BREAKING NEWS

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Ζωγράφου



Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αυτή τη φορά για τον αγώνα του " Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Ζωγράφου ", θα πραγματοποιηθούν την κυριακή από τις 10:30 έως τις 12:00. 

Θα υπάρξει σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης στάθμευσης οχημάτων, στις εξής λεωφόρους και οδούς της περιοχής του δήμου ζωγράφου:

 Λ. Στρ. Παπάγου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ούλωφ Πάλμε και Γρ. Κουσίδη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο

Γ. Παπανδρέου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ούλωφ Πάλμε και Καββαθά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Ούλωφ Πάλμε, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Στρ. Παπάγου και της οδού Ευφρονίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο

Για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων καθώς και κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να μην κυκλοφορήσουν και να μην σταθμεύσουν για τη συγκεκριμένη ώρα στις λεωφόρους και στις οδούς που προαναφέρθηκαν, καθώς επίσης και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Δημοσίευση σχολίου