BREAKING NEWS

ΖΩΔΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ





Κριός 




Στις 2 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα κυλήσει αρκετά αρμονικά για εσένα παρόλο που το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στην καταξίωση σου. Από τις 11 που θα είναι ο Ερμής στον Αιγόκερω θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και δεν θα αφήνεις τίποτε αν δεν το τελειώνεις. Κάποια οικογενειακά θέματα που μπορεί να προκύψουν να βάλεις όλη την διπλωματία σου και όλο το ταλέντο που έχεις για να ξαναφτιάξεις σχέσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει. Στις 17 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σκεφτείς μερικές καταστάσεις γιατί γίνονται έτσι και θα πάρεις ριζικές αποφάσεις για να κάνεις καλύτερη την καθημερινότητα σου και να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στο τέλος του μήνα σε βεβαιώνω ότι όλα θα είναι καλύτερα από ότι νομίζεις.




Ταύρος 




Αυτός ο μήνας θα είναι γεμάτος ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότων που θα σε κάνουν να αισθανθείς λίγο καλύτερα από την ανία που μπορεί να φέρνει η καθημερινότητα. Θα δεις πολλές καταστάσεις με περισσότερη δυναμικότητα και αισιοδοξία. Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα σε προτρέψει να έχεις πολλές επαφές και συναντήσεις για να διορθώσεις προβληματικές καταστάσεις που σε εκνεύριζαν μέχρι τώρα. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά και είναι σίγουρο ότι αυτά που θέλεις θα τα πετύχεις με πολύ μεγάλη ευκολία. Από τις 18 του μήνα(που θα μπει η Αφροδίτη στον Υδροχόο)θα είναι πιο γλυκιά η καθημερινότητα σου. Στις 31 του μήνα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα οι επαφές σου οι συναντήσεις και κάποια απρόσμενα γεγονότα θα έρχονται το ένα μετά το άλλο για αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.




Δίδυμος 




Από την 1 του μήνα που θα είναι ο Άρης στον Σκορπιό θα μπορέσεις να καταφέρεις όλα αυτά που την προηγούμενη περίοδο καθυστερούσαν. Θα σου ξεκαθαρίσει το κεφάλι από όλες αυτές τις σκοτούρες που μέχρι τώρα σε μπέρδευαν και δεν ήξερες πιο δρόμο πρέπει να τραβήξεις που θα ήταν ο καλύτερος για εσένα. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις αλλά μερικές φορές οι καταστάσεις έτσι όπως έρχονται σε κάνουν να αλλάζεις πορεία πλεύσης. Από τις 18(με την Αφροδίτη που θα μπει στον Υδροχόο)θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους και την προσωπική σου καταξίωση. Οι ημέρες σου θα είναι γεμάτες με συναντήσεις επαφές και συζητήσεις. Από τις 31(με την Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα)θα έχεις κάποιες ανατροπές αλλά να ξέρεις ότι τίποτε πλέον δεν θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο σου.




Καρκίνος 




Στις 2 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει και θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και ενεργητικότητα για να τακτοποιήσεις πολλές εκκρεμότητες. Από τις αρχές του μήνα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και θα αρχίζεις να βρίσκεις τον γλυκό και ήρεμο εαυτό σου. Η καθημερινότητα σου θα γίνει πιο χαλαρή και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα είναι μοναδικές για εσένα. Στις 17 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και γενικότερα να διώξεις πολλές καταστάσεις που μπορεί να σου χαλάνε την ψυχολογική σου κατάσταση. Στις 31(που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα) μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και γενικότερα να διώξεις πολλές καταστάσεις που μπορεί να σου χαλάνε την ψυχολογική σου κατάσταση.




Λέων 




ο πλανητικό σκηνικό θα είναι αρκετά καθοριστικό για τα θέματα που σε αφορούν αυτή την περίοδο στην ζωή σου. Στις 2 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα βγουν πολλές υποχρεώσεις. Η νευρικότητα δεν θα λείπει από την καθημερινότητα σου. Ακολούθησε την συμβουλή που θα σου δώσω ώστε να μπορέσεις να περάσεις όλο τον μήνα σου καλά και έτσι όπως τον θέλεις εσύ. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις αν έχεις νεύρα. Ότι θέλεις να πεις στους άλλους φρόντισε να είναι σε πολύ χαμηλούς τόνους. Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στις 31 στο ζώδιο σου θα σε κάνει να βλέπεις πολλές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και θα θέλεις να αλλάξεις τις συνθήκες που μέχρι τώρα σε φέρνουν πίσω σε πολλά θέματα ριζικά. Θα δώσεις πολλές λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν.







Παρθένος 




Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα θέλεις να λύσεις τις διάφορες υποθέσεις σου που καθυστερούν κατά την άποψη σου μέχρι τώρα. Στις 2 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο η κοινωνικότητα σου θα είναι αυξημένη. Ετοιμάσου για εξόδους για πολλές επαφές και για συναντήσεις που όλη μέρα θα μονοπωλούν την καθημερινότητα σου. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα αρχίσεις να βλέπεις πολλές καταστάσεις από άλλη σκοπιά και θα αλλάξεις απόψεις για βασικά θέματα της ζωής σου που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στις 31(που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα)θα δεις να παρουσιάζονται κάποια μικρά προβλήματα στις σχέσεις σου αλλά με αρκετή διαλλακτικότητα θα ξεπεράσεις οτιδήποτε παρουσιαστεί.




