BREAKING NEWS

Αποζημίωση για τις συσκευές που χάλασαν λόγω διακοπής ρεύματος – Πού γίνεται αίτηση

 


Αποζημίωση για τις ηλεκτρικές συσκευές που καταστράφηκαν από τις διακοπές του ρεύματος δικαιούνται οι πολίτες.


Όπως γνωστοποίησε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο εκπρόσωπος του ΔΣ Εργαζομένων της ΔΕΔΔΗΕ Κώστας Μασούρας, υπάρχει σχετική φόρμα που μπορούν να συμπληρώσουν όσοι πολίτες έχουν δει να καταστρέφεται κάποια συσκευή τους λόγω της διακοπής στην ηλεκτροδότηση.


«Κάθε πελάτης μπορεί να αποζημιωθεί αν αποδειχθεί ότι καταστράφηκαν συσκευές κατά τη διακοπή του ρεύματος» ξεκαθάρισε, ενώ σημείωσε πως η φόρμα είναι στη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ.

Σχετικά με την πορεία αποκατάστασης των προβλημάτων ενημέρωσε πως εντός της ημέρας έρχονται ενισχύσεις από την επαρχία που θα συμβάλουν στην αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο χαμηλής τάσης.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορεί να πάρει μόνος του όλο το βάρος της κακοκαιρίας» σημείωσε, ενώ σχετικά με την ευθύνη της επιχείρησης όσον αφορά στο κλάδεμα των δένδρων είπε πως «το κλάδεμα κλαδιών είναι σε απόσταση 1,5-2 μέτρων από τα καλώδια».

«Κάθε χρόνο κάνουμε επιθεώρηση στο δίκτυο, κάνουν το κλάδεμα εργολάβοι και εμείς μετά επιθεωρούμε» σημείωσε, και σχετικά με τη διαδικασία που ακολουθείται είπε πως ο ΔΕΔΔΗΕ «στέλνει γράμμα στο δασαρχείο, ενημερώνουμε τον Δήμο και κάνουμε διακοπή του ρεύματος αν πρέπει να κοπεί το δέντρο».

(sputniknews)

Δημοσίευση σχολίου