BREAKING NEWS

Άκης Τσοχατζόπουλος: Απορίπτετε για τρίτη φορά; Μπράβο σας!



Επικαλούμενος λόγους υγείας και κίνδυνο τoν οποίo διατρέχει εντός του σωφρονιστικού καταστήματος Kορυδαλλού, ζήτησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος την αναστολή, εκτέλεσης της ποινής των 20 ετών κάθειρξης, που του έχει επιβληθεί. 

Το πενταμελές εφετείο κακουργημάτων, απέρριψε την αίτηση και στο άκουσμα της απόρριψης, ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος αντέδρασε, λέγοντας: " Απορρίπτεται για τρίτη φορά; Μπράβο σας!" 

Δεν έλειψαν όμως και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην έναρξη της διαδικασίας ανάμεσα στον πρώην υπουργό και τη συνήγορο πολιτικής αγωγής Ουρανία Μενδρινού. 

Η δικηγόρος ζήτησε προστασία από το δικαστήριο για τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής. 

Η συνήγορος της πολιτικής αγωγής είπε: 

" Μετά το τέλος της προηγούμενης συνεδρίασης, ο κ. Τσοχατζόπουλος και η σύζυγός του, μας επιτέθηκαν. Υπήρξε άμεσος κίνδυνος εμπλοκής με τον συνήγορο της πολιτικής αγωγής. Οι αστυνομικοί φρουροί του κυρίου Τσοχατζόπουλου, παρακολουθούσαν και κανένας δεν παρενέβη. 
Δεν είναι δυνατόν να φεύγει ένας κρατούμενος χωρίς χειροπέδες εκτός δικαστηρίου! Κινδυνεύει, η σωματική μας ακεραιότητα". 

Άκης Τσοχατζόπουλος:

" Αμέσως, θα σας κάνω μήνυση! Ντροπή σας να λέτε τόσα ψέματα στο δικαστήριο! Να εγκαταλείψετε τη θέση της πολιτικής αγωγής αμέσως! ". 

Πρόεδρος: 

" Το δικαστήριο είναι αρμόδιο για όσα γίνονται εντός της αίθουσας. Εφόσον κάτι γίνεται εκτός, θα πρέπει να απευθυνθείτε στον αρμόδιο εισαγγελέα". 

Στο δικαστήριο κλήθηκε να απολογηθεί η λογίστρια του πρώην υπουργού, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, η οποία συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. 

Σειρά για να απολογηθεί, έχει ο ξάδερφος του πρώην υπουργού Νίκος Ζήγρας.

Δημοσίευση σχολίου