BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

 


ΚΡΙΟΣ 

Ο Ιούνιος για σένα αγαπητέ Κριέ είναι ένας μήνας αναθεώρησης σκέψεων και αποφάσεων του παρελθόντος, όπου τώρα καλείσαι να δεις τι σε εξυπηρετεί για την πορεία και να κάνεις τελικές επιλογές. Με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 δείξε προσοχή σε συμφωνητικά, υπογραφές, συμφωνίες. Μην ξεχνάς ότι και ο Ερμής είναι ανάδρομος ως τις 22/6 επομένως πολλές παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργηθούν από εκεί που δεν το περιμένεις. Δείξε προσοχή στο μεταφορικό μέσο, στην οδήγηση και γενικότερα απόφυγε την βιασύνη στην καθημερινότητά σου! Ο έρωτας «καραδοκεί» με πάθος, από τις 11/6 που θα περάσει ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα θα είσαι ιδιαίτερα κατακτητικός. Προβληματισμοί για ζητήματα επαγγελματικά και οικονομικά είναι μέσα στις τάσεις του μήνα.


ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικός είναι ο Ιούνιος για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Ταύρε γιατί στην πορεία του κορυφώνεται για δεύτερη φορά μέσα στο 2021 το τετράγωνο του Κρόνου από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από τον Ταύρο όπου και σε επηρεάζει άμεσα. Η εποχή αυτή σου προστάζει να προχωρήσεις μπροστά, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν , προσαρμοσμένος σε νέα δεδομένα, έστω και αν αυτό σε τρομάζει! Ο Ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους αλλά και η Ηλιακή Έκλειψη στο ίδιο ζώδιο σου προξενούν ανασφάλεια τόσο οικονομική όσο και συναισθηματική! Ανακατατάξεις και εσωτερικές εντάσεις αναμένονται στο σπίτι, στην οικογένεια ιδιαίτερα από τις 11/6. Ένα καλό διάστημα ξεγνοιασιάς, εκφραστικότητας ή και όμορφων μετακινήσεων είναι η περίοδος από τις 2-27/6 όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ταύρου!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας σημαντικός μήνας ανοίγεται μπροστά σου φίλε μου Δίδυμε, στην πορεία του σχηματίζεται στις 10/6 η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου η οποία και σε ωθεί σε σημαντικές αλλαγές πορείας ζωής. Σχέσεις και συνεργασίες φαίνεται ότι σε βάζουν σε μία διαδικασία μεγάλων μεταρρυθμίσεων ενώ τα γεγονότα που τώρα θα πραγματοποιηθούν είναι φανερό ότι θα σε αποσυντονίσουν και θα σε αποδιοργανώσουν. Ο Ερμής (κυβερνήτης του ζωδίου σου) από το ζώδιο σου και ανάδρομος θα φέρει αρκετούς επικοινωνιακούς μπελάδες, καθυστερήσεις και αναποδιές που μπορεί να πάνε το χρόνο σου λίγο πίσω. Επιπροσθέτως είναι σημαντικό να προσέχεις στις μετακινήσεις σου, στις αποφάσεις σου, και σε κάθε μορφή επικοινωνίας σου! Τα οικονομικά είναι πιο πιεστικά ως τις 11 του μήνα, ωστόσο η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σε βοηθήσει ως τις 27 του μήνα να ενισχύσεις το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου! Ο Άρης από τις 11 του μήνα από το ζώδιο του Λέοντα σε παρακινεί για δικτύωση, μετακινήσεις αλλά και για δράση!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιούνιος ξεκινά με ένταση νευρικότητα και με σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου ιδιαίτερα κοντά στις 5/6 που σχηματίζεται η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα. Η νοσταλγία, οι τύψεις, οι ενοχές και οι σκέψεις αναφορικά με το παρελθόν σου είναι γεγονός ότι σε προβληματίζουν τόσο με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στους Διδύμους όσο και με τον Ερμή που κινείται φαινομενικά ανάδρομος ως τις 22/6 στο ζώδιο των Διδύμων. Σου δίνεται όμως η ευκαιρία φίλε μου Καρκίνε να κλείσεις κάποιους κύκλους και να ολοκληρώσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ο άσσος στο μανίκι σου είναι η Αφροδίτη που κινείται από τις 2-28 του μήνα στο δικό σου ζώδιο, όπου θα συμβάλει στην ανανέωση σου, στην βελτίωση της διάθεσή σου αλλά και στην σταδιακή άνθιση των αισθηματικών σου!


