BREAKING NEWS

Champions League: Ο Μπενζεμά «κατάπιε» την Παρί και έστειλε τη Ρεάλ στους «8»

 



Μπορεί να φοράνε τη φανέλα της παίκτες όπως ο Μέσι, ο Νεϊμάρ και ο Μπαπε αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει πολλά... ψωμιά ακόμα για να ανέβει επίπεδο στο Champions League και αυτό είναι ένα σκληρό μάθημα που της το έδωσε απόψε ο μυθικός Καρίμ Μπενζεμά ο οποίος φορώντας τη βαριά φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης «καθάρισε» τους Παριζιάνους με χατ – τρικ!



Ο Μπαπέ έκανε το 0-1 στη Μαδρίτη και όλα έδειχναν να έχουν κριθεί αφού και το πρώτο ματς το είχε πάρει η Παρί. Η Ρεάλ, όμως, δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και με τον εκπληκτικό Μπενζεμά να βάζει τρία γκολ σε 17 λεπτά, νίκησε με 3-1 και πήρε τρομερή πρόκριση! Πλασέ από κοντά στο 61′ μετά το μεγάλο λάθος του Ντοναρούμα για το 1-1, εκτέλεση στο 76′ μετά τη μαγική ασίστ του παικταρά Μόντριτς για το 2-1, τελείωμα με το εξωτερικό στο 78′ μετά το λάθος του Μαρκίνιος για το 3-1 και... «αντίο ζωή» για την Παρί η οποία έμεινε με την ελπίδα για μια ακόμα χρονιά.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά - Καρβαχάλ (66’ Λούκας Βάθκεθ), Έντερ Μιλιτάο, Αλάμπα, Νάτσο - Μόντριτς, Κρόος (57’ Καμαβινγκά), Βαλβέρδε - Ασένσιο (57’ Ροντρίγκο), Μπενζεμά, Βινίσιους Ζούνιορ.


Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίσιο Ποτσετίνο): Ντοναρούμα - Χακίμι (88’ Ντράξλερ), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Νούνο Μέντες - Παρέδες (70’ Γκέιγ), Ντανίλο Περέιρα (80’ Ντι Μαρία), Βεράτι - Μέσι, Μπαπέ, Νεϊμάρ.


Την ίδια ώρα το εισιτήριο για τους «8» του Champions League πήρε και η Μάντσεστερ Σίτι, απέναντι στη Σπόρτινγκ. Το ματς στην Αγγλία ήταν τυπική διαδικασία μετά το επιβλητικό 0-5 στην Πορτογαλία. Το 0-0 ανάμεσα στις δυο ομάδες ήρθε, μάλλον, φυσιολογικά αφού ειδικά η Σίτι έδειχνε να κάνει αγγαρεία.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον (73΄Κάρσον), Ράιλι, Στόουνς, Λαπόρτ (84΄Εμπέτε), Ζιντσένκο, Γκουντογκάν, Φερναντίνιο, Μπερνάντο Σίλβα (46΄Μαχρέζ), Φόντεν (46΄ΜακΆτι), Στέρλινγκ, Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Ρούμπεν Αμορίμ): Αντάν, Ινάτσιο, Κόατες, Νέτο (89΄Φιντάλ), Πόρο (78΄Εσγκάιο), Ρέις, Τάμπατα, Ουγκάρτε, Σλιμανί (89΄Ριμπέιρο), Σαράμπια (58΄Έντουαρντς), Παουλίνιο (78΄Σάντος).


Δημοσίευση σχολίου