BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 



Κριός

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που σε γεμίζει με ενθουσιασμό, ενέργεια αλλά και με ευκαιρίες για νέα σημαντικά ξεκινήματα στη ζωή σου. Η Νέα Σελήνη στις 12/4 στο δικό σου ζώδιο σου δίνει την ώθηση για να γυρίσεις μία νέα φρέσκια σελίδα και να προχωρήσεις μπροστά σε μεγαλόπνοα σχέδια! Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης ως τις 23/4 από τους Διδύμους σε ενεργοποιεί για σημαντικές πρωτοβουλίες, οι μέρες σου γεμίζουν ειδήσεις και μηνύματα. Στην συνέχεια ο Άρης από τον Καρκίνο αναμένεται να πυροδοτήσεις οικογενειακές εντάσεις προσοχή την τελευταία εβδομάδα του μήνα! Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που όνειρα και επιθυμίες εκπληρώνονται, ίσως όμως με περισσότερη νευρικότητα και ένταση από την πλευρά σου!


Ταύρος

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που ολοκληρώνονται κάποια κεφάλαια του παρελθόντος και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου! Τα επαγγελματικά σου είναι η βασική σου προτεραιότητα και θα έχεις σημαντική πρόοδο και εξέλιξη στην πορεία του μήνα! Τα έξοδα μπορεί να τρέχουν ωστόσο είναι φανερό ότι από τις 23/4 μπορείς και στα οικονομικά σου να πάρεις μία σημαντική ανάσα. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 14 και του Ερμή στις 19 Απριλίου στο ζώδιο σου θα φέρουν σταδιακά μία ολοκληρωτική άνθιση στη ζωή σου! Ανανεώνεις την εξωτερική σου εμφάνιση, βελτιώνεται η διάθεσή σου, επικοινωνείς καλύτερα με το περιβάλλον σου! Μάλιστα, μετά τις 23/4 και ο Άρης από τον Καρκίνο σε παρακινεί σε σημαντικές πρωτοβουλίες ενώ οι μέρες σου γεμίζουν με περισσότερη κίνηση. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 27/4 στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει προσωρινή ένταση στις σχέσεις σου!


Δίδυμος


Καλωσορίζεις τον Απρίλιο με τον Άρη να κινείται στο δικό σου ζώδιο, προκαλώντας ένταση, νευρικότητα στην καθημερινότητά σου δίνοντας σου όμως και το σθένος να δώσεις τον δικό σου αγώνα για ένα καλύτερο αύριο! Στις 9/4 δείξε την προσοχή σου σε επαγγελματικές υποθέσεις που θα σε αποσυντονίσουν/αποδιοργανώσουν. Από τις 12/4 μπαίνεις σε μία περίοδο πιο κοινωνική, με στήριξη από φιλικά περιβάλλοντα αλλά και με τις ευκαιρίες εκείνες να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις όνειρα και σχέδια που έκανες ως σήμερα. Τα οικονομικά αναμένεται να σε προβληματίσουν από τις 23/4 που ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, ενώ στις 27/4 η Πανσέληνος στο Σκορπιό εντείνει τις προσωρινές ανησυχίες για τα επαγγελματικά!

Καρκίνος

Σημαντικός ο Απρίλιος για το ζώδιο σου Καρκίνε μου γιατί στην πορεία του έχεις νέες σπουδαίες επαγγελματικές ενάρξεις που θα δώσουν περεταίρω ώθηση στη ζωή σου! Όλη η ενέργειά σου είναι στραμμένη στα επαγγελματικά, αλλά και σε θέματα που αφορούν το γάμο, τον /την σύζυγο ή και τα μετέπειτα σχέδιά σου! Με τη Νέα Σελήνη κάνεις και ένα σημαντικό ξεκίνημα σε αυτούς τους τομείς! Οι μέρες σου γίνονται αρκετά πιο ευχάριστες και κοινωνικές, με όμορφες επικοινωνίες με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος από τις 14/4. Ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο στις 23/4 και από αυτή την θέση σου δίνει το πάθος και τον δυναμισμό να βάλεις και πάλι μπροστά αρκετούς τομείς στη ζωή σου! Προσοχή ωστόσο γιατί οι τελευταίες μέρες του μήνα είναι γεμάτες πάθος και ένταση!

Λέων

Μήνας ελπίδας αλλά και ανανέωσης ανοίγεται μπροστά σου φίλε μου Λέοντα! Από το ξεκίνημά του είσαι μέσα στην εξωστρέφεια, την κινητικότητα,τα φλερτ, τις ιδέες και η ψυχή σου επιτέλους γεμίζει με όμορφα συναισθήματα. Σου είναι πλέον πολύ πιο εύκολο να διαχειριστείς ζητήματα που κάποτε σου φαίνονταν βουνό ή και λαμβάνεις θετικά νέα που πραγματικά διώχνουν από πάνω σου ένα πολύ μεγάλο βάρος! Σημείο κατατεθέν είναι για σένα η Νέα Σελήνη που γίνεται στις 12/4 το ζώδιο του Κριού! Δέχεσαι μία νέα πρόταση, κάνεις μία νέα συμφωνία ή μία νέα γνωριμία που σε ανεβάζει πολύ! Στα επαγγελματικά σου ξεκινάς κάποιο νέο δημιουργικό σχέδιο από τις 14 του μήνα, ενώ μπορώ να πω ότι σε κάθε περίπτωση οι συζητήσεις και οι επαφές που θα έχεις για δουλειά θα προσφέρουν ικανοποίηση στην καρδιά του Απρίλη! Συναισθηματικές εντάσεις και προβληματισμοί στην οικογένεια αναμένονται στις 27/4

Παρθένος


Κατά την διάρκεια του Απριλίου είσαι επικεντρωμένος στα οικονομικά σου και στους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να συγκροτηθείς και να καλύψεις τα κενά το περασμένων μηνών! Σε διακατέχει η ένταση, το στρες, αλλά συνάμα το πάθος και ο δυναμισμός για να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει. Στα επαγγελματικά είσαι σε μία μόνιμη εγρήγορση ως και τις 23/4, και φαίνεται ότι γίνονται επαγγελματικές ενάρξεις που σε κάνουν να βρίσκεσαι σε διαρκή κίνηση! Οι μέρες σου γίνονται πιο ανέμελες και ευχάριστες από τα μέσα του μήνα όπου ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρεθούν στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ταύρου, προσφέροντας περισσότερη επικοινωνία, χαρά, και ιδέες στην καθημερινότητά σου!


Ζυγός

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνα αναγέννησης για τις σχέσεις σου φίλε μου Ζυγέ! Η πολυαστρία στον Κριό – δηλαδή στο ζώδιο που βρίσκεται ακριβώς απέναντί σου – αναμένεται να τονώσει ιδιαίτερα την επικοινωνία, την συντροφικότητα, αλλά και την θετική ενέργεια ανάμεσα σε σένα και στις σημαντικές, σταθερές σχέσεις που διατηρείς στη ζωή σου! Ο Άρης από τους Διδύμους σε ενεργοποιεί να κάνεις βήματα που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από την ρουτίνα, ενώ το τρίγωνό του με τον Δία, εντείνει την δημιουργικότητα και τις τυχερές ευκαιρίες για έρωτα και ανεμελιά! Από τα μέσα του μήνα επικεντρώνεσαι πολύ περισσότερο στα οικονομικά σου, κι ενώ έχεις να εισπράξεις, η Πανσέληνος που γίνεται στις 27/4 στο ζώδιο του Ταύρου εξανεμίζει εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου!

Σκορπιός

Από το ξεκίνημα του Απριλίου μία είναι η βασική σου επιθυμία: Να ανασυντάξεις την ζωή σου, την καθημερινότητά σου, να βρεις και πάλι τους ρυθμούς σου! Αυτό και ακριβώς κάνεις τουλάχιστον ως τις 15 του μήνα αγαπητέ Υδροχόε, όπου ασχολείσαι περισσότερο με ζητήματα ρουτίνας, όμως έχεις και μία σημαντική έναρξη στα εργασιακά σου, η οποία και σου δίνει το θάρρος και το κουράγιο! Ο Κρόνος από τον υδροχόο ωστόσο, σου στενεύει τα λουριά, και σίγουρα ο μήνας έχει και αρκετές ευθύνες αλλά και υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν! Παράλληλα οι σχέσεις σου αλλάζουν μορφή ή και αιφνιδιάζεσαι από την ξαφνική τροπή που δημιουργείται στην επαφή σου με τους ανθρώπους που συνδέεσαι στενά! Στο τέλος του μήνα η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο σου (στις 27/4) προκαλεί συναισθηματικές εντάσεις και ρήξεις στις σχέσεις σου!

Τοξότης

Ο Απρίλιος είναι ένας δημιουργικός αλλά και ερωτικός μήνας για το ζώδιο σου φίλε μου Τοξότη! Στο ξεκίνημα του μήνα ο Ήλιος,η Αφροδίτη , αλλά και ο Ερμής από το ζώδιο του Κριού είναι φανερό ότι βελτιώνουν πολύ την διάθεσή σου,ενώ υπάρχουν και αυτές οι όμορφες στιγμές έρωτα, ανεμελιάς, χαράς ικανοποίησης που σε γεμίζουν με ενέργεια! Κοντά στις 9/4 δείξει προσοχή σε συγχύσεις με οικογενειακά πρόσωπα, αλλά και σε βλάβες στο σπίτι! Από τις 12/4 είναι σαν να πατάς το γκάζι, φροντίζοντας με ταχύτητα να ικανοποιήσεις κάθε προσδοκία σου! Πιο τυχερό για σένα είναι το πρώτο μισό του μήνα, στην συνέχεια επικεντρώνεσαι πολύ παραπάνω σε ζητήματα που αφορούν την εργασία σου!


Αιγόκερως

Στην καρδιά της Άνοιξης εσύ αγαπητέ μου Αιγόκερε είναι φανερό ότι προσπαθείς να βάλεις σε μία σειρά ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις σταθερές βάσεις και την εργασία σου! Ως τις 14 του μήνα είσαι περισσότερο δοσμένος στις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις προσπαθώντας να ξεπεράσεις προβλήματα που σε ταλάνισαν κατά την περίοδο του χειμώνα! Πιθανή είναι μία αλλαγή στο χώρο σπιτιού ή της επαγγελματικής έδρας, ιδιαίτερα από τις 12/4 όπου θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη στον Κριό! Από τις 14/4 η Αφροδίτη από τον Ταύρο, θα προσφέρει έναν πιο ανάλαφρο, ερωτικό και απολαυστικό ρυθμό στις μέρες σου! Απολαμβάνεις στιγμές, σταθεροποιείς σχέσεις, ή και λαμβάνεις χαρές από τα παιδιά σου! Προσοχή από τις 23/4 όπου το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του πυροδοτεί σημαντικές εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων.



Υδροχόος

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνα που παίρνεις μεγάλη ώθηση να τολμήσεις όλα όσα σχεδίαζες ή και που φοβόσουν ως σήμερα αγαπητέ μου Υδροχόε! Ο Δίας και ο Κρόνος κινούνται στο ζώδιο σου και από την μία πλευρά σου δίνονται ευκαιρίες για σημαντική επέκταση και πρόοδο από την άλλη πλευρά δεν λείπουν και οι δοκιμασίες. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Κριό ανανεώνουν τις επαφές σου , φέρνουν φλερτ, ερωτικές ειδήσεις και μηνύματα που σου δίνουν ικανοποίηση! Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 12/4 κάνεις ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα, μία νέα συμφωνία, ή δέχεσαι μία σημαντική πρόταση! Από τα μέσα του μήνα, οι μέρες σου είναι πιο ζεστές, τρυφερές και βελτιώνονται οι συνθήκες στο σπίτι και στην οικογένεια!



Ιχθύς

Ο Ανοιξιάτικος Απρίλης ξεκινά με εσένα αγαπητέ μου Ιχθύ να είσαι επικεντρωμένος στα οικονομικά σου και στους τρόπους εκείνους που θα σε βοηθήσουν να εξασφαλίσεις καλύτερες συνθήκες στη ζωή σου! Πράγματι, από τις 12/4 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, έχεις μία πρόταση, μία ευκαιρία για ένα νέο έσοδο, ή για την απόκτηση μίας σημαντικής απολαβής που την περίμενες. Στην συνέχεια του μήνα, ο Ερμής και η Αφροδίτη από τον Ταύρο γεμίζουν τις μέρες σου με όμορφα μηνύματα και οι επαφές σου με τους ανθρώπους δίπλα σου αναθερμαίνονται! Ως το τέλος του μήνα , πολλά από τα προβλήματα που αντιμετώπιζες βρίσκουν την λύση τους, ενώ στα επαγγελματικά οι μέρες είναι ιδανικές για να προχωρήσουν τα σχέδιά σου!

Δημοσίευση σχολίου