BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΛΙΟΥ

ΖΩΔΙΑ ΙΟΥΝΙΟΥ


ΚΡΙΟΣ

Από τις 6 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στον Λέοντα μέχρι τις 25 οι συνθήκες θα σε κάνουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου που θα είναι καθοριστικές ώστε να μπορέσεις να κινηθείς με τον πολύ ωραίο τρόπο τον δικό σου. Στις 9 που γίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα αρχίσεις να κινείσαι με τον κυριαρχικό και δυναμικό τρόπο τον δικό σου και ότι θέλεις θα το κερδίζεις με ευκολία. Στις 23 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Λέοντα εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα έρθουν για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που την προηγούμενη περίοδο δεν μπορούσες. Θα αναθεωρήσεις αποφάσεις που είχες πάρει που μπορεί να ήταν και λάθος. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου δοθούν ευκαιρίες να τακτοποιήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε άγχωναν μέχρι τώρα αλλά δεν μπορούσες να κάνεις κάτι να τις αλλάξεις γιατί θα τα έκανες χειρότερα τα πράγματα.


Ταύρος 


Από τις 6 που ο Ερμής θα μπει στον Λέοντα θα θέλεις να είσαι κοντά σε αγαπημένα και φιλικά σου πρόσωπα και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Το έχεις αρκετή ανάγκη γιατί την τελευταία περίοδο είχες κλειστεί αρκετά στον εαυτό σου. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι στα ύψη της και επιτέλους θα θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα στην ζωή σου που δεν σου αρέσουν. Με τον Άρη που στις 21 θα μπει στον Λέοντα σε επηρεάζει θετικά θα κάνεις την αυτογνωσία σου και θα θέλεις να αλλάξεις πολλές καταστάσεις γύρω σου. Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από άλλη οπτική γωνία πάντα για το καλό του εαυτού σου. Μέχρι το τέλος του μήνα όλα αυτά που θα σχεδιάσεις θα τα πετύχεις με τον καλύτερο τρόπο.

Δίδυμος


Από τις αρχές του μήνα θα θέλεις να τελειώνεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα και σε προβληματίζουν ακόμη. Από τις 5(που θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου) πολλές καταστάσεις θα έχουν στρώσει και θα μπορείς να ξαναβρείς τους παλιούς ρυθμούς σου ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Από τις 26 που ο Ερμής θα μπει στην Παρθένο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές και θα σε κάνει να μπεις σε σκέψεις για το πώς γίνονται μερικά πράγματα και θα θέλεις να αλλάξεις όλες τις καταστάσεις που μπορεί να σταματούν την πορεία σου. Θα έχεις πολύ δυναμικότητα και θα επικοινωνείς με το περιβάλλον σου με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Καρκίνος 


Από τις αρχές του μήνα θα θέλεις να τελειώνεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα και σε προβληματίζουν ακόμη. Κάποια γεγονότα που θα γίνουν θα σε κάνουν να μπεις σε σκέψεις για το πώς γίνονται μερικά πράγματα και θα θέλεις να αλλάξεις όλες τις καταστάσεις που μπορεί να σταματούν την πορεία σου. Από τις 9 (με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω) πολλές καταστάσεις θα έχουν στρώσει και θα μπορείς να ξαναβρείς τους παλιούς ρυθμούς σου ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Θα έχεις πολύ δυναμικότητα και θα επικοινωνείς με το περιβάλλον σου με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Λέων


Μην ξεκινήσεις με ανησυχία με το καλημέρα του μήνα ότι δεν μου πάνε καλά τα πράγματα και τι ατυχία είναι αυτή και τι να κάνω. Γιατί από τις 6 που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σου θα θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στην ζωή σου που δεν σου αρέσουν. Θα έχεις ατελείωτες συζητήσεις θα θέλεις να λύσεις υποθέσεις που σε προβληματίζουν και είναι ακόμη στάσιμες. Άλλωστε από τις 21 που ο Άρης θα μπει στο ζώδιο σου και στις 23 η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σε ευνοούν να έρθουν τέτοιες ευκαιρίες που θα αλλάξουν ριζικά την ζωή σου προς το καλύτερο. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να το κάνεις αυτό γιατί τελικά θα μπορέσεις να καταφέρεις πάρα πολλά. Κάτσε και σκέψου τι είναι αυτά που θα σου δώσουν χαρά και ευτυχία και να βάλεις πρόγραμμα για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου.

Παρθένος 


Από τις πρώτες μέρες του μήνα η επικοινωνία σου αλλά και τα σχέδια που έχουν καθυστερήσει τώρα θα αρχίσουν να υλοποιούνται στο σημείο που θέλεις εσύ. Μέρα με την μέρα θα δεις ότι πολλά πράγματα γύρω σου θα αλλάζουν προς το καλύτερο. Από τις 9 του μήνα που γίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θέματα που σε προβλημάτιζαν τώρα θα δεις ότι θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις ώστε να νιώσεις καλύτερα εσύ. Σχέδια που έχεις κάνει από παλιά θα αρχίσουν να υλοποιούνται από εκεί που δεν το περίμενες. Στις 26 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σου φρόντισε να κινηθείς όπως πρέπει για να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις κάνει όλα τα ξεκαθαρίσματα σου και θα μπορείς χωρίς ενοχλήσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου.

