BREAKING NEWS

Έφυγε από την ζωή ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος



Λίγο μετά τις 23:00 εξέπνευσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος. 

Εισήχθη στο νοσοκομείο την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου, με πυρετό και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια. 
Διαπιστώθηκε ύστερα από σειρά εξετάσεων, ότι έπασχε από αμφοτερόπλευρη πνευμονία εξ εισροφησεως. 
Η υγεία του Κωστή Στεφανόπουλου ήταν ήδη επιβαρυμένη και παρά την εντατική θεραπευτική αγωγή, ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε στην θεραπεία, παρουσιάζοντας έτσι ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων.
Εξέπνευσε στις 23:18 σε ηλικία 90 ετών.

Η απώλεια, είναι μεγάλη καθώς υπήρξε από τους δημοφιλέστερους προέδρους της Δημοκρατίας. 
Στις κοινωνικές σελίδες δικτύωσης, δε σταματάνε τα μηνύματα Ελλήνων που λένε το τελευταίο αντίο στον Κωστή Στεφανόπουλο, που με το ήθος και την αξιοπρέπειά του, κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση των φίλων, αλλά και των αντιπάλων όπως αναφέρουν, τα μηνύματα ανθρώπων που αγάπησαν τον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως: "ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος, υπήρξε ένας ακέραιος πολιτικός και άνθρωπος θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του". 

Ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε πως: "Ο Κωστής Στεφανόπουλος, άφησε ανεξίτηλο το πέρασμά του στη δημόσια ζωή της πατρίδας μας. Διακρίθηκε ως δικηγόρος και ξεχώρισε ως βουλευτής, με τη μοναδική ρητορική του δεινότητα διετέλεσε πετυχημένος υπουργός και αποτέλεσε για χρόνια κορυφαίο στέλεχος της παράταξής μας... Ο Κωστής Στεφανόπουλος, αφήνει πίσω του ένα πρότυπο εντιμότητας, ήθους και ακεραιότητας. Ένα υπόδειγμα πολιτικού, που με τη διαδρομή του κέρδισε την εκτίμηση και αναγνώριση φίλων και αντιπάλων στους οικείους του εκφράζω την ειλικρινή μου συλλυπητήρια".

Δημοσίευση σχολίου