BREAKING NEWS

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις για 3 χρόνια σε 92 Κτηματολογικά γραφεία, ειδικότητες και αιτήσεις

 




Με 77 προσλήψεις θα ξεκινήσει η στελέχωση 92 γραφείων κτηματογράφησης καθώς και η μετεξέλιξη των υποθηκοφυλακείων.

Στην πρόσληψη 77 υπαλλήλων, οι οποίοι θα συστήσουν τη νέα ομάδα δράσης που θα τρέξει το πρόγραμμα κτηματογράφησης αλλά και την μετεξέλιξη των υποθηκοφυλακείων σε 92 Κτηματολογικά γραφεία και υποκαταστήματα, προχωράει το Κτηματολόγιο.

«Η ομάδα θα αποτελείται από μηχανικούς, επιστήμονες πληροφορικής και νομικούς, οι οποία θα προσληφθούν για τρία χρόνια και θα αναλάβουν μεταξύ άλλων να στήσουν τη νέα δομή του Κτηματολογίου, υλοποιώντας τους διαγωνισμούς για τον εξοπλισμό τους, τη μεταφορά αρχείων από τα υποθηκοφυλάκεια και τις συγχωνεύσεις αυτών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στα Νέα ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για το Κτηματολόγιο, Γιώργος Στύλιος.

Οι προσλήψεις ωστόσο δεν σταματούν εδώ. Οπως επισημαίνει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης «παράλληλα αναζητούμε λύσεις για τη στελέχωση των 92 Κτηματολογικών Γραφείων και υποκαταστημάτων τους, αφού μεγάλο μέρος του προσωπικού έχει μετακινηθεί σε άλλες υπηρεσίες.

Μέσα στο επόμενο διάστημα το Κτηματολόγιο θα καλέσει μέσω ΑΣΕΠ τους υποψηφίους για να δηλώσουν υποψηφιότητα από τις 5 έως 20 Ιουλίου.

Οι νέες θέσεις/ τομείς που θα καλύψουν οι νεοπροσληφθέντες:

- Πέντε κεντρικοί συντονιστές μετάπτωσης, Θα υποστηρίξουν κεντρικές υπηρεσίες και θα παρακολουθούν 17 περιφερειακούς συντονιστές, στην διεκπεραίωση των απαιτούμενων διοικητικών , οργανικών και οικονομικών εργασιών.

- Δεκαεπτά περιφερειακοί συντονιστές μετάπτωσης, Θα διεκπεραιώνουν όλες τις απαιτούμενες διοικητικές, οργανωτικές ενέργειες για την ενσωμάτωση των υποθηκοφυλακείων.

- Δύο στελέχη ενημέρωσης χωρικών δεδομένων. Θα παρέχουν τεχνική υποστήριξη για την ενημέρωση και βελτίωση της ακρίβειας της χωρικής κτηματολογικής βάσης δεδομένων.

- Έντεκα στελέχη διαχείρισης, ελέγχου ποιότητας παραδοτέων, τεχνικής υποστήριξης των μελετών κτηματογράφισης και υποστήριξης των Επιτροπών Ενστάσεων.

- Δύο στελέχη τεχνική υποστήριξης αρχείου και προώθησης υπηρεσιών.

- Πέντε διαχειριστές κτιριακών εγκαταστάσεων. -

- Τέσσερις διαχειριστές προμηθειών Κτηματολογικών Γραφείων.

- Εξι οικονομικά στελέχη

- Πέντε στελέχη διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού Διοικητικής Μέριμνας.

- Είκοσι στελέχη Πληροφορικής

dikaiologitika.gr


Δημοσίευση σχολίου