BREAKING NEWS

400 συν μια προσλήψεις με ΑΣΕΠ σε ΔΕΔΔΗΕ και ΕΛΣΤΑΤ

 


ΑΣΕΠ: 301 προσλήψεις στην Ελληνική Στατιστική Αρχή σε 48 περιοχές, μέχρι πότε οι αιτήσεις

Πρόσληψη,μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριακοσίων ενός (301) ατόμων για τις ανάγκες των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού – Κατοικιών έτους 2021, στην Κεντρική Υπηρεσία και στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Στατιστικής (ΠΥΣ) της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), που εδρεύουν ανά την επικράτεια.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εισέλθουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) www.statistics.gr όπου, σε εμφανές σημείο, θα υπάρχει η ένδειξη «Αίτηση για σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών, για τις ανάγκες των Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών έτους 2021».

Ακολούθως, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους σε ηλεκτρονική φόρμα κάνοντας χρήση των κωδικών TAXISnet ή του e-mail τους.

Οι προσλήψεις αφορούν θέσεις εργασίας στους εξής νομούς: Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδος, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Γρεβενών, Δράμας, Δωδεκανήσου, Έβρου, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λασιθίου, Λέσβου, Λευκάδας, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρεβέζης, Ρεθύμνης, Ροδόπης, Σάμου, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φλώρινας, Φωκίδας, Χαλκιδικής και Χίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους από 23 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί 1 Ιουνίου 2021.

Ολόκληρη η προκήρυξη του ΔΕΔΔΗΕ για 100 θέσεις αορίστου χρόνου

Ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατό (100) συνολικά θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου με ΑΣΕΠ Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Διεύθυνση Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου και ειδικότερα:

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ (26) θέσεις.
Ειδικοτήτων απασχόλησης: ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΠΕ

Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ (26) θέσεις.
Ειδικότητας απασχόλησης : ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ TΕ

Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), ΣΑΡΑΝΤΑ ΟΚΤΩ (48) θέσεις.
Ειδικότητας απασχόλησης: ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΩΝ ΥΠΟΣΤΑΘΜΩΝ ΔΕ

Η εν λόγω Προκήρυξη αφορά σε απλό προσωπικό ΠΕ, ΤΕ, καθώς και σε προσωπικό ΔΕ που θα καλύψει θέσεις σε εισαγωγικό επίπεδο.
Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και ειδικά προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει στις 28 Μαϊου 2021, ημέρα Παρασκευή και λήγει στις 17 Ιουνίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00

Δημοσίευση σχολίου