BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ

 


ΚΡΙΟΣ

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης σε βρίσκει με δύναμη και εγρήγορση αγαπητέ Κριέ. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης, από το ζώδιο των Διδύμων ενεργοποιεί τις επικοινωνίες σου, σε θέτει σε πνευματική εγρήγορση και σου δίνει την ώθηση να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου! Ως τις 21/3 επεξεργάζεσαι συναισθηματικά όλα αυτά που έχουν μεσολαβήσει το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου, για να καλωσορίσεις τη νέα γενέθλια χρονιά σου πιο αποφασιστικά γυρίζοντας μία νέα σελίδα στη ζωή σου! Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σταδιακά από τις 21/3 βελτιώνουν σημαντικά τις μέρες σου και φέρνουν πιο γενναιόδωρες εξελίξεις και στην αισθηματική σου ζωή! Ο Δίας από τον Υδροχόο τονώνει την κοινωνική σου ζωή, τις φιλίες και ικανοποιεί τις προσδοκίες σου! Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 28 Μαρτίου στο ζώδιο του Ζυγού φουντώνει για τα καλά τις εξελίξεις στα αισθηματικά και στις προσωπικές σου σχέσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά το πρώτο δύσκολο δίμηνο του 2021, Ταύρε μου μπαίνεις σε μία πιο ευοίωνη για σένα εποχή, όπου οι μέρες σου γίνονται πολύ πιο ανάλαφρες και δημιουργικές. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 13/3 είναι αναμενόμενο ότι θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε όνειρα και επιθυμίες, ενώ ταυτόχρονα η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς έχουν να προσφέρουν πολύ περισσότερη ζεστασιά και ρομαντισμό στις μέρες σου! Η ανησυχία του μήνα αφορά τα οικονομικά σου όπου ο Άρης από τους Διδύμους αναμένεται να ασκήσει πιέσεις,έξοδα και εκνευρισμούς για όλα όσα πρέπει να διευθετήσεις. Επαγγελματικές αποφάσεις, συζητήσεις που αφορούν την προοπτική της καριέρας σου αναμένονται την περίοδο ως και τις 15/3 όπου οι εξελίξεις θα είναι θετικές και θα ενεργοποιηθείς δημιουργικά και επεκτατικά! Με σωστά και συγκροτημένα βήματα μπορείς αυτό το μήνα να βάλεις τη ζωή σου σε μία καλύτερη σειρά, έστω και αν οι ανησυχίες δεν θα λείπουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Άνοιξη ξεκινά δυναμικά για σένα Δίδυμε και ο πρώτος της μήνας ο Μάρτης ξεκινά με τον Άρη να εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο, δίνοντας το πυρ για δυναμικές εξελίξεις, σημαντικές ενάρξεις αλλά και ενεργοποίηση! Αυτό το μήνα ωστόσο δεν θα λείψει η νευρικότητα, αφού μόνιμα θα τροχίζεις τα νύχια σου για καβγά αλλά δεν θα μπορείς να συγκρατήσεις και το στόμα σου! Η Νέα Σελήνη του μήνα φέρνει ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα στα επαγγελματικά σου από τις 13 του μήνα σημαντικό είναι να παραμείνεις ρεαλιστής και προσγειωμένος στην πραγματικότητα αποφεύγοντας τα διλήμματα, τις συγχήσεις αλλά και την αναποφασιστικότητα! Ο Δίας από τον Υδροχόο είναι βέβαιο ότι σου ανοίγει νέους ορίζοντες, νέες προοπτικές και σου προσφέρει χαρά, ευεξία και ανάγκη για νέες εμπειρίες,όπου αυτό είναι κάτι που ικανοποιείται! Από τις 21/3 οι μέρες σου γίνονται παραπάνω κοινωνικές, ενώ καθώς οδεύουμε στην Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 28/3 μπορώ να πω ότι αφήνεσαι στα καρδιοχτύπια του έρωτα και απολαμβάνεις στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης είναι πιο ευχάριστος και ανανεωτικός όπου σε βοηθά να καλύψεις τα κενά που είχαν δημιουργηθεί στη ζωή σου από το ξεκίνημα του 2021. Η Νέα Σελήνη στις 13/3 σε επηρεάζει άκρως θετικά φέρνοντας μία όμορφη ανανέωση στη ζωή σου! Η Πανσέλήνος που σχηματίζεται στις 28/3 προκαλεί συναισθηματική ένταση και καβγαδάκια στην οικογένεια τα οποία πρέπει και να αποφύγεις! Τα οικονομικά σου βελτιώνονται σημαντικά και έρχονται χρήματα στα χέρια σου που σου δίνουν μία μορφή ικανοποίησης μεγάλης! Ψυχική ανάταση λοιπόν αυτό το μήνα και είναι κάτι που το έχεις ανάγκη και το αξίζεις! Συνάμα η αισθηματική σου ζωή αρχίζει να παίρνει ένα πολύ πιο ευχάριστο ρυθμό.

ΛΕΩΝ

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας αισθαντικός, τρυφερός, συναισθηματικός αλλά και πιο ενεργός για το κυνήγι ονείρων και προσδοκίων! Η Νέα Σελήνη στις 13/3 στο ζώδιο του Ιχθύ φέρνει την διευθέτηση εκκρεμοτήτων, γραφειοκρατικών, κληρονομικών. Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ζυγού στις 28/3 κρίνεται άκρως φλογερή για επικοινωνίες και συναντήσεις αισθηματικού περιεχομένου! Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων ενεργοποιεί την κοινωνική σου ζωή και σε κάνει πιο τολμηρό να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τα θέλω σου! Η Αφροδίτη ως τις 21/3 από το ζώδιο του Ιχθύ ξυπνά μέσα σου επιθυμίες και πόθους που έχουν άρωμα παρελθόντος ίσως όμως βρεθείς διχασμένος! Από τις 21/3 μπαίνεις σε ένα εξαιρετικό διάστημα για να περάσεις καλά στα ερωτικά!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης είναι γεμάτος εξελίξεις και γεγονότα για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Παρθένε. Το πέρασμα του Άρη στους Διδύμος από τις 4/3 σε ενεργοποιεί για τα καλά στα επαγγελματικά σου, όμως σου προκαλεί και μεγάλη ένταση και στρες για την εξέλιξη των εργασιακών δραστηριοτήτων σου! Προσοχή σε καβγάδες με προϊστάμενο, αλλά γενικότερα προσπάθησε να μην βιάζεσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 13/3 εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο στον τομέα των σχέσεων σου, όπου νιώθεις επιτέλους την ζεστασιά της συντροφικότητας όμως ίσως παρασύρεσαι και σε εξιδανικεύσεις! Στο τέλος του μήνα η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο Ζυγό, σε προβληματίζει αναφορικά με τα οικονομικά σου όπου θα βγουν έκτακτα έξοδα στην επιφάνεια!

ΖΥΓΟΣ

Το ξεκίνημα της Άνοιξης γίνεται με ποικιλία για σένα αγαπητέ μου Ζυγέ! Από την μία πλευρά έχεις την ανησυχία για τα επαγγελματικά και τις καθυστερήσεις ή και τα μπερδέματα που πηγαίνουν πίσω την εξέλιξη των εργασιακών σου δραστηριοτήτων. Από την άλλη πλευρά η ερωτική σου ζωή ενεργοποιείται έντονα ενώ διάχυτη θα είναι και η επιθυμία σου για νέες εμπειρίες και για περισσότερη δράση! Ο Άρης από τους Διδύμους σε κινητοποιεί να αναλάβεις δράση, να κάνεις νέες συμφωνίες, να ξεφύγεις από την μονοτονία, να γνωρίζεις νέους ανθρώπους ή και να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες για την εξέλιξη σου! Με την Αφροδίτη από τους Ιχθείς ως τις 21/3 ασχολείσαι περισσότερο με θέματα ευεξίας βελτιώνεις τις συνήθειές σου ή και την διατροφή σου! Το πιο δυναμικό διάστημα για σένα ξεκινά από 21/3 όπου ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα περάσουν στο ζώδιο του Κριού φέρνοντας καυτές εξελίξεις θέματα σχέσεων. Να μην ξεχνάμε ότι στις 28/3 έρχεται μία δυναμική πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο όπου σε κάνει ιδιαίτερα εκρηκτικό και παθιασμένο στα αισθηματικά!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάρτης είναι ένας μήνας γεμάτος συναίσθημα και ικανοποίηση! Τα μεγάλα ζόρια υποχωρούν και μπορείς να προχωρήσεις πιο δυναμικά προς τις νέες κατευθύνσεις που ανοίγονται μπροστά σου! Ο Άρης από τους Διδύμους, είναι γεγονός ότι θα φέρει άγχος για υποχρεώσεις οικονομικές που πρέπει να καλυφθούν και δεν μπορώ να πω ότι θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις οικονομικές συνθήκες. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα φέρει πολύ ρομάντζο και τρυφερότητα στην καθημερινότητά σου ενώ κοντά στις 13/3 ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα θα γεμίσει την καρδιά σου με τα πιο όμορφα συναισθήματα. Στα επαγγελματικά σου παρόλο που ο μήνας δεν είναι αδρανής, δεν σημαίνει ότι είσαι απόλυτα ευχαριστημένος από τις συνθήκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας με σκαμπανεβάσματα και εναλλαγές για σένα αγαπητέ μου Τοξότη! Σημαντικότερο νέο της περιόδου είναι ότι ο Άρης περνά στους Διδύμους όπου από αυτή την θέση θα προκαλέσει κόντρες και αντιπαραθέσεις με το περιβάλλον σου, με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Δεν παύει όμως να υπάρχουν και εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων που σε βγάζουν από την αδράνεια. Η Νέα Σελήνη στις 13/3 από το ζώδιο του Ιχθύ φέρνει εξελίξεις και αλλαγές που αφορούν το χώρο του σπιτιού ή και την επαγγελματική έδρα. Ίσως βρεθείς διχασμένος σε αποφάσεις που πρέπει να πάρεις ενώ συναισθηματικά θα νιώθεις αρκετά ευαίσθητος και μπερδεμένος! Οι μέρες σου γίνονται αρκετά πιο ερωτικές και δημιουργικές από τις 21/3 όπου βρίσκεις και πάλι την σπίθα, τον ερωτισμό και τον ενθουσιασμό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης βρίσκει με φρέσκιες ιδέες, πολλές επικοινωνίες, αλλά και με μία άνεση στον τομέα των οικονομικών, όπου σταδιακά θα σταθείς τυχερός και θα μπορέσεις να νιώσεις πιο σίγουρος και ασφαλής. Ως τις 15 του μήνα ευνοούνται οι συζητήσεις / συμφωνίες οικονομικού περιεχομένου! Η Νέα Σελήνη στις 13/3 φέρνει μία καλή πρόταση, μία καλή ευκαιρία ή και μία νέα γνωριμία που θα έχει βαθύ νόημα και ουσία για σένα! Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ζυγού στις 28/3 θα προβληματίσει και θα εκνευρίσει για ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά και την πορεία τους! Ο Άρης στους Διδύμους από τις 4/3 προκαλεί ένταση και κούραση στην καθημερινότητά σου γιατί είναι πολλά αυτά που πρέπει να διευθετηθούν! Ο ιδεαλισμός, το όραμα, η πίστη, η ζεστασιά και η τρυφερότητα από τις σχέσεις σου, θα είναι τα “χαρτιά” του μήνα που θα σε βοηθούν να ισορροπείς και να νιώθεις καλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιτέλους ανάσα θα πεις αυτό το μήνα φίλε μου Υδροχόε, όπου ο Μάρτης αναμένεται να είναι πιο τυχερός και δημιουργικός μήνας για το ζώδιο σου! Το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους είναι βέβαιο ότι ενεργοποιεί την ερωτική σου ζωή και αρχίζεις να γίνεσαι πιο διεκδικητικός και τολμηρός στα θέλω σου! Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε βοηθά να γεμίζει το πορτοφόλι σου. Δεν θα λείψουν όμως και τα άτσαλα, άσκοπα έξοδα, προσοχή λοιπόν στους χειρισμούς σου! Ως τις 15/3 με τον Ερμή από το ζώδιο σου οι μέρες σου είναι επικοινωνιακές αρκετά, ενώ κλείνεις και αρκετές εκκρεμότητες που είχαν μαζευτεί από τον Φλεβάρη! Από τις 21/3 οι κοντινές μετακινήσεις (αν επιτρέπονται) αλλά και οι γνωριμίες σου προσφέρουν ενθουσιασμό!

ΙΧΘΥΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι εδώ και μπορώ να πω ότι τον καλωσορίζεις με ενθουσιασμό, συναίσθημα αλλά και με σημαντικά νέα ξεκινήματα που φέρνουν στην εκπλήρωση σχεδίων αλλά και επιθυμιών! Η Αφροδίτη κινείται στο δικό σου ζώδιο ως τις 21/3 προσφέροντας ανανέωση, ερωτισμό, γοητεία αλλά και αισθηματικές κατακτήσεις. Η ερωτική σου ζωή αναμένεται έντονη, ενεργή και ευχάριστη ενώ καθώς οδεύουμε στις 13/3 γυρνάς μία νέα σελίδα και κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα προσωπικά σου! Ο Άρης από τους Διδύμους, θα είναι ωστόσο συχνά η αιτία εντάσεων, καβγάδων με το περιβάλλον σου – ιδιαίτερα το οικογενειακό – ενώ αρκετές στιγμές μπορεί να είσαι αρκετά πιο εκρηκτικός στην συμπεριφορά σου! Περνώντας ο Ερμής στο ζώδιο σου στις 15/3 οι μέρες σου γεμίζουν με πολλές επικοινωνίες ενώ νέα επαγγελματικά σχέδια σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι στο στάδιο εκπλήρωσης μεγάλων ονείρων!

Δημοσίευση σχολίου