ΛΕΩΝ

Αρκετά δυναμικός κρίνεται ο Ιούνιος για το ζώδιο σου φίλε μου Λέοντα. Στην πορεία του αλλάζουν οι επιθυμίες, τα θέλω σου αλλά συμβαίνουν αρκετές εξελίξεις και στις φιλικές αλλά και αισθηματικές σου σχέσεις. Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο των Διδύμων σε κάνει αρκετά ανικανοποίητο επειδή βλέπεις ότι κάποιες επιθυμίες σου καθυστερούν να γίνουν πραγματικότητα. Επιπλέον, ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους σε φέρνει σε επαφή με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό. Αναθεωρείς επιθυμίες και προσδοκίες του χτες είτε μετανιώνεις και για λάθη! Το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού επηρεάζει εσένα που είσαι γεννημένος στο 2ο δεκάημερο φέρνοντας σημαντικές ρήξεις και αλλαγές σε σχέσεις και σε επαγγελματικά! Ο Άρης από τις 11 του μήνα κινείται στο δικό σου ζώδιο όπου και σε προτρέπει για δράση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Ο Ιούνιος ξεκινά ενώ εσύ είσαι κάτω από την επιρροή των Εκλείψεων, τόσο αυτής που προηγήθηκε στο ζώδιο του Τοξότη στις 26/5 όσο και της Ηλιακής Έκλειψης που θα ακολουθήσει στις 10/6 στο ζώδιο των Διδύμων. Βρίσκεσαι σε μία φάση ολοκληρωτικών αλλαγών πορείας και κατεύθυνσης στους στόχους, στην προσωπική ζωή αλλά και στα επαγγελματικά σου! Συμβαίνουν αλλαγές που σε αποδιοργανώνουν και σου προκαλούν άγχος ιδιαίτερα με την εργασία. Μετά τις 11 του μήνα οι συνθήκες είναι και πιο απαιτητικές στα επαγγελματικά και αναμένεται να πέσεις με τα μούτρα . Οι ευκαιρίες για καλοπέραση ωστόσο δεν θα λείψουν γιατί η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα τονώνει την κοινωνική σου ζωή ενώ και στα αισθηματικά κάνοντας ώριμες επιλογές μπορείς πραγματικά να νιώσεις την ζεστασιά της αγάπης!


