BREAKING NEWS

Μεταγραφική «βόμβα»: Ανακοινώθηκε επίσημα ο Παπασταθόπουλος από τον Ολυμπιακό

 



Την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός μετά από 2.5 χρόνια στην Άρσεναλ και το Emirates υπέγραψε διετές συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς, απορρίπτοντας την πρόταση τόσο της ΑΕΚ αλλά και συλλόγων του εξωτερικού.

O Ολυμπιακός παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα έχοντας δεχτεί μόλις επτά γκολ σε 18 παιχνίδια, και δυναμώνει ακόμα περισσότερο το κέντρο των μετόπισθεν με έναν ποδοσφαιριστή σπουδαίας κλάσης. Ο Παπασταθόπουλος πανηγύρισε πρωτάθλημα με τη Μίλαν, Κύπελλο Αγγλίας με την Άρσεναλ, Κύπελλο και δύο Super Cup με τη Ντόρτμουντ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με 189 συμμετοχές στη Μπουντεσλίγκα, 56 στη Serie A, 44 στην Premier League και 90 παρουσίες στην Εθνική Ελλάδας.

Σημειώνεται πως οι απολαβές του Παπασταθόπουλου θα φτάνουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ μαζί με τα μπόνους για όσο βρίσκεται στον Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο διεθνής άσος επιστρέφει στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ μετά από 12,5 χρόνια σπουδαίας καριέρας στο εξωτερικό. Ο Παπασταθόπουλος το καλοκαίρι του 2008 αποκτήθηκε από την Τζένοα και ύστερα από δύο χρόνια στη Γένοβα, μετακόμισε στο Μιλάνο, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους «ροσονέρι». Επόμενος σταθμός ήταν η Γερμανία και συγκεκριμένα η Βρέμη».

Δημοσίευση σχολίου