BREAKING NEWS

ΑΣΕΠ: «Τρέχουν» 682 προσλήψεις στο Δημόσιο, όλες οι θέσεις εργασίας

 



540 Θέσεις εργασίας στον ΟΑΕΔ


Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω διαδικασία πρέπει να υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου www.gov.gr ακολουθώντας τη διαδρομή gov.gr -> Εργασία και Ασφάλιση-> Ανεργία-> Πρόσληψη εργασιακών συμβούλων στον ΟΑΕΔ ή απευθείας από το σύνδεσμο, αίτηση συμμετοχής έως και Δευτέρα την Τετάρτη 16-02-2022 και ώρα 23:59.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση.

Σε κάθε περίπτωση οι υποψήφιοι για την συμπλήρωση και υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης συμβουλεύονται το εγχειρίδιο με τις αναλυτικές οδηγίες της ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής του Ο.Α.Ε.Δ, για την οικεία Προκήρυξη ΣΟΧ1/2022 καθώς και τα αναφερόμενα σε αυτή Παραρτήματα.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο πλήρες κείμενο της ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ.


Προσλήψεις 5 ειδικοτήτων στον δήμο Αθηναίων

Προσλήψεις 12 ατόμων στον Δήμο Αθηναίων.

Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων μετά των συνημμένων δικαιολογητικών που μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι από Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 έως και Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022.

Οι αιτήσεις στέλνονται μονο ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΛΙΟΣΙΩΝ 22, Τ.Κ. 10438, ΑΘΗΝΑ απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου υπόψιν κ. Γιαννέλη (τηλ. επικοινωνίας: 210 5277450, 210 5277509, 210 5277480, 210 5277452, 210 5277553, 210 5277510, 210 5277514, 210 5277516, 210 5277520).

Περισσότερα εδώ

Προσλήψεις στην Περιφέρεια Πρέβεζας

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα ατόμων (10) για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του Δήμου Πάργας, που εδρεύει στο Καναλλάκι.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Πάργας – Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας - Πανδοσίας 3, 48062, Καναλλάκι, υπόψιν κ. Κώτση Μιχαήλ (τηλ. επικοινωνίας: 2684360331).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 γνωστό ως GDPR, που ετέθη σε εφαρμογή τον Μάιο 2018, καθιερώνεται ενιαίο νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ.

Για το λόγο αυτό, η συμμετοχή των υποψηφίων στη διαδικασία πρόσληψης με την οικειοθελή υποβολή αίτησης με τα συνημμένα σε αυτή δικαιολογητικά προς τον Φορέα, συνεπάγεται τη συναίνεση του υποψηφίου για τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν, καθώς και για την ασφαλή διατήρησή τους σε αρχείο (φυσικό ή ψηφιακό) για συγκεκριμένο σκοπό και για όσο χρόνο απαιτείται, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι νόμιμες διαδικασίες πρόσληψης.

Οι φορείς οφείλουν να προστατεύουν τα προσωπικά στοιχεία των υποψηφίων από τυχόν υποκλοπή προκειμένου να επιτυγχάνεται η ασφαλής επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Οι υποψήφιοι διατηρούν το δικαίωμα ανάκλησης της συναίνεσής τους ανά πάσα στιγμή και κατόπιν υποβολής σχετικής αίτησης προς το Φορέα. Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσης της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην Ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ.

Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος θα 19 χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα και στον δικτυακό τόπο του Δήμου Πάργας (www.dimospargas.gr), εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία ή μη εργάσιμη), τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:

α) Στο δικτυακό τόπο του Δήμου Πάργας (www.dimospargas.gr),

β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες  Έντυπα – Διαδικασίες  Διαγωνισμών Φορέων  Ορ. Χρόνου ΣΟΧ γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι  Ανεξάρτητες και άλλες αρχές  ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες  Έντυπα – Διαδικασίες  Διαγωνισμών Φορέων  Ορ. Χρόνου ΣΟΧ

Προσλήψεις 5 ειδικοτήτων στη ΔΕΗ

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού έντεκα (11) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Υδροηλεκτρικών Σταθμών του Συγκροτήματος Αράχθου που εδρεύει στο Πουρνάρι του Νομού Άρτας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ Δ.Ε.Η. Α.Ε. ΣΟΧ – ΛΙΓ/ΧΕΙΑ, ΑΗΣ/ΥΗΣ,ΑΣΠ/ΤΣΠ και να την υποβάλουν, αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον εξουσιοδοτημένο υπάλληλο του Κλάδου Συγκροτήματος Αράχθου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση d.filios@dei.gr και κατ΄ εξαίρεση, μόνο ως ύστατη επιλογή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στις ακόλουθες διευθύνσεις: α) ΔΕΗ Α.Ε. / ΔΕΘΥΠ / ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΡΑΧΘΟΥ / ΥΗΣ Πουρναρίου Τ.Κ. 47100 – Άρτα, υπόψη κου Δημητρίου Φίλιου (τηλ. επικοινωνίας:2656022266) για τις θέσεις με τους κωδικούς 201 έως 205 και β) ΔΕΗ Α.Ε. / ΔΕΘΥΠ / ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΡΑΧΘΟΥ / ΥΗΣ Πηγών Αώου Τ.Κ. 44200 – Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων, υπόψη κου Δημητρίου Φίλιου (τηλ. επικοινωνίας:2656022266) για τις θέσεις με τους κωδικούς 206 έως 210.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία αποστολής του ηλεκτρονικού μηνύματος και στην κατ’ εξαίρεση ταχυδρομική συστημένη αποστολή, με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής. Τόσο το ηλεκτρονικό μήνυμα όσο και ο φάκελος αποστολής μετά την αποσφράγισή του, επισυνάπτονται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Κατ’ εξαίρεση, σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ. Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.

