BREAKING NEWS

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη πήγαινε νύχτα και άλλαζε την μπαταρία του GPS στο αυτοκίνητο στης Ιωάννας


Δύο χρόνια παρακολουθούσε την Ιωάννα η νεαρή γυναίκα που κατηγορείται ότι της έριξε βιτριόλι, ενώ όπως αποδείχθηκε της είχε βάλει ακόμα και κοριό στο αυτοκίνητο για να εντοπίζει που πηγαίνει. Μάλιστα, έφθανε στο σημείο να πηγαίνει στο σπίτι του θύματος για να φορτίζει την μπαταρία του gps που είχε τοποθετήσει.

Σύμφωνα με το Star, μια γυναίκα εμφανίστηκε μέσα στην νύχτα στην οδό Πλάτωνος στο Μοσχάτο και αναζητά το κόκκινο αυτοκίνητο της Ιωάννας. Το εντοπίζει και όταν σιγουρεύεται ότι δεν την βλέπει κάποιος, τοποθετεί συσκευή gps με σκοπό να παρακολουθεί τις κινήσεις του κοριτσιού.

Η μυστηριώδης γυναίκα εμφανιζόταν αρκετά συχνά στη γειτονιά με σκοπό να αλλάξει τις μπαταρίες στη συσκευή. Κανείς όμως δεν ήξερε το λόγο. Μάλιστα, γείτονας αποκάλυψε στην αστυνομία ότι έβλεπε μια γυναίκα από τον περασμένο Ιανουάριο να κινείται μέσα στη νύχτα με φακό.

Η 35χρονη φέρεται να λάμβανε όλες τις πληροφορίες στο κινητό της. Ήταν το δεύτερο κινητό που είχε και αφορούσε μόνο στην Ιωάννα. Οι αρχές εντόπισαν την εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού μέσω GPS Tracker και έβλεπε σε πραγματικό χρόνο που πήγαινε με το αυτοκίνητό της η Ιωάννα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έδωσε μόνο 50 ευρώ για την αγορά του κοριού και αφιέρωσε μήνες να παρακολουθεί την Ιωάννα.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας η εμμονή της 35χρονης με μία μελαχρινή

Με μεγάλη προσοχή εξετάζει η Αστυνομία τα χειρόγραφα της κατηγορούμενης για την υπόθεση, έτσι ώστε να απαντήσουν σε κρίσιμα και «καυτά» ερωτήματα, για το τι πιθανόν μπορούσε να σχεδιάσει πέρα από τη δυστυχία στην Ιωάννα.

Μάλιστα έχουν δημιουργηθεί υποψίες, καθώς στις σημειώσεις της 35χρονης υπάρχει αναφορά σε μελαχρινή η οποία βρίσκεται στο δικηγορικό γραφείο που εργάζεται. Έτσι οι αρχές πιστεύουν ότι και αυτή βρισκόταν στο στόχαστρό της.

Τα στοιχεία που οδηγούν την αστυνομία σε αυτή την υποψία είναι ότι η φερόμενη ως δράστις δεν πέταξε την καμπαρτίνα, την περούκα και την τηλεκάρτα. Επιπλέον η 35χρονη κρατούσε σε φωτογραφία στο κινητό της τον αριθμό του ταξί με το οποίο μετακινήθηκε και το τηλέφωνο του οδηγού. Όλα αυτά κάνουν τους αστυνομικούς να ψάχνουν μήπως σχεδίαζε κάτι περισσότερο.

Έλυσε τη σιωπή της η Ιωάννα: «Περίμενα μια συγγνώμη»

Από τη το κρεβάτι της μονάδας εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου που νοσηλεύεται, η Ιωάννα ενημερώθηκε ότι η γυναίκα που κατηγορείται ότι της κατέστρεψε το πρόσωπο με βιτριόλι, οδηγήθηκε στη φυλακή.

Το θύμα της ανατριχιαστικής επίθεσης σχολιάζει τη στάση της κατηγορούμενης να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής.

«Περίμενα έστω μία συγγνώμη. Άλλη μία μικρή δικαίωση μέχρι την τελική. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη», δήλωσε η Ιωάννα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της άτυχης κοπέλας, μετά την απόφαση για την προφυλάκιση της κατηγορούμενης, υπάρχει μία μικρή ανακούφιση και περιμένει την τελική δικαίωσή της.

dikaiologitika.gr



Δημοσίευση σχολίου