BREAKING NEWS

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη της πρώην Μις Βοσνία






Διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ εκδόθηκε σε βάρος μιας πρώην «βασίλισσας» της ομορφιάς στη Βοσνία, καθώς διαφεύγει της σύλληψης παρά την καταδίκη της για εμπλοκή σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η πρώην Μις Βοσνία Σλομποντάνκα Τόσιτς, 30 ετών, κρίθηκε ένοχη τον Ιούλιο καθώς φέρεται να χρησιμοποιήθηκε ως «δόλωμα» το 2006 από το μέλος της βοσνιακής μαφίας, Ντάρκο Ελέζ, που είχε σκοπό να σκοτώσει έναν αντίπαλό του, τον Ντζόρτζιε Ζντράλε, ο οποίος ήταν ερωτευμένος με την «εστεμμένη».

Εφετείο στο Σαράγεβο ενέκρινε την πρωτόδικη απόφαση που προέβλεπε ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών. Έχοντας τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό, η πρώην Μις Βοσνία δεν εμφανίστηκε ποτέ ενώπιον των αρχών προκειμένου να εκτίσει την ποινή της. Συνεπώς, έπειτα από αίτημα του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βοσνίας Ερζεγοβίνης εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ σε βάρος της.

Σύμφωνα με την εισαγγελία, τον Απρίλιο του 2006 ο Ντζόρτζιε Ζντράλε είχε πάει σε ραντεβού που του είχε κλείσει η Σλομποντάνκα Τόσιτς, η οποία εκείνη την εποχή είχε κερδίσει τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας της Βοσνίας. Η Τόσιτς, κατά τις δικαστικές αρχές, ενεργούσε για λογαριασμό του Ντάρκο Ελέζ.

«Δεδομένου ότι ο Ντζόρτζιε Ζντράλε ήταν ερωτευμένος με εκείνη, είχαν συμφωνήσει ότι θα την πήγαινε στο σπίτι μιας φίλης υπό το πρόσχημα ότι έψαχνε κάποια εγχειρίδια για τις σπουδές της, γνωρίζοντας παράλληλα ότι θα στηνόταν ενέδρα από άνδρες που είχαν πρόθεση να τον σκοτώσουν», σύμφωνα με την ετυμηγορία. Οι δράστες πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον Ζντράλε στην πλάτη και το μπράτσο, όμως εκείνος κατάφερε να διαφύγει.

Οι δύο άνδρες είναι σήμερα στην φυλακή. Ο Ελέζ βρίσκεται στη Σερβία και ο Ζντράλε στην Βοσνία, για τη δολοφονία ενός πρώην αξιωματικού της αστυνομίας.



Πηγή

Δημοσίευση σχολίου