BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 


ΚΡΙΟΣ

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα διακρίνεσαι από την δυναμικότητα που θα έχεις και θα είναι πολύ εμφανές και στο περιβάλλον σου. Με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 11 στον Λέοντα η καθημερινότητα σου θα είναι γεμάτη και οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Λέοντα μπορείς να προχωρήσεις στα νέα ξεκινήματα που έχεις ήδη σχεδιάσει και φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ιδέες που θα σου παρουσιαστούν αλλά με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή. Εάν θέλεις να είσαι μέσα στα πράγματα και να διακριθείς από την επιτυχία θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τις θέσεις και τις απόψεις σου τουλάχιστον με το άμεσο περιβάλλον σου ώστε να φέρεις την πλήρη ισορροπία που θα σε κάνει να ηρεμήσεις ψυχικά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα σε όλα αυτά ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου όπως θέλεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό τον μήνα θα βρίσκεσαι σε συνεχή κίνηση για να μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν. Στις 11 του μήνα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα οι επαφές σου, οι συναντήσεις και κάποια απρόσμενα γεγονότα θα έρχονται το ένα μετά το άλλο για αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Λέοντα η κοινωνικότητα σου θα είναι πολύ αυξημένη και η πρόθεση σου να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου σε προτρέπει σε πρωτοβουλίες και πολύπλοκους χειρισμούς με αυτά τα εφόδια που έχεις στα χέρια σου. Θα καταφέρεις να βελτιωθούν οι συνθήκες της ζωής σου και θα έχεις καταφέρει όλα αυτά που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα συνεχίζει να σου δίνει τις καλές του επιρροές για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σε έβαζαν σε σκέψεις. Με τους πλανήτες να σε ευνοούν οι αντιλήψεις, τα πιστεύω σου και η φιλοσοφική θεώρηση των πραγμάτων θα μοιάζουν όσο περνά ο καιρός να μην ανταποκρίνονται πλέον στις απαιτήσεις σου. Από τις 11(με την Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα)θα έχεις κάποιες ανατροπές αλλά να ξέρεις ότι τίποτε πλέον δεν θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σου. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του οι εξωτερικοί κοινωνικοί παράγοντες δείχνουν ότι αλλάζουν και παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σου. Η υπομονή που έχεις και η σταθερότητα του χαρακτήρα σου θα παίξουν μέχρι τέλος του μήνα καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σου που θα είναι πάρα πολλές και θα βλέπεις οι άλλοι να βασίζονται σε εσένα και να σου έχουν απεριόριστη εμπιστοσύνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις για να προλάβεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Στις 11(που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα) μπορείς να κάνεις τις αλλαγές Μερικές φορές τα πράγματα θα είναι αρκετά διφορούμενα. Από την μια θα αισθάνεσαι ότι απελευθερώνεσαι από άγχη και δεσμεύσεις και θα μπορέσεις να ωθήσεις τα σχέδιά σου εκφράζοντας ιδέες και πεποιθήσεις και από την άλλη θα βιώνεις ενδόμυχα μια κρίση ταυτότητας κι ένα ψυχικό ανακάτεμα που εκδηλώνεται με την μορφή μιας ασάφειας στον τομέα των καθημερινών δραστηριοτήτων σου. Στις 26 που γίνεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς προσπάθησε να αλλάξεις τακτική και να μην σκέφτεσαι με απαισιόδοξο τρόπο γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι οι δυνατότητες και τα προσόντα που έχεις είναι πάρα πολλά και μπορείς και βγάζεις εις πέρας σε ότι και να παρουσιαστεί.

ΛΕΩΝ

Με την αρχή του μήνα μην αφήσεις τις αμφιβολίες για τον εαυτό σου να σε κρατούν πίσω στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις να κάνεις. Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 11 στο ζώδιο σου θα σε κάνει να βλέπεις πολλές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και θα θέλεις να αλλάξεις πολλές συνθήκες. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στο ζώδιο σου θα κινείσαι πέρα από τον άμεσο κύκλο σου και επεκτείνεις την κοινωνική σου ανάμιξη. Η κοινωνική σου ζωή θα βρεθεί σε ακμή. Η διάθεση σου θα είναι περισσότερο ανοικτή και ευχάριστη με αποτέλεσμα να προσελκύει νέους ανθρώπους στη ζωή σου και να ενδυναμώνει τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σου σχέσεις. Θα προτιμάς να βρίσκεσαι με άλλους μαζί και για άλλη μια φορά θα είσαι η ψυχή της παρέας. Θα συναντήσεις άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου στο άμεσο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Αύγουστος είναι μήνας που θα έχει πολλές εναλλαγές και θα φέρει γεγονότα που μερικά θα σε ξαφνιάσουν και άλλα θα σε χαροποιήσουν. Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί η ευαισθησία σου θα αυξηθεί και θα σε προκαλεί να απολαμβάνεις περισσότερο τα πράγματα καθώς επίσης θα σου δίνει και μια τάση να πληγώνεσαι με μικροπράγματα. Στις 11(που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα)θα δεις να παρουσιάζονται κάποια μικρά προβλήματα στις σχέσεις σου αλλά με αρκετή διαλλακτικότητα θα ξεπεράσεις οτιδήποτε παρουσιαστεί. Η φαντασία η λογική αλλά και οι ψευδαισθήσεις σου θα είναι πολύ έντονες και η άποψη σου για τη ζωή θα είναι ξεκάθαρη. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου γιατί έχεις πολλές δυνατότητες και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα και λειτούργησε θετικά για να αισθανθείς ότι βρίσκεσαι σε ασφάλεια και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα που μπορεί να σε φέρει πίσω στα σχέδια σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Αύγουστος σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ευχάριστες αλλά και κάποιες δοκιμασίες που δεν θα σου αρέσουν και θα πρέπει να περιμένεις συγκεκριμένες αντιπαραθέσεις ή συγκρούσεις με κάποια άτομα. Βέβαια οτιδήποτε σε υποβάλλει σε όλες αυτές τις δοκιμασίες ίσως προέρχονται από κάποιες ενέργειες του παρελθόντος. Στις 7 που θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα φτιάξει την επικοινωνία σου αλλά ο ψυχικός σου κόσμος θα είναι γεμάτος από ευαισθησίες που κάποιες στιγμές θα προσπαθήσεις μάταια να τις αναλύσεις με τη λογική. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του μια εσωτερική αναστάτωση που συνοδεύεται από ανησυχίες για το μέλλον αλλά και αμφιβολίες για το νόημα πολλών συμβάντων απορροφούν μεγάλο μέρος της δράσης σου από την καθημερινότητα σου. Απόφυγε να ακολουθήσεις όλες αυτές τις τακτικές και επικεντρώσου στους στόχους σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας αυτός θα έχει πολλές εναλλαγές και δεν θα προλαβαίνεις από τις ξαφνικές εξελίξεις που θα έχεις. Στις 11 του μήνα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα πρόσεχε τι λες. Μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Θα σε απασχολήσει περισσότερο με τα οικογενειακά σου και την επίλυση θεμάτων που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι σήμερα. Θα συμβούν γεγονότα που δεν θα τα περιμένεις αλλά να ξέρεις ότι όλα θα είναι για το καλό σου. Θα μπουν καινούργιοι άνθρωποι στην ζωή σου που θα σε ενθουσιάσουν πάρα πολύ. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Λέοντα η κοινωνικότητα σου θα είναι πολύ αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις σου θα αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι το τέλος του μήνα το πλανητικό σκηνικό είναι σίγουρο πως θα σου προσφέρει ανανέωση και έναν πηγαίο δυναμισμό που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις με άνεση στα προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Αύγουστος θα είναι μήνας που θα μπορέσεις να δημιουργήσεις και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου αλλά να ξέρεις ότι θα πρέπει να κινηθείς με πολύ υπευθυνότητα και προγραμματισμό που οι ημέρες είναι ευνοϊκές για το ζώδιο σου. Στις 11(που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα) θα πάρεις αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Λέοντα η δυναμικότητα σου θα είναι πολύ καλή με τους άλλους και θα μπορείς να περάσεις τις ιδέες σου με τον καλύτερο τρόπο. Προς το τέλος του μήνα μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναβολές και καθυστερήσεις σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις αλλά αυτό δεν πρέπει να σε εκνευρίσει ή να σε οδηγήσει να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις γιατί θα είναι τελείως προσωρινές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτός ο μήνας θα έχει πολλές εκπλήξεις για εσένα άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες. Με τον Άρη, που θα μπει στις 13 στο ζώδιο σου μπορείς να κάνεις πάρα πολλά αρκεί να το θέλεις και να μην βάλεις πάλι στο μυαλό σου το πρέπει και το διότι. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του θα έχεις μεγάλη κοινωνικότητα και θα θέλεις να είσαι συνέχεια σε εκδηλώσεις. Δεν θα λες όχι σε καμία πρόσκληση που θα σου κάνουν και θα θέλεις να ξεφύγεις από την κούραση και το άγχος που περνάς κάθε μέρα. Να ξέρεις ότι όλα αυτά θα σου βγουν σε καλό αφού θα κάνεις πολύ καλές γνωριμίες που στο μέλλον θα καταλάβεις την σημασία τους. Μέχρι το τέλος του μήνα οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές και εσύ θα μπορείς να κάνεις αυτά που πραγματικά σε ευχαριστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ καλός για εσένα. Από τις πρώτες μέρες του θα έχεις πολύ δυναμισμό και μεγάλη αισιοδοξία για να τελειώσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Έχεις βάλει πολλούς στόχους και αυτό τον μήνα θα αρχίσεις να τους υλοποιείς σιγά- σιγά. Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα δεν σου άρεσαν θα αρχίσεις να τα αλλάζεις και θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Λέοντα θα δεις να αλλάζουν πολλά πράγματα. Θα μπουν καινούργια άτομα στην ζωή σου αφού η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη. Μέχρι τέλος του μήνα να περάσεις χαλαρά και ότι κάνεις να το έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν.

ΙΧΘΥΣ

Ο μήνας αυτός για το ζώδιο σου χαρακτηρίζεται από τον δυναμισμό και την ενεργητικότητα που θα έχεις. Στις 11 του μήνα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Λέοντα φρόντισε να κινηθείς ανάλογα ώστε να φτάσεις τους στόχους σου που περιμένεις τόσο καιρό. Στα μέσα του μήνα θα μπορείς να αντιλαμβάνεσαι το κάθε τι πριν ακόμη γίνει και θα μπορείς να προλαβαίνεις πολλά προβλήματα πριν ακόμη ξεσπάσουν. Από τις 19 που ο Ερμής θα έρθει στην ορθή φορά του στον Λέοντα θα έχεις πολύ δυναμικότητα και πολλές φιλοδοξίες για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου και να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Στις 26 που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου να περιμένεις να έρθουν πολλές ευκαιρίες που μέχρι το τέλος του μήνα θα σε χαροποιήσουν πολύ.

Δημοσίευση σχολίου