BREAKING NEWS

Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό έναντι του Ηρακλή 2-0







Με 2-0 "καθάρισε" ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Το αποτέλεσμα ήταν φανερό από το 1ο κιόλας ημίχρονο όπου και σημείωθηκαν και τα δύο γκολ με τον Ντουρμάζ να σκοράρει στο 12' ένα γκολ που στοίχισε για τον Ηρακλή, καθώς ήταν καθαρό λάθος του τερματοφύλακα Περνίς, ενώ το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 44' με τον Φορτούνη να βγάζει σέντρα και τον Ιντέγε να διπλασιάζει με κεφαλιά.

Οι χαμένες ευκαιρίες δεν έλειψαν, στο 57' ο Φουρτούνης δεν μπόρεσε να κάνει το 3-0 αλλά και στο 74' ο Μοντέιρο αστόχησε σε μια πολύ καλή ευκαιρία, χωρίς να είναι μαρκαρισμένος. 

Ο Ολυμπιακός έφτασε στις 12 νίκες σε εκτός έδρας παιχνίδια από τα 14 που έχουν διεξαχθεί.

Δεν έλειψαν και κάποια μικροεπεισόδια στις κερκίδες καθώς από το πουθενά πήραν κάποια καθίσματα φωτιά η οποία σβήστηκε με την παρέμβαση της πυροσβεστικής.

Μετά την λήξη του αγώνα οι ερυθρόλευκοι μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο, ώστε να προλάβουν να φύγουν πριν την απεργία που αναμένετε να ξεκινήσει.

Δημοσίευση σχολίου