BREAKING NEWS

Κρήτη: Πέθανε η 44χρονη μητέρα που υπέστη θρόμβωση μετά το εμβόλιο

 


Αφήνει πίσω τρία παιδιά…Ήταν υγιέστατη δεν είχε κανένα πρόβλημα Υγείας

Πέθανε η 44χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο Κρήτης, που εμφάνισε θρόμβωση αμέσως μετά τον εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Οι γιατροί ανακοίνωσαν στην οικογένεια της 44χρονης πως είναι εγκεφαλικά νεκρή και θα προχωρήσουν στην αποσωλήνωσή της.

Ο σύζυγος της 44χρονης είχε δηλώσει πως αυτό περίμενε η οικογένεια μετά την πορεία της υγείας της άτυχης γυναίκας, λέγοντας πως «μαζί πήγαμε και κάναμε το εμβόλιο, από το ίδιο φιαλίδιο», τονίζοντας πως τόσο εκείνος, όσο κι αυτή ήταν υπέρμαχοι του εμβολιασμού.

Η 44χρονη που παρουσίασε θρομβοπενία και υπέστη θρόμβωση στον εγκέφαλο, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca, ήταν εγκεφαλικά νεκρή από τις 22 Μαϊου, ωστόσο σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα έπρεπε να σταματήσουν να της χορηγούνται τα υποστηρικτικά φαρμακευτικά σκευάσματα, ώστε αυτό να επιβεβαιωθεί και τυπικά.

Υπενθυμίζεται πως η 44χρονη γυναίκα εμβολιάστηκε με την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca ωστόσο λίγες μέρες αργότερα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία.

Μία εβδομάδα μετά, άρχισε να εκδηλώνει τα πρώτα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έγινε εισαγωγή της στην Αιματολογική του νοσηλευτικού ιδρύματος με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της.

Αφήνει πίσω τρία παιδιά…



Δημοσίευση σχολίου