BREAKING NEWS

Δωρεάν εξετάσεις αγγειακών νοσημάτων στο ΑΧΕΠΑ



Για τρίτη συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, από τις 16:30-20:00 στο αμφιθέατρο και στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό με θέμα " Αγγειακά εγκεφαλικά νοσήματα διάγνωση-πρόβλεψη και αντιμετώπιση", καθώς επίσης θα υπάρχουν και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τις αγγειακές παθήσεις. 

Οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις είναι μία πρωτοβουλία του χειρουργικού τμήματος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, με αφορμή την επιστημονική εκδήλωση " Αγγειακές ημέρες ΑΧΕΠΑ 2016 " .

Θα περιλαμβάνουν την εκτίμηση της επικινδυνότητας των παθήσεων και της προκαλούμενης αιμοδυναμικής διαταραχής, με την βοήθεια ντόπλερ, τρίπλεξ,  προκειμένου να καθοριστεί η ορθή αντιμετώπισή τους. 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να τηλεφωνήσουν στο 210 36 45 629 από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, από τις 9:30 το πρωί έως τις 17:30 το απόγευμα ή μπορούν να στείλουν τη δήλωση συμμετοχής που υπάρχει στην ιστοσελίδα www.aggeiakesimeresahepa.gr . Εναλλακτικά, μπορούν να στείλουν στο φαξ 210 36 44 441 ή στο το email info@apr.com.gr . 

Η ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό και η καθώς επίσης και οι δωρεάν εξετάσεις τελούνται υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης.

Δημοσίευση σχολίου