Ζυγός 




Στις 2 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις και θα αρχίσεις να υλοποιείς τους στόχους που έχεις στις υποθέσεις που ήταν προβληματικές μέχρι τώρα. Με τον Ερμή από τις 11 στον Αιγόκερω θα έχεις μεγάλες δόσεις ενεργητικότητας και δυναμικότητας για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για θέματα που μέχρι τώρα δεν έχουν βρει τις λύσεις τους. Ο προγραμματισμός, η καλή επικοινωνία και η εγρήγορση που θα έχεις θα σε βοηθήσουν για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις και να βάλεις πολλά πράγματα στην θέση τους. Το ξέρεις πολύ καλά ότι αν δεν βάλεις εσύ το χέρι σου σε μερικά πράγματα και δεν πεις την άποψη σου είναι σίγουρο ότι θα συνεχίζουν να είναι προβληματικά. Στο τέλος του μήνα η κοινωνικότητα σου θα είναι στα ύψη της και οι διασκεδάσεις οι δημόσιες σχέσεις και οι καινούργιες γνωριμίες θα δίνουν και θα παίρνουν.




Σκορπιός 




Από τις πρώτες μέρες του μήνα και ειδικότερα(από τις 2 που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο) θα δεις ότι πολλές καταστάσεις θα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους και θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Θα έχεις πολύ ενεργητικότητα και δυναμικότητα για να πάρεις αποφάσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν. Από τις 18 που θα μπει η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα μπουν καινούργια άτομα στην ζωή σου και η διάθεση σου θα είναι τόσο ανεβασμένη που θα θέλεις να τα κάνεις όλα μαζί. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που δεν τις περιμένεις. Στις 31 του μήνα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα πρόσεχε τι λες. Τα φιλικά σου και οικογενειακά άτομα θα είναι δίπλα σου να σε υποστηρίξουν σε οτιδήποτε χρειαστείς. Ότι θέλεις θα το πετυχαίνεις με πολύ ευκολία.




Τοξότης 




Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα σου φέρει ευχάριστες εξελίξεις για τις υποθέσεις που σε αφορούν. Από τις αρχές του μήνα η καθημερινότητα σου θα γίνει καλύτερη και θα μπορέσεις να καταφέρεις αυτά που την προηγούμενη περίοδο μπορεί να ήταν προβληματικά. Από τις 27(που θα μπει ο Άρης στο ζώδιο σου) θα πάρεις αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό και θα δώσεις λύσεις. Άλλωστε ο δρόμος σου θα ανοίξει και τα διάφορα εμπόδια που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα θα δεις ότι δεν θα υπάρχουν πια. Στις 31(που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα) θα πάρεις αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό και θα δώσεις πολύ καλές λύσεις.




Αιγόκερως 




Στις 2 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο το πλανητικό σκηνικό θα είναι αρκετά καλό και θα σου φέρει και πολλές ευκαιρίες. Ο Ερμής από τις 11 που θα μπει στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει στην επικοινωνία και θα σε κάνει να βλέπεις τις καταστάσεις από την όμορφη πλευρά τους και οι ιδέες που θα έχεις θα είναι πολύ καλές. Στις 17 που γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και να μην σκέφτεσαι με παρορμητικότητα όπως κάνεις συνήθως. Αν πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν εσένα και την ζωή σου φρόντισε να τις έχεις συζητήσει από πριν και με κάποιο άτομο δικό σου που εμπιστεύεσαι την συμβουλή του. Αν κινηθείς έτσι όπως σου λέω είναι σίγουρο ότι δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Στο τέλος του μήνα θα δεις ότι θα έχεις πετύχει όλα αυτά που θέλεις.




Υδροχόος 




Ο μήνας ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές. Οι ιδέες που θα έχεις για τα σχέδια που θέλεις να κάνεις θα είναι πολύ καλές και θα μπορείς να τα υλοποιήσεις με πολύ ευκολία. Θα έχεις πολλές επαφές συναντήσεις και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις εκείνη την περίοδο θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Από τις 18(που θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου)η καθημερινότητα σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις καλή επαφή με τον περίγυρό σου. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σου άρεσαν μέχρι τώρα. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή θα έχεις έντονο το αίσθημα του χιούμορ. Μέχρι τέλος του μήνα πολλές καταστάσεις στην ζωή σου θα αλλάξουν προς το καλύτερο και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου.




Ιχθύς 




Ο μήνα ξεκινάει με τις καλύτερες προοπτικές και ο μήνας αυτός θα είναι ιδανικός για εσένα. Στις 2 του μήνα που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σου ανοίξει πολλούς δρόμους που μέχρι τώρα μπορεί να είχες προβλήματα. Θα σου φτιάξει την διάθεση και θα φέρει ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα που δεν θα πρέπει με τίποτε να αφήσεις να πάνε χαμένα. Στα μέσα του μήνα θα δεις να αλλάζουν πολλά στην ζωή σου προς το καλύτερο. Με ότι καταπιαστείς και ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου θα μπορείς να το υλοποιήσεις με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία. Στις 31 του μήνα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Λέοντα φρόντισε να κινηθείς ανάλογα ώστε να φτάσεις τους στόχους σου που περιμένεις τόσο καιρό.



Δημοσίευση σχολίου