BREAKING NEWS

Καθαρίζετε ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές; Αυτά πρέπει να προσέξετε

 


Από την έναρξη της πανδημίας COVID-19, έχουμε όλοι γίνει πολύ πιο επιμελείς στο να κρατήσουμε τις ευαίσθητες συσκευές καθαρές, όπως παράδειγμα τα τηλέφωνα, οι υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Επικοινωνούμε συνεχώς μέσω αυτών με αποτέλεσμα να βρωμίζουν και πιο εύκολα. Ειδικά αυτή τη στιγμή, είναι οι γραμμές ζωής μας στην οικογένεια, την εργασία, και τον έξω κόσμο. Πάνω σε αυτές μπορεί να έχει σκόνη, λιπαρά δακτυλικά αποτυπώματα, βρωμιά, για να μην αναφέρουμε τα μικρόβια που δεν μπορούμε να δούμε. Ο τακτικός καθαρισμός είναι σημαντικός όχι μόνο για να τις κάνει να φανούν καλύτερες, αλλά για την προσωπική ασφάλειά μας, και για να βοηθήσει τις συσκευές μας να λειτουργήσουν καλύτερα, επίσης.

Όταν αγοράζουμε καθαριστικά οθόνης για παράδειγμα, ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για το πόσο ασφαλή είναι να χρησιμοποιηθούν σε ευαίσθητες συσκευές και επιφάνειες και αν μπορούν να προκαλέσουν οποιαδήποτε πιθανή βλάβη στις οθόνες και τις επιστρώσεις αυτών. Στα υγρά μαντηλάκια και υγρά σπρέι, ελέγχουμε τα συστατικά για το αν περιέχουν συστατικά που μπορούν να προξενήσουν βλάβη, όπως η αμμωνία.

Δοκιμάζουμε καθαριστικά οθόνης από διαφορετικούς κατασκευαστές για το πόσο καλά καθαρίζουν, πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιηθούν, πόσο γρήγορα λειτουργούν και αν αφήνουν κανένα υπόλειμμα πίσω.

Με αυτό τον τρόπο έχουμε πάντα τις ευαίσθητες οθόνες σε άριστη κατάσταση.


Δημοσίευση σχολίου