Ζυγός


Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ δυναμικότητα και θα έχεις μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία και κανένας δεν θα μπορεί να σου πει όχι σε ότι ζητήσεις. Θα έχεις πολύ καλές ιδέες και θα τις υλοποιείς και θα μπορείς πλέον να χαλαρώσεις και θα έχεις τόσο δυναμισμό και ενεργητικότητα που θα νομίζεις ότι θα μπορέσεις να σηκώσεις όλη την γη με τα χέρια σου. Από τις 9(που γίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω) θα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και θα έχεις καλή διάθεση τόσο πολύ που οι φίλοι δεν θα ξεκολλάνε από το σπίτι σου. Μέχρι τέλος του μήνα θέματα που καθυστερούσαν θα πάρουν την σειρά τους και θα μπορείς πια να κάνεις τα σχέδια σου που έχεις για το μέλλον.

Σκορπιός


Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα αρχίσουν να φαίνονται οι πρώτες ακτίνες επιτυχίας που θα έχεις στην ζωή σου. Από τις 6 που ο Ερμής θα μπει στον Λέοντα θα πάρει τέλος ότι σε άγχωνε και σε προβλημάτιζε γιατί τώρα αρχίζει μια καινούργια περίοδος που θα είναι αρκετά ευχάριστη. Θα έχεις αυτοπεποίθηση δυναμισμό και σιγουριά για το δρόμο που θέλεις να τραβήξεις από εδώ και πέρα. Ότι έχεις σκεφτεί να κάνεις μέχρι τώρα θα μπορείς να το πετύχεις με απόλυτη επιτυχία. Θα σου ανοίξουν καινούργιοι ορίζοντες με καινούργιες δραστηριότητες με τον Άρη που στις 21 θα μπει στον Λέοντα οι δημόσιες σχέσεις που έχεις κάνει μέχρι σήμερα θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Όπως κατάλαβες προβλέπεται ένας υπέροχος μήνας και μέχρι το τέλος του θα έχεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση από την εξέλιξη των καταστάσεων.

Τοξότης


Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα μιλήσεις με δικά σου άτομα για να μπορέσεις να τελειώνεις διάφορα θέματα που έχεις βαρεθεί πια και να τα σκέφτεσαι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής από τις 6 του μήνα θα μπει στον Λέοντα και ότι μπορεί να ήταν σε στασιμότητα θα μπει σε καλή σειρά. Στις 23 του μήνα που γίνεται η Νέα σελήνη στον Λέοντα θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά αν διώξεις την προσωπική ένταση που έχεις και βάλεις πολύ προγραμματισμό. Από τις 26 του μήνα που ο Ερμής θα μπει στην Παρθένο σε προειδοποιεί ότι πρέπει να το ρίξεις λίγο έξω και να χαλαρώσεις όσο πρέπει. Θα θέλεις να κάνεις πολλές αλλαγές για να νιώσεις εσύ καλά ψυχικά.

Αιγόκερως


Ο μήνας αυτός θα είναι γεμάτος εκπλήξεις και ευχάριστα γεγονότα που δεν θα πιστεύεις από τις εξελίξεις έτσι όπως θα έρθουν. Από τις αρχές του μήνα θα θέλεις να λύσεις πολλές υποθέσεις θα είσαι δίπλα στην οικογένεια σου γιατί τον τελευταίο καιρό σε έχουν πολύ ανάγκη. Έχουν κάποια προβλήματα που μόνο εσύ είσαι το κατάλληλο άτομο που θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις. Από τις 9 (που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο σου) θα έχεις περισσότερες ευθύνες στην καθημερινότητα σου αλλά θα βλέπεις τις διάφορες καταστάσεις γύρω σου με τελείως διαφορετικό τρόπο από ότι τις έβλεπες πριν. Μέχρι τέλος του μήνα θα δεις ότι θα έχεις βάλει πολλά θέματα στην σειρά τους και θα έχεις δίπλα σου άτομα που θα σε κάνουν να περνάς πολύ όμορφα.

Υδροχόος



Είσαι από τα ζώδια που έχουν καλή επικοινωνία με τον περίγυρό τους αλλά αυτό τον μήνα που ο Ερμής στις 6 θα μπει στον Λέοντα όλοι θα κρέμονται από τα χείλια σου. Θα έχεις τόσο καλές ιδέες που για άλλη μία φορά θα αποδεικνύεις ότι έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Οι υποχρεώσεις και το τρέξιμο δεν θα λείψουν. Σε καταστάσεις που δεν προχωρούσαν θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Στις 21(που ο Άρης θα μπει στον Λέοντα) θα θέλεις να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στην οικογένεια σου και να πάρεις αποφάσεις για το καλό όλων. Στις 23 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Λέοντα πριν πάρεις κάποιες αποφάσεις σκέψου πολύ καλά από πριν. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τόσες ευκαιρίες να φτιάξεις τα πάντα τέλεια και ιδανικά που δεν θα το πιστεύεις ούτε και εσύ.

 Ιχθύς


Και μετά από ένα τρικυμιώδη και καθόλου αδιάφορο προηγούμενο μήνα αυτός ο μήνας σου επιφυλάσσει πολλά καλά αλλά και απρόοπτα που πάλι θα λες ότι οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές. Η μυστική λέξη του μήνα για να πάνε όλα καλά είναι καλός προγραμματισμός. Προβλήματα οικογενειακά που μπορεί να είχες αυτό τον μήνα θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Στις 26 που ο Ερμής θα μπει στην Παρθένο η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ αυξημένη. Θα έχεις πολύ πάθος για ότι κάνεις που όλα γύρω σου θα σου φαίνονται τόσο λίγα που δεν θα σε χωράει ο τόπος. Μέχρι το τέλος του μήνα θα είσαι σε μια συνεχή κίνηση χωρίς να αφήνεις κανένα παραπονεμένο. Και πολλά θέματα που σε έκαναν και είχες απομακρυνθεί από πολύ κόσμο θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση.




Δημοσίευση σχολίου