ΖΥΓΟΣ

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που έχει αρκετές επικοινωνίες εσύ είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής και ανοιχτός σε κάθε τι νέο, δεν παύει όμως να υπάρχουν και παγίδες που σε πάνε πίσω. Με την Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους σε προβληματίζουν θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια, σχέδια, συμφωνίες. Με τον Ερμή ανάδρομο από τους Διδύμους πρέπει να αποφύγεις την δέσμευσή σου σε συμφωνητικά ή σε μεγάλα σχέδια που έχουν ρίσκο. Στις 5 Ιουνίου δείξε προσοχή στα επαγγελματικά σου και σε κάποιες προσωρινές κρίσεις που θα δημιουργηθούν ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου! Στα επαγγελματικά σου έχεις την ευκαιρία να προβάλεις την ικανότητα και τα ταλέντα σου και να δεχθείς στήριξη από άτομα που εκτιμούν την δουλειά σου! Στα αισθηματικά ο μήνας έχει τις προκλήσεις και τις δοκιμασίες του όμως η κοινωνική σου ζωή δεν θα σε αφήσει ούτε στιγμή να νιώσεις μοναξιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας πιεστικός, κουραστικός αλλά και μεταμορφωτικός μήνας ανοίγεται μπροστά σου φίλε μου Σκορπιέ! Στην πορεία του αναμένεται να σε προβληματίσουν τα οικονομικά σου και οι υποχρεώσεις που έχεις προς τρίτους. Κάτι θα αργήσει, θα ματαιωθεί ή θα αιφνιδιαστείς από την τροπή μίας οικονομικής σου υπόθεσης καθώς οδεύουμε προς την Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10/6. Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος είναι σημαντικό αυτό το μήνα να μην προβείς σε σημαντικές αγορές ή και σε αποφάσεις που αφορούν τα οικονομικά. Στα επαγγελματικά είσαι πολύ δραστήριος και ενεργός από τις 10/6 που ο Άρης περνά στο ζώδιο του Λέοντα. Οικογενειακές ευθύνες αλλά και ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις αναμένεται να προκαλέσουν απογοήτευση με το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού στα μέσα Ιουνίου! Κάποιες μικρές ευχάριστες αποδράσεις θα σε βοηθήσουν στην πορεία του μήνα να νιώσεις πιο όμορφα και γαλήνια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κατά την διάρκεια του Ιουνίου είναι φανερό ότι οι σχέσεις σου βρίσκονται σε μία περίοδο κρίσης και με την Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται στο ζώδιο των Διδύμων βρίσκεσαι σε μία φάση που κάνεις ολικά ξεκαθαρίσματα προκειμένου στην συνέχεια να μπεις σε μία νέα πορεία.Τα οικονομικά προβληματίζουν κυρίως ως τις 11 του μήνα, στην συνέχεια θα μπορείς να ελιχθείς και να βρεις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν. Μετακινήσεις, γνωριμίες, επαφές, νέες εμπειρίες και πολύ περισσότερη δράση έχεις από τις 11 του μήνα που ο Άρης περνά στο ζώδιο του Λέοντα. Επαφές με άτομα του παρελθόντος είναι μέσα στις τάσεις τις περιόδου αφού ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος ως τις 22 Ιουνίου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό τον Ιούνιο φίλε μου Αιγόκερε είσαι σε ένα συνεχές άγχος για θέματα που αφορούν την εργασία σου λόγω ανακατατάξεων που γίνονται σε αυτό τον τομέα. Κάποιες αναβολές, καθυστερήσεις και μπερδέματα στα επαγγελματικά θα πρέπει να τα χειριστείς με υπομονή αλλά και με πολύ οργανωτικότητα. Η Αισθηματική σου ζωή είναι έντονη, παθιασμένη και δραστήρια ενώ μέχρι τις 27 του μήνα θα λάβεις μία πολύ μεγάλη αισθηματική ικανοποίηση. Στα οικονομικά σου ο μήνας είναι πιεστικός και περιοριστικός μεγαλύτερη προσοχή στα έξοδά σου από τις 11 του μήνα που ο Άρης θα πορεύεται στο ζώδιο του Λέοντα. Στο 24 του μήνα η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο σου σε κάνει ιδιαίτερα παρορμητικό και νευρικό, μέσα από εντάσεις όμως θα δοθούν και κάποιες λύσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ιούνιος είναι μήνας αναμορφωτικός σε πολλούς τομείς της ζωής σου, στην πορεία το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού σου δηλώνει ότι μπαίνεις στην αρχή μίας νέας εποχής, όπου οι ευθύνες σου πολλαπλασιάζονται και ότι είναι απαραίτητο με ωριμότητα να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές για την πορεία σου, οι πιέσεις δεν λείπουν. Με την Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο των Διδύμων παίρνεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία των αισθηματικών σου, ενώ η επαφή σου με άτομα του χτες, σε βάζουν σε δίλημμα για μία επανασύνδεση. Οι συνθήκες στην εργασία σου είναι φανερό ότι θα βελτιωθούν, ωστόσο από τις 11 του μήνα δεν θα λείπουν οι κόντρες με το περιβάλλον σου!

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας έντονος, όπου αλλάζουν οι σταθερές σου βάσεις, ή και τα συναισθήματά σου! Στη πορεία του ασχολείσαι πολύ περισσότερο με προσωπικά ζητήματα, το σπίτι, την οικογένεια, τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν στην δουλειά. Η αλήθεια είναι όμως ότι με την Ηλιακή έκλειψη στις 10 Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων, συγχύζεσαι είσαι σε ένταση και προκύπτουν και γεγονότα που σε βγάζουν από το ρυθμό σου. Αναποδιές στο χώρο του σπιτιού είναι μέσα στις τάσεις της εποχής λόγω ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους. Σε συναισθηματικό πλαίσιο είναι πολύ πιθανό να νιώθεις νοσταλγία για στιγμές , καταστάσεις, ανθρώπους του χτες. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο από τις 2-27 Ιουνίου αναμένεται να προσφέρει μία ευχάριστη νότα, ένα ευχάριστο ρυθμό στην καθημερινότητά σου και στα αισθηματικά σου! Χαρές αισθηματικής φύσεως ή και μέσα από τα παιδιά θα σου δώσουν ικανοποίηση.



Δημοσίευση σχολίου