομα Nike Mamba Fury, το οποίο έχει πολλά κοινά με το προηγούμενο μοντέλο Nike Mamba Focus.

Το Forbes αναφέρει ότι και τα δύο μοντέλα παπουτσιών διαθέτουν μια ενδιάμεση σόλα phylon με παρόμοιο μοτίβο στην εξωτερική σόλα. Τα συγκεκριμένα μοντέλα αποτελούν μια πιο προσιτή επιλογή από τη γκάμα παπουτσιών του Κόμπι Μπράιντ, αφού κοστίζουν λίγο κάτω από τα 100 δολάρια. Ωστόσο το Nike Mamba Fury δεν περιλαμβάνεται επί του παρόντος στο site της Nike.

Το Nike Mamba Fury είναι το πρώτο αθλητικό παπούτσι που κυκλοφόρησε η Nike στη συλλογή «Kobe Bryant» μετά τον ξαφνικό θάνατο του αθλητή στις 26 Ιανουαρίου.

Ο Μπράιντ συνεργάστηκε με τη Nike και την Adidas για διάφορες κυκλοφορίες sneaker κατά τη διάρκεια της ζωής του. Μετά τον θάνατό του, πολλοί αύξησαν τις τιμές των παπουτσιών του Bryant σε αγορές μεταχειρισμένων (μεταπώλησης) όπως το StockX.

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image


(insider.gr)


Δημοσίευση σχολίου