BREAKING NEWS

Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν 4-2

 



Νύχτα μαγική στο Φάληρο! Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε της Αϊντχόφεν, επικράτησε με 4-2 και άνοιξε για τα καλά τον δρόμο προς τους «16» του Europa League. Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ελ Αραμπί και Μασούρας τα γκολ του θριάμβου.

Το πρώτο και ίσως μεγάλο/αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή του στους «16» του Europa League έκανε απόψε (18/2) ο Ολυμπιακός που κέρδισε 4-2 την Αϊντχόβεν και έγινε το μεγάλο «αφεντικό» του ζευγαριού, ενόψει της ρεβάνς της Ολλανδίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με τον Σα κάτω από τα γκολπόστ, τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Εμβιλά, Μπουχαλάκη στα «6αρο-8άρια», τους Μπρούμα, Βαλμπουενά στα «φτερά» και τον Καμαρά σε ελεύθερο ρόλο στον άξονα πίσω από τον Ελ Αραμπί.


Ενδεκάδα Ευρώπης, και όχι μόνο, από τον Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν, όπου ο Καμαρά με τα τρεξίματα που διαθέτει έμενε ψηλά για να πρεσάρει, ενώ ο Βαλμπουενά ναι μεν επί χάρτου ήταν στα δεξιά όμως κινούνταν κατά το δοκούν. Παράλληλα η άμυνα ήταν κατά τα 3/4 χειμερινές προσθήκες και ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά.


Ο Ολυμπιακός άνοιξε νωρίς το σκορ

Στα πρώτα λεπτά είδαμε τους Καμαρά, Βαλμπουενά να πηγαίνουν στο 1 vs 1 (ο δεύτερος σε μία φάση από τα αριστερά άδειασε φανταστικά τον Γκέτσε), τον Μπρουμά να ψάχνει κάθετα τον Γάλλο και οι Πειραιώτες άφηναν υποσχέσεις. Μάλιστα άνοιξαν και νωρίς το σκορ, αφού στο 9' ο Βαλμπουενά εκτέλεσε γλυκά το φάουλ και ο Μπουχαλάκης που πήρε την κεφαλιά έστειλε την μπάλα... συστημένη στα δίχτυα του Εμβογκό που απλά παρακολουθούσε την πορεία της. Ο 28χρονος χαφ έκανε πολύ καλό τελείωμα και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο πορτιέρε.

Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου