Αρνήθηκε να ανατιναχθεί με τη θέληση του ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ στη διάρκεια των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι ανέφερε ο αδελφός του, Μοχάμεντ Αμπντεσλάμ, στο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV.
«Αν ήθελα, θα υπήρχαν περισσότερα θύματα. Ευτυχώς, δεν έφθασα μέχρι τέλους», φέρεται να τόνισε ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ στον αδελφό του, ο οποίος τον επισκέφθηκε την Παρασκευή για μια ώρα στη φυλακή της πόλης Μπριζ στο βορειοδυτικό Βέλγιο.
Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ φέρεται να έχει αρνηθεί οποιαδήποτε συμμετοχή στις επιθέσεις της 22ας Μαρτίου στις Βρυξέλλες.
Σύμφωνα με τον Μοχάμεντ Αμπντεσλάμ, ο αδελφός του, ο οποίος συνελήφθη στις 18 Μαρτίου στις Βρυξέλλες και πρόκειται να εκδοθεί στη Γαλλία, «θέλει να συνεργαστεί.
Δημοσίευση σχολίου