BREAKING NEWS

Επιβλήθηκε τιμωρία 10μηνου αποκλεισμού στον Σάντρο Τονάλι

 




Δέκα μήνες αποκλεισμός από τους αγώνες και άλλους οκτώ σε εναλλακτικές ποινές, στο πλαίσιο πλάνου θεραπείας κατά του τζόγου, και διαθεσιμότητα για 16 συναντήσεις που διοργανώνει η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIGC) επιβλήθηκε στον Ιταλό μέσο Σάντρο Τονάλι για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού που έχει συγκλονίσει το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της FIGC Γκαμπριέλε Γκραβίνα ανακοίνωσε τη συμφωνία μεταξύ της ομοσπονδιακής εισαγγελίας και του Ιταλού διεθνή μέσου της Νιούκαστλ Σάντρο Τονάλι για συμμετοχή σε παράνομο στοιχηματισμό. Τώρα, η συμφωνία πρέπει να εγκριθεί από τη γενική εισαγγελία αθλητισμού στην CONI πριν περάσει στην UEFA για τη διεθνή επέκταση της ποινής.

Ο Τονάλι θα χάσει ολόκληρη τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένης της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, εφόσον προκριθεί η Ιταλία.

«Πρέπει να επιλέξουμε αν θα σκεφτούμε μόνο την τιμωρία ή την αντιμετώπιση ορισμένων σημαντικών κοινωνικών πτυχών», είπε ο Γκραβίνα, ενώ στη συνέχεια, επέκρινε «τις άδικες επιθέσεις στο ποδόσφαιρο».


Δημοσίευση σχολίου