Σε περίπτωση που λόγω των τρεχουσών συνθηκών, δεν καθίσταται δυνατή η αναζήτηση των απαιτουμένων σύμφωνα με την Ανακοίνωση δικαιολογητικών, είτε ηλεκτρονικά είτε με άλλο τρόπο, ο υποψήφιος προκειμένου να συμμετάσχει στη διαδικασία επιλογής, δύναται να υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986, στην οποία θα δηλώνει ότι υφίσταται αντικειμενική αδυναμία προσκόμισης των απαιτούμενων δικαιολογητικών και ότι εφόσον προκύψει προσληπτέος, θα προσκομίσει αυτά σε χρόνο μεταγενέστερο και πάντως άμεσα πριν την υπογραφή της σύμβασης εργασίας.

Στην υπόψη υπεύθυνη δήλωση ο υποψήφιος θα αναγράφει ποια συγκεκριμένα δικαιολογητικά δεν δύναται να προσκομίσει.

Εξαίρεση αποτελεί η επαγγελματική άδεια και ο βασικός τίτλων σπουδών, τα οποία ζητούνται ως απαιτούμενα στην Ανακοίνωση και πρέπει υποχρεωτικά να υποβληθούν από τον υποψήφιο προκειμένου να προσληφθεί.

Η ως άνω αντικειμενική αδυναμία προσκόμισης εμπροθέσμως των απαιτούμενων δικαιολογητικών, σε καμία περίπτωση δεν αίρει ότι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, πιστοποιητικά και ιδιότητες θα πρέπει να είναι σε ισχύ και συμβατά με τους όρους της Ανακοίνωσης και της κείμενης νομοθεσίας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας στις εφημερίδες ή στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης ή της ανάρτησής της στα καταστήματα της υπηρεσίας μας ή στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στις ανωτέρω διευθύνσεις β) στο διαδικτυακό τόπο της Δ.Ε.Η Α.Ε. (www.dei.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Απασχόληση → Θέσεις Εργασίας – Έκτακτο προσωπικό.

Θέσεις εργασίας στον δήμο Ρόδου

Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών με την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου της Δημοτικής Επιχείρησης Συγκοινωνιών ΡΟΔΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ «ΡΟΔΑ», Αγ. Ιωάννη 54, Τ.Κ. 85100, ΡΟΔΟΣ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψη κυρίας Μπλούτη Αστερίας (εσωτ.203) ή κυρίου Καραμανώλη Φώτη (εσωτ.202) (τηλ. επικοινωνίας: 2241036370 -2241022259), εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα και στον δικτυακό τόπο του φορέα (www.desroda.gr), καθώς και στο κατάστημα του Δήμου Ρόδου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.

Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 09-02-2022 έως και 18-02- 2022.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:

α) στον δικτυακό τόπο της υπηρεσίας μας, (www.desroda.gr)

β) στον δικτυακό του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες → Έντυπα – Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων → Ορ. Χρόνου ΣΟΧ, β) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι → Ανεξάρτητες και άλλες αρχές → ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες → Έντυπα – Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων → Ορ. Χρόνου ΣΟΧ. Αναπόσπαστο τμήμα της εν λόγω ανακοίνωσης αποτελεί και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) με σήμανση έκδοσης «10-6-2021», που περιλαμβάνει επισημάνσεις για τα προσόντα, τα βαθμολογούμενα κριτήρια, τα δικαιολογητικά και την κατάταξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Παράρτημα αυτό και μέσω του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) μέσω της ίδιας διαδρομής που ακολουθείται για την αναζήτηση του εντύπου της αίτησης Πολίτες → Έντυπα – Διαδικασίες → Διαγωνισμών Φορέων → Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

15 Εργάτες με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη 15 ΥΕ Εργατών (Συνοδών Απορριμματοφόρων) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 08/02/2022-17/02/2022

37 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στον ΕΛΓΟ "ΔΗΜΗΤΡΑ"

Ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός "ΔΗΜΗΤΡΑ" ανακοινώνει την πρόσληψη 37 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

15 άτομα Τακτικού Προσωπικού στην Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού προκηρύσσει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας δεκαπέντε (15) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 08/02/2022-22/02/2022

10 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Πάργας

Ο Δήμος Πάργας ανακοινώνει την πρόσληψη 10 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έως Τεταρτη 23/2.

32 άτομα με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου στην Κοινωνική Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση “Κ.Α.Π.ΠΑ.” Δήμου Γλυφάδας

Η Κοινωνική Αθλητική & Πολιτιστική Παρέμβαση “Κ.Α.Π.ΠΑ.” Δήμου Γλυφάδας ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης έργου με 32 άτομα διάρκειας 12 μηνών.

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων έως Τεταρτη 23/2.

4 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Λαμιέων

Ο Δήμος Λαμιέων ανακοινώνει την πρόσληψη 4 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, έως τη λήξη του σχολικού έτους με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης.

Αιτήσεις έως Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου.

dikaiologitika.gr



Δημοσίευση σχολίου