BREAKING NEWS

To Facebook προσέθεσε νέα αντίδραση για όσους νιώθουν μόνοι λόγω κορωνοϊού



Δίπλα σε όλους όσους αισθάνονται μοναξιά λόγω της καραντίνας, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού που έχει επιβληθεί σε πολλές χώρες του κόσμου, βρίσκεται το Facebook.


Η δημοφιλής πλατφόρμα προσέθεσε μία νέα αντίδραση (Reaction) για να μπορούν οι χρήστες να δηλώνουν την υποστήριξή τους ακόμα περισσότερο.

Έτσι λοιπόν μαζί με τον κλασικό σηκωμένο αντίχειρα, και τις αντιδράσεις Τέλεια, Χάχα, Οάου, Λυπάμαι, Έλεος, οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια ακόμη επιλογή. Την επιλογή «Νοιάζομαι».

«Ελπίζουμε με αυτές τις αλλαγές να προσφέρουμε στον κόσμο επιπλέον τρόπους για να δείξουν την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια της κρίσης COVID-19», σχολίασε εκπρόσωπος της εταιρείας. «Γνωρίζουμε ότι είναι μια εποχή αβεβαιότητας, και θέλαμε να μπορούν να δείξουν την στήριξή τους, ώστε οι φίλοι και η οικογένειά τους να ξέρουν ότι τους σκέφτονται».

Εκτός όμως από τα emoji, το Facebook έχει προχωρήσει και σε άλλες ουσιαστικές αλλαγές. Όπως οι έλεγχοι ώστε να αφαιρεί fake news και αναρτήσεις που παραπληροφορούν τον κόσμο σχετικά με τον κορωνοϊό. Παράλληλα παρέχει επιχορήγηση σε ανθρώπους των media που εργάζονται για την σωστή παρουσίαση των ειδήσεων και κάνει δωρεές υγειονομικού υλικού.

Η ανακοίνωση του Facebook για το νέο reaction:
Η αντίδραση αυτή δημιουργήθηκε από το Facebook με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού που έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής όλου του πλανήτη…

iefimerida.gr / photo pexels




Δημοσίευση σχολίου