BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΜΑΪΟΥ

 


ΚΡΙΟΣ 

Μάιος λοιπόν και για σένα φίλε μου Κριέ αυτός ο Ανοιξιάτικος μήνας έρχεται για να σου αλλάξει φιλοσοφία και στάση ζωής και να σε ωθήσει να βάλεις νέες βάσεις στη ζωή σου! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά να αναπτύξεις το εισόδημά σου και να βρείς νέους τρόπους για να αναπτύξεις τα οικονομικά σου! Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5 ενισχύει τις επικοινωνίες σου και σε φέρνει σε επαφή με αρκετό κόσμο – το τηλέφωνό σου χτυπά ασταμάτητα-! Αποφάσεις και συμφωνίες όμως να τα προχωρήσεις πριν γυρίσει ανάδρομος (δηλαδή πριν τις 30 του μήνα)! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους τονώνει τις ημέρες σου με αρκετό φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. Ο Άρης στον Καρκίνο σε όλη την πορεία του μήνα, εντείνει την γκρίνια και τα παράπονα στο σπίτι και στην οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σου είναι εξαιρετικός για νέα σημαντικά ξεκινήματα που θα σηματοδοτήσουν την αρχή μίας νέας ζωής, κατά την οποία θα είσαι πιο δυνατός! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο σου, σε βοηθά να αλλάξεις, να ενδυναμωθείς, να ανοίξεις τα φτερά σου προς νέες κατευθύνσεις. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5 σε ταλανίζει με εκκρεμότητες οικονομικές και σε ωθεί να κλείσεις και να διευθετήσεις χρεωστικά υπόλοιπα. Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5 δίνει τις ευκαιρίες για συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν να βάλεις νέες βάσεις για την πορεία σου. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σε βοηθά στην ενίσχυση των οικονομικών σου και στην εύρεση νέων πηγών εσόδων. Ο Άρης στον Καρκίνο εντείνει τις επικοινωνιακές δραστηριότητες μέσα στο μήνα, καλό όμως είναι να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις και να μην θίγεσαι τόσο εύκολα μέσα από λόγια που θα δέχεσαι. Μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου και ο Ουρανός από τον Ταύρο επιβάλουν ίσως και με έναν πιο απολυταρχικό τρόπο, μεγάλες αλλαγές ζωής.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας σημαντικός μήνας ανοίγεται μπροστά σου, στην πορεία του κλείνεις κεφάλαια και οδηγείσαι σε μία νέα εποχή για τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου, σου δίνει λύσεις για θέματα εργασιακά και οικονομικά και μπορώ να πω ότι ενδυναμώνεσαι και ψυχολογικά. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5 δοκιμάζει τις σταθερές σου σχέσεις και συνεργασίες ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Κοντά στις ημέρες της Έκλειψης προσοχή στα ψέματα και στις εξαπατήσεις και οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο. Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε ορθή φορά ως τις 30/5 σε προδιαθέτει για επικοινωνία, έκφραση, συμφωνίες, όλα αυτά φρόντισε να τα προχωρήσεις πριν το τέλος του μήνα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σου προσφέρει την χαρά, την άνεση, την διασκέδαση και την πληρότητα ενώ και στα αισθηματικά θα υπάρξουν πικάντικες εξελίξεις που θα σε ανανεώσουν. Ο Άρης στον Καρκίνο σε όλη την πορεία του μήνα γίνεται πηγή στρες για τα οικονομικά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Μάιος είναι ένας μήνας με διακυμάνσεις για το ζώδιο σου, όπου δεν θα λείψουν οι εναλλαγές. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά να εκπληρώσεις όνειρα, επιθυμίες, προσδοκίες και να ανοιχτείς σε νέες σχέσεις που είναι εξαιρετικά σημαντικές για σένα. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5, προκαλεί εστία άγχους και έντασης ειδικά για σένα που είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο που αποδιοργανώνεσαι εξαιτία κάποιων εργασιακών αλλαγών. Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5 σε βοηθά να διελευκάνεις κάποια μυστήρια (ή και μυστικά) ενώ επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά σου! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ενισχύει τα ψυχικά σου αποθέματα και σε κάνει να δείχνεις άνευ όρων και κανόνων την αγάπη σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα Ο Άρης σε όλη την πορεία του μήνα κινείται στο ζώδιο σου και σε κάνει ιδιαίτερα νευρικό και ευερέθιστο. Απόφυγε τις εκρήξεις θυμού για παρελθοντικά γεγονότα.


ΛΕΩΝ

Μήνας γεμάτους στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες είναι ο Μάης για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Λέοντα. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά να βάλεις μπροστά τα μεγαλόπνοα σχέδια σου γυρίζοντας μία νέα σελίδα στα επαγγελματικά! Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5 επηρεάζει κυρίως τα αισθηματικά σου όπου γίνονται κάποια μορφής ξεκαθαρίσματα τα οποία και θα σε δικαιώσουν. Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5, κάνει το τηλέφωνό σου να χτυπά από φίλους με προσκλήσεις και προτάσεις που σε κάνουν να επιστρέφεις και πάλι στην κανονικότητα. Η επαφή με άτομα που είχες να ακούσεις και να δεις καιρό είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους φέρνει αρκετό φλερτ και ερωτικό παιχνίδι στην καθημερινότητά σου! Ο Άρης στον Καρκίνο διεγείρει τις ανασφάλειες και τους φόβους σου εξαιτίας γεγονότων που έχουν μεσολαβήσει στη ζωή σου!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Μάιος είναι ένας μήνας που διαταράσσει τις ισορροπίες στη ζωή σου και στην καθημερινότητά σου δεν παύει όμως να σε βάζει στην αρχή μίας νέας πορείας. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζει θετικά εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο όπου θα έχεις νέες σημαντικές εξελίξεις που αφορούν ένα σχέδιο, μία γνωριμία, μία νέα προοπτική, ή ακόμα και θέματα σπουδών ή εγγράφων που φαίνεται να ευνοούνται τώρα. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5, φέρνει ανακατατάξεις στο χώρο, στο σπίτι και στην οικογένεια και προσωρινά θλίβεσαι μέσα από κάποιες εξελίξεις που θα δημιουργηθούν. Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5, δίνει τις ιδέες, τις συζητήσεις και τις προτάσεις στα επαγγελματικά που θα σε στηρίξουν στην μελλοντική σου πορεία Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε βοηθά να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και να βρεθείς ικανοποιημένος και οικονομικά. Ο Άρης στον Καρκίνο, σε δραστηριοποιεί κοινωνικά οι μέρες σου γεμίζουν εξελίξεις μέσα από τον φιλικό σου κύκλο.


ΖΥΓΟΣ

Ο Μάιος είναι ένας μήνας αποδοτικός που γεμίζει τα κενά που είχαν δημιουργηθεί τους περασμένους μήνες, σε ωθεί όμως και σε σημαντικές αποφάσεις ζωής. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου, προσφέρει νέες προοπτικές στα οικονομικά σου και το γεγονός αυτό ηρεμεί και την ψυχολογία σου! Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5 σε αποσυντονίζει μέσα από ειδήσεις που θα λάβεις, όμως καλείσαι αυτή την περίοδο να σκεφτείς σοβαρά και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία σου! Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5, προσφέρει ευκαιρίες συζητήσεων, επαφών, συμφωνιών που θα δώσουν μία νέα προοπτική. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, ευνοεί την αισθηματική σου ζωή και προσφέρει πολλές νέες προοπτικές για νέες γνωριμίες που θα μπορούν να έχουν μία σταθερότητα στο χρόνο. Ο Άρης στον Καρκίνο σε όλη την διάρκεια του μήνα σε ταλαιπωρεί για θέματα που αφορούν την καριέρα, τους στόχους, το μέλλον και τις προοπτικές σου όπου αυτό το μήνα δίνεις έναν μεγάλο αγώνα για να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάιος είναι ένας μήνας που σου δίνει την δυναμική να βάλεις νέες βάσεις για την πορεία των σχεσεών σου, δεν θα λείψουν όμως και οι ανασφάλειες αναφορικά με τη πορεία που έχεις χαράξει. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου, σε ευνοεί ιδιαίτερα για να μπορέσεις να ξεκινήσεις μία νέα συντροφική σχέση ή μία νέα συνεργασία. Μπορείς τώρα μέσω της ένωσής σου με τους ανθρώπους να βάλεις μία πολυ καλή πορεία για το αύριο! Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5 σε προβληματίζει στα οικονομικά, όπου ατασθαλίες του παρελθόντος είναι πολύ πιθανό να έχουν τις επιπτώσεις στο παρόν σου! Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5 σε βοηθά να διευθετήσεις χρεωστικά υπόλοιπα αλλά και να κάνεις το πλάνο σου! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους από τις 9/5 διεγείρει τον ερωτικό πόθο και την ανάγκη σου να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις το πάθος σου! Ο Άρης στον Καρκίνο σου δίνει μία αισιόδοξη δυναμική σε όλη την πορεία του μήνα, για να κινηθείς προς νέες κατευθύνσεις κυνηγώντας λίγο παραπάνω το όραμά σου!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Μάιος είναι ένας μήνας εξέχουσας σημασίας για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου γιατί στην πορεία του πραγματοποιείται η πρώτη Έκλειψη του 2021, στο δικό σου ζώδιο! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου σε βοηθά να βάλεις σε ρυθμό και πάλι τη ζωή σου, να κάνεις βήματα που θα βοηθήσουν την προσωπική σου ευεξία, αλλά και να ρυθμίσεις υποθέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου! Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σου στις 26/5 σε πιέζει σημαντικά να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον, για την προοπτική και για τις σχέσεις σου! Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5 σε βοηθά να επικοινωνήσεις εποικοδομητικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να βρείτε από κοινού λύσεις.Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ευνοεί την συντροφική σου ζωή και σε φέρνει πιο κοντά σε μία σημαντική για σένα σχέση. Ο Άρης στον Καρκίνο κάνει τα οικονομικά σου ανάστατα αυτό το μήνα, δεν θα λείψουν τα έκτακτα έξοδα.


ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ

Ο Μάιος είναι ένας εξαιρετικός μήνας, αρκεί να αποφασίσεις να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να αφοσιωθείς προς ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα κατεύθυνση. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου, φουντώνει τις επιθυμίες σου και φέρνει στη ζωή του την ευκαιρία για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα που θα σε συναρπάσει. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5 επιβαρύνει την ψυχολογία σου με ανησυχίες για τα επαγγελματικά ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες αποκαλύψεις που θα σε απογοητεύσουν. Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5 ευνοεί τις επαγγελματικές συζητήσεις, αλλά και τις συμφωνίες για νέα εργασιακά ξεκινήματα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους από τις 9/5 ευνοεί την βελτίωση ζητημάτων φυσικής κατάστασης και νιώθεις παραπάνω ευεξία. Ο Άρης στον Καρκίνο σε όλη την πορεία του μήνα, προκαλεί εντάσεις σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου, βάλε νερό στο κρασί σου και φρόντισε να μην παρεξηγείς το κάθε τι !


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετές αλλαγές θα κάνεις στη ζωή σου αυτό το Μάιο αγαπητέ μου Υδροχόε, άλλωστε ο Κρόνος από το ζώδιο σου και ο Ουρανός από τον Ταύρο σου επιβάλουν κάπως άναρχα να κινηθείς μπροστά προς νέες κατευθύνσεις. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου θα προσφέρει ευκαιρίες για όμορφες αλλαγές που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια την προσωπική ζωή. Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5 φέρνει σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε φιλίες και κοινωνικά περιβάλλοντα – πρόσεξε μην παρεξηγηθείς για μία ακόμα φορά-! Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5 σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και έτοιμο να εκφραστείς ή και να φλερτάρεις. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, ανανεώνει για τα καλά την ερωτική σου ζωή από τις 9/5.Ο Άρης στον Καρκίνο, εντείνει το στρες για θέματα εργασίας.


ΙΧΘΥΣ


Μήνας πολλών επαφών, ειδήσεων, αποφάσεων αλλά και αλλαγών καριέρας! Ο Μάιος σε προδιαθέτει για νέα ξεκινήματα και σε γεμίζει με ανυπομονησία φίλε μου Ιχθύ! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου, προσφέρει ευκαιρίες προτάσεων, ειδήσεων, επαφών και νέων ενάρξεων που θα σε συναρπάσουν! Η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5, σε πιέζει με επαγγελματικές εξελίξεις που προσωρινά απογοητεύουν ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Ο Ερμής στους Διδύμους σε ορθή φορά ως τις 30/5 σε βοηθά να κουβεντιάσεις με την οικογένεια και να βρείτε λύσεις στα φλέγοντα προβλήματα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, φέρνει βελτίωση στις αγαπημένες σου σχέσεις , αλλά και περισσότερη χαρά στο σπιτικό σου! Ο Άρης στον Καρκίνο ενεργοποιεί για τα καλά την ερωτική σου ζωή! Το πιο σημαντικό νέο του μήνα είναι ότι ο Δίας εισέρχεται στις 15/5 στο ζώδιο σου και από αυτή την θέση θα προσφέρει πολύ περισσότερη τύχη και ευκαιρίες επέκτασης.


Δημοσίευση